Inlägg

Inlägg som Xanwarrior har skrivit i forumet
Av Xanwarrior

Sennheiser Momentum 2 Wireless

Hej!

Säljer nu mina Momentum 2. Den fungerar perfekt, och är i nyskick

Kvitto/garanti finns. Kan frakta men då står köparen för frakten.

Nypris: 2579 kr

Läs hela annonsen här

Av Xanwarrior

@Deriveh: Skriv PM!

Av Xanwarrior

@Don_Kasta: Tyvärr men med den summan så lär du kanske hitta en gammal 2500k med billig mobo. Dessutom så är det ingen budgivning som gäller för dessa, om du läser annonsen så är det ett antingen köp, eller diskutera pris annons.

Av Xanwarrior

MSI GTX 970 / i5 6600k / Asus B150 Pro Gaming Moderkort

Hej! Säljer nu dessa delar pga uppgradering. Processorn och moderkortet är köpt år 2016. Dom fungerar felfritt och Processorn har aldrig överklockats. Säljer helst alla tillsammans men kan även sälja processorn och moderkortet separat.

Har tänkt mig 2000 riksdaler för båda.

Frakt tillkommer.

Grafikkortet är sålt!

Läs hela annonsen här

Av Xanwarrior

Asus VG245H

Hejsan!

Har denna skärmen till salu då jag sålt min speldator pga tappat intresse, och därmed står denna skärmen nu och dammar. Den är köpt ifrån netonnet som fyndvara (små repor på skärmen som ej syns när den är på) därav det låga priset. Annars funkar den perfekt. kvitto finns!

Nypris: ca 2-2200 Kr

Skickar ej, endast upphämtning!

Läs hela annonsen här

Av Xanwarrior

Corsair h110i (skadad)

Hejsan! Har denna cpu kylaren till salu till den händige som vet hur man kan laga detta eller till den som bara vill ha den av vilken anledning som helst. Råkade skruva i en fläkt lite snett och utan att jag märkte, så gjorde jag typ hål i den så det skvätte en klick kylar vätska. Men ingen större mängd då jag stoppade det direkt.

Har använt den i min AM4 rigg och den funkade perfekt. Är väldigt ny, användes och byggdes i början på september och kvitto finns! Hör av dig om du är intresserad!

Läs hela annonsen här

Av Xanwarrior

Spel Dator!

Hejsan! Tänkte kolla om det finns intresse för en dator som denna? Är helt ny och funkar perfekt! Köptes 2017-08-28 av inet för 11090 SEK och byggdes 09-04.

Anledningen till att jag säljer den är pga tappat intresse och ont om tid för spel.
PS: Datorn ser hetare ut IRL!

Säljes endast hel och kvitto finns!

Specsen är:

GPU: Gigabyte GTX 1060 3GB Windforce 2X OC
CPU:AMD Ryzen 5 1600 3.2 Ghz 19mb
Moderkort: ASUS PRIME B350-PLUS
Hårddisk 1: Samsung 850-series EVO 250GB
Hårddisk 2: WD BLUE 1TB 7200rpm 64MB
Chassi: Phanteks Enthoo Pro M Acrylic Svart
Ram minne: Corsair vengeance 8GB (2x4GB) DDR4 2666MHz CL16
Nätagg: be quiet! System Power 8 600W
OS: Windows 10 Home 64-bit OEM

Läs hela annonsen här

Av Xanwarrior
Skrivet av hajvan:

börjar då med 1000:- + frakt

Skrivet av vittfarne:

1100:- kan hämta

Skrivet av hölmiz:

1500:- + hämta/frakt

Hölmiz leder budgivningen på 1500 kr. Budgivningen slutar kl 20:00 idag!

Av Xanwarrior

i5 2500k, msi MB lga 1155, 2x4GB XMS3 1600mhz CL9

Hejsan!

Har uppgraderat till nyare delar och säljer nu dessa tillsammans. Kan fraktas, men då står du för frakten, föredrar dock helst upphämtning. OBS: Ingen CPU kylare är inkluderad!

