Inlägg

Inlägg som monster_truck har skrivit i forumet
Av monster_truck

när räknas en ipad som begagnad egentligen? problem med elgiganten.

jag köpte för mindre än en månad sedan en ny ipad air på elgiganten. redan första veckan uppstod det problem med skärmen där den helt slutade att svara på touchscreenen. jag avfärdade det och tänkte att den bara hade frusit eller liknande. nu efter dryga tre veckor svarar skärmen inte överhuvudtaget och jag har försökt med att återställa den genom datorn och allting annat man kan göra. ingenting hjälpte.

idag gick jag med den till elgiganten med låda och laddare och hela härligheten för att byta ut den mot en ny, då det garanterat är ett tillverkningsfel på den. där möter jag en väldigt otrevlig personal som ber mig gå till lan-master med ipaden. om cirka 5 dagar så kommer de ha konstaterat att den är trasig och jag kommer få en refurbished ipad tillbaka.
inte för att jag har några problem med refurbished, men av rena princip skäl tycker jag det är väldigt dåligt då jag precis köpte en ny för nästan 4000 och en refurbished kostar runt 500 kr mindre. så för mina 4000 kr som jag gav för min första ipad så får jag nu istället en refurbished för 3500 tillbaka plus betala 500 för att de på lan-masters har kollat på min förstinköpta ipad. så för att få lite vatten på min kvarn då jag tänker kräva en ny ipad undrar jag när en produkt egentligen räknas som begagnad och en refurbished kan ges som en likvärdig produkt? i min mening borde en produkt som fortfarande är inne på 30 dagars öppet köp räknas som ny?

Av monster_truck

haha tack så mycket! jag funderade även på om jag skulle skippa en processor för överklockning då det känns som lite över min nivå och köpa ett bättre grafikkort t. ex. är det stor prestandaskillnad på moderkort med h77 gentemot z77 förutom att z77 stödjer överklockning?

Av monster_truck

hjälp med mitx bygge

gör mitt första datorbygge och skulle bli väldigt glad om någon kunde dubbelkolla på delarna jag plockat ihop!

http://www.inet.se/kundvagn/visa/2584429/2012-11-24

min budget är på max 9000:- men helst mindre!