Inlägg

Inlägg som paulkersey har skrivit i forumet
Av paulkersey

Hehe kul att formuläret slutade på 16+... 31st har jag nu!

Av paulkersey

Tycker det är helt fel att centralt besluta om innovation. Hade vi låtit EU bestämma tidigare så hade vi inte ens haft USB-C nu, det är jag övertygad om, då hade alla suttit med USB-micro eller mini. Nästa steg är väl att de ska lägga sig i och bestämma HDMI-standard, lycka till med nån snabb vidareutveckling där. Detta kommer bara hämma nyutvecklingen.

Och glöm inte att vi alla som arbetar här har betalat mycket pengar i skatt för att byråkrater ska få lön under alla år de har jobbat med att ta fram en standard. Lägg skattepengarna på skola och omsorg eller ge tillbaka dem till skattebetalarna istället för att hålla på med sånt här trams.

Blir ledsen att läsa om att folk tänker kortsiktigt att de inte behöver flera sladdar till sina prylar och tycker detta är bra.

Av paulkersey
Skrivet av DasIch:

Jag tror också han citerade fel person. Fast å andra sidan funderar jag faktiskt en hel del på vad jag ska söka för nya jobb...

Jag citerade fel inlägg, var han som skrev. Sorry

Av paulkersey
Skrivet av DasIch:

Är det vad han gör? Han krtiserar i princip Apple för saker som är väldigt populära att kritisera Apple för. Det var inte direkt sandlådenivå på kritiken heller.

Tycker du borde ta en funderare över ditt yrke. Sweclockers ska väl rapportera om nyheter i techvärlden, inte vara ditt personliga forum för ditt egna missnöje. Då kanske det är bättre at bli en influencer istället. Stör mig faktiskt att en sån ändå seriös sida som Sweclockers ens tillåter att ens publicera en sån bild till artikeln.

Av paulkersey

Du kan ju vara lite seriösare som "journalist" ändå. Bilden till artikeln verkar uppenbart vara för att förlöjliga allt.

Av paulkersey

Fractal Design Newton R3, 800W 80+ Platinum, för 799kr
Mionix Naos 7000, för 299kr

http://www.inet.se/kampanj/2497/swerigshelg-2015