Inlägg

Inlägg som binarie2 har skrivit i forumet
Av binarie2

Närmsta ord jag kan komma med är KNX, vet dock ej om det finns röststyrt...
Börja kolla med Elektroskandia, glöm inte att prata med behörig installatör innan du börjar med något

Av binarie2

Drömmer tillbaka till goda tiden, windows 98/2000. Känns lite gammalt....

Av binarie2

Men jisses, det ända som möjligtvis skiljer är isolering. Och det är väl antingen med halogen eller halogen fri.
Köp på biltema eller jula, vill du ha böjlighet så välj RK! Är du inte behov av det så kör på FK.
Det viktiga är att installation utförs rätt, dvs skruva fast allt ordentligt, inte skada för mycket av isolering, se till att kortslutning inte sker etc.

Av binarie2

Behöver man verkligen 1000mbps? Här hemma har vi fortfarande 8/1. Några rekordhastigheter uppnås inte, men för tv, surf och spel räcker det ganska långt.

Av binarie2
Skrivet av Blazin87:

Alla ni som prisar detta till att "se bra ut" .... ni tänker väl på att vi hade haft denna tekniken för länge längesen om det inte vore för konsolerna?
Det är konsolerna som stoppat utvecklingen för PC världen.
Nu när "next-gen" konsolerna är av 100% PC hårdvara, så lyckas spel utvecklare göra såna här saker, med såpass låga PC-specs som konsolerna har.

Hur pass mycket bättre hade det inte kunnat se ut om utvecklarna hade fokuserat på PC istället? , svaret kan ni nog tänka er själva.

Det här är skrattbart om man frågar mig. Riktigt dåligt är det.

Har du en tidsmaskin, eller vart vill du komma med detta resonemang?
Företagen säljer vad marknaden ropar efter, sen hur konsumenternas svar är i sin tur är baserad på ren demokrati. Att sitta och älta dess existens är absurt.

Av binarie2

Paranoid som jag är, kommer jag gå över till linux vid nästa OS byte.

Av binarie2

scenariot jag har fantiserat ihop ser ut: 40 pers som står stampar lite halft nervöst i väntan på att någon ska yttra sig. Men eftersom jag själv inte deltagit så har jag ingen klar åsikt.

Av binarie2

Inte för att jag har några invändningar mot events likt dessa.
Helt ok sida, community och skribenter. Men en träff?
Det här alltså inget påhopp, utan bara den enkla frågan: Varför?

Av binarie2

Varför Playstation?
*Fått för mig att playstation har högre kvalite, både på hårdvara och mjukvara.
*Exclusiva titlar som inte finns till xbox (Medveten om att xbox har sina egna titlar, men det enda som intresserar mig där, är Forza)
*Erfarenheter av xbox: Live, Hög värme utveckling och väldigt högljud.
*Sviktande tillit till microsoft.

Av binarie2

Vad jag vill minnas så är det inte så svårt att installera flera OS på en dator, dvs installera på separata partitioner.

Av binarie2

Luftflöde spelar en stor roll i kylning, med andra ord aerodynamik. är fläktarna bara boltade utan någon förstålse var värmen kommer uppstå så är oddsen mindre för en lyckad nerkylning. Sony var väl lite duktigare med att stress testa sina konsoler och åtgärda sina värme problem innan release.

Av binarie2
Skrivet av Flostyle:

Man undrar lite vilka kriterier du utgår från när du stämplar produkter som fail. Och hur vet du att Xbox One är fail trots att den är flera månader från lansering? Är du synsk? Eller är det bara en vild spekulation från din sida baserad på den negativa publiciteten som konsolen fick förra månaden?

Det är nog väldigt mycket spekulering när det gäller bas funktionerna, men under presentationen utav Xbox One så lyckades dom förstöra innebörden utav det liberala spelandet för sin egna produkt. Även om dom nu tagit tillbaka det som dom kritiserades för så har dom stämplat sitt egna rykte, och konsumenterna vet nu vad Microsoft siktar i mot långsiktigt. Den negativa publiciteten speglar trots allt det befintliga tillståndet av deras produkter.

Av binarie2

Om man nu ska vara nostaligisk och lite imponerad, får man tänka på den tid man såg 1,0 ghz Pentium 3 och kände avundsjukan när man själv hade 600 mhz celeron. Happy times.

Av binarie2
Skrivet av ZAIZAI:

Stöds inte i konsollmarknaden, därav har utvecklingen stått still...tyvärr. Det kommer väl bli ett skutt nu när en ny generation kommer ut men sedan kommer det nog gå trögt fram till nästa generationsskifte.

Konsoller stryper utvecklingen, men är bra för prestandautvecklingen då utvecklare tvingas optimera efter föråldrad arkitektur...

Optimering håller jag väl inte med om, alldeles för mycket programvara/spel som fungerat långt ifrån en optimerad upplevelse ijämförelse med vad hårdvaran igentligen klarar av. Men helt klart att Konsolerna haft ett riktigt strypgryp på prestandard. Och "Volta" känns som ett steg i rätt riktning för Gpu/IG kretsar. bara vänta spänt på vad AMD har att visa framöver.

Av binarie2

Hade en samsung galaxy mini från telia från deras drive dom hade förra året för 995kr. Dög helt klart för anteckning, facebook, Musik och hyfsad batteritid. Hade ju ingen märkvärdig gpu men funka bra till te.x youtube. Telia har en sån drive nu om jag inte minns fel, 695kr för någon mindre Samsung + "1års fri surf". Köpte mig en ny och min far ärvde den, funkar fortfarande bra i hans ägor.

Av binarie2

Hur länge tror ni Hårdvaran räcker då?
Max 2 år tror jag iallfall.

Av binarie2

Har ju ingen direkt koppling egentligen, bara att flera börjat använda windows 8. Kan ju vara så att man får med det på datorn när man köper ny. Windows 8 har (enligt mig) lagt upp allting väldigt dåligt. Och om jag förstått rätt så försöker dom få mer program som "Appar" och inte säljes som enskilt program. I riktning mot låsta möjligheter, som till exempel apple-produkter har nu. Något som "notch" klagat på.

Referens: http://www.sweclockers.com/nyhet/15937-markus-notch-persson-o...

Av binarie2

Lustigt nog så lyssnade jag på "en gammal amazon" svenne rubins samtidigt jag läste om det här lilla projektet. Höhöh

Av binarie2

Blir helt ny benämning på "ta katten i svansen och köra"! höhö