Mvh,
Salih Durmisi

Läs hela annonsen här

Av Xanwarrior

Acer XB270hu IPS, 144hz G-sync

Tänkte kolla intresset av min skärm då jag inte lirar spel längre och har ingen användning av 2k upplösning i 144 hz och G-sync. Så tänkte nedgradera och gärna byta till en 1080p 144/hz skärm med en slant vid sidan om också.

Skärmen är köpt 2015-09-19 och har fortfarande garanti kvar. Kan skicka bilder om så krävs.

Finns lite backlight/ips bleed på högra övre och nedre kanten men inget man stör sig på.

Priset är fast, men kan diskuteras vid snabb affär! Föredrar upphämtning, men kan fraktas, fast då står du för frakten.

Mvh,
Salih Durmisi

Läs hela annonsen här

Av Xanwarrior

Sms Sync By 50 Wireless (Silver)

Hej!

Har dessa hörlurar till salu för att jag ej har användning för dem längre. Har använts sparsamt. Dom är i nyskick och fungerar utmärkt. Kvitto finns!
Nypris: Ca 1900 kr.

Läs hela annonsen här

Av Xanwarrior

G-sync på och fortfarande tearing?!

Nu blir det tredje gången jag frågar om hjälp från både er och från Nvidia. Jag, min vän, och min bror, med tre helt olika G-sync skärmar och konfigurationer har samma problem med de senaste drivrutinerna från Nvidia. Jag har en Acer XB270hu, brorsan en ROG swift, och kompisen en AOC G-sync skärm. Det är tearing på övre delen av skärmen längst upp i en fixed state som tearar oavsett fps hos oss tre. Har prövat DDU, gjorde ingen skillnad. Har prövat olika drivrutiner. Inga fungerar förutom 364.51 och bakåt. Så det är tydligt och klart ett drivrutins problem från Nvidia med G-sync. Någon annan som märkt detta? Och jag vill inte höra ''men jag har inte detta problemet, funkar perfekt för mig'' för det hjälper inte ett piss! Så fort jag avaktiverar G-sync eller slår på ULMB så försvinner tearingen. Det är G-sync som är boven hos mig. Och jag vill inte köra på gamla drivrutiner pga ett dumt fel som Nvidia inte gett mig svar på i en nu. Får sämre fps i DS 3 pga jag måste köra med äldre drivrutiner. Lite hjälp uppskattas. Vad kan jag göra? Bilder nedan.

http://s1300.photobucket.com/user/snabb133/media/20160504_010...

http://s1300.photobucket.com/user/snabb133/media/20160504_010...

Windows 10, 64 bit
MSI Z87 G45 Motherboard
Intel Core I5 4670k @ 4.2 Ghz
MSI GTX 770 OC (väntar på pascal)
OCZ arc 100 240 GB SSD
Seagate Barracuda 1TB HDD
8GB Corsair Vengeance 1600mhz LP

Av Xanwarrior
Skrivet av mikael1988:

Bud 300 +frakt

300 kronor?!? Dröm vidare. Priset är fast, om inte snabb affär görs.

Av Xanwarrior
Skrivet av Laxpudding:

Har inte märkt några sådana fenomen under de 1,5+ åren jag testad G-sync, vilket som regel sker med senaste Nvidia-drivarna. Men jag rensar testdator ofta med DDU, kanske är något där som ordnar upp bekymren?

Vad är DDU? Börjar störa mig på detta för att vara ärlig. Man ska inte behöva ha problem och krångel och försöka fixa ett problem som Nvidia själva skapat. Så fort jag rullar tillbaka till 364:51 eller tidigare så försvinner tearingen, så fort jag installerar de nyare drivrutinerna så blir det tearing med G-sync, och inte bara hos mig tydligen. Och vi tre har helt olika konfigurationer och specs. Vet inte riktigt vad jag kan/ska göra.

Windows 10, 64 bit
MSI Z87 G45 Motherboard
Intel Core I5 4670k @4.2 Ghz
MSI GTX 770 OC (väntar på pascal)
OCZ arc 100 240 GB SSD
Seagate Barracuda 1TB HDD
8GB Corsair Vengeance 1600mhz LP

Av Xanwarrior

G sync, tearing drivrutins problem?

Hej,

har under den senaste tiden märkt att driver 364.72 har en fast tearing på toppen av skärmen med G-sync aktiverat, som ej går bort oavsett inställning så länge man inte slår av G-sync eller använder ULMB, (då går den bort), spelar ingen roll vad det är för uppdaterings frekvens man använder eller vad för fps man har i spelet. Den är alltid där, och är fast och tearar hela tiden i en fixed position. Verkar som att jag är den enda med en G-sync skärm (Acer Xb270hu) som har märkt av detta då jag letat som f*siken och inte sett en enda själ skriva något om detta. Jag trodde att det var ett problem hos mig. Men nej så var inte fallet. Gick till brorsan med sin Asus Rog Swift och han hade samma problem. Gick till min vän som har en Aoc g2460Pg och märkte direkt att han med hade samma problem. Har skickat en ticket till Nvidia men har ej fått nåt svar än på flera veckor. Så jag får sitta på den gamla 364.51 drivrutinen som ger mig sämre prestanda i Dark souls 3 tyvärr, men som fungerar som den ska med G-sync. Prövade nyss den nya 365.10 drivrutinen och hoppades om en fix. NOPE, fortfarande samma tearing. Någon tips? någon annan som märkt?
Bilder nedan.

http://s1300.photobucket.com/user/snabb133/media/20160504_010...

http://s1300.photobucket.com/user/snabb133/media/20160504_010...

Av Xanwarrior

SMS Sync By 50 On Ear, Wireless (Silver)

Har dessa hörlurar till salu för att jag ej har användning för dem längre. Har endast används sparsamt två-tre gånger. Dom är i nyskick och fungerar utmärkt.

Nypris: Ca 1900 kr. Kan hämtas, om inte så står köparen för frakten.

Läs hela annonsen här

Av Xanwarrior
Skrivet av Svensktiger:

Om du sätter fast (typ 60) frekvens och kör med vsynk, hur blir det då ?
Tänkte att det kanske är skärmen som spökar.

Hittade felet! Och gissa vad... Dumma Nvidia drivers som vanligt.. Rullade tillbaks till 364.51 och tearingen är borta.. -.-

Av Xanwarrior
Skrivet av Svensktiger:

Gsync fungerar ju inom ett FPS område.
Högre FPS och du har i princip vanlig vsync och under så får du tearing.
Var den undre gränsen ligger med din skärm vette 17, men 30 FPS är inte osannolikt.

Problemet är att jag märker tearingen även om jag har 100 fps.. eller 80.. eller 60 fps. Men den är liksom fast. Endast längst upp och inte i mitten eller överallt i bilden som med G-sync av. Riktigt konstigt är detta. Och riktigt störande att sånt ens ska hända.. Vad jag kan göra åt detta har jag ingen aning om.. :/

Av Xanwarrior

G sync och fortfarande tearing?

Tjena,

Har en Acer xb270Hu som fungerar perfekt med G sync. Men under den senaste tiden har jag märkt att när jag sätter på G sync så är det fortfarande tearing längst upp på skärmen. Som går hela vägen från vänster kant till höger, men den verkar vara ''set'' liksom och den är konstant där och tearar så fort jag gör rörelser, om det skulle droppa till under 40-30 fps så märks den tydligt och klart. Och den verkar inte gå bort oavsett om jag sätter på v sync eller av i kontrollpanelen eller i spelen. Men så fort jag stänger av G-sync och går över till ULMB mode eller vanlig mode, så är den helt plötsligt borta. Kan det vara någon driver som gör detta? Så störande att den är där, kan inte sluta kolla på den skit tearingen. Lite hjälp och råd uppskattas. :/

Av Xanwarrior
Skrivet av Rajat:

Jag har pillat på inställningar och kollat runt på olika, det är fortfarande onaturligt och för skarpt.

Enligt dig.