Inlägg

Inlägg som jonas1972 har skrivit i forumet
Av jonas1972
Skrivet av GoodChuck1991:

Har en dymanisk ipaddress och då är min fråga hur byter jag den!?

Jag har samma gateway men vdslversionen,om din ip är dynamsik så borde det räcka att stänga av gatewayen typ 15-45 minuter så borde du få en ny ip tilldelad tycker jag ju.Men du hade en vpntjänst också så dom kanske har andra regler där hos din vpnleverantör??

Av jonas1972
Skrivet av bgorn:

Hej har skapat en list på inet.

http://www.inet.se/kundvagn/visa/3203120/speldator

skulle gärna vilja ha förslag på förbättringar ändringar på sådant som är onödigt...

eventuell processorkylning för framtida öveklockning...

tacksam för svar.

Nu är inte jag expert men kan windows 8 32-bitars hantera 8 gb ram som du ska köpa?

Av jonas1972

Synd att det installerar tusen pissbloatwares också:(

Av jonas1972
Skrivet av nivv:

Jösses, vilket cheap shot alltså. Speciellt när nvidia är ljusår bättre när det kommer till drivrutiner och dessutom har världens snabbaste GPU för spel...

Fantasier som vanligt i dagens läge iallafall:)

Av jonas1972

Det gnälls mycket om amds drivrutiner här,men det är nog mest skit bakom spakarna som vanligt,jag har inga problem med att köra crossfire med kort från olika tillverkare.Kolla sign.mitt senaste nvidiakort var ett gtx480 och det var väl helt okej förutom att det drog ström som ett kärnkraftverk(FERMI)så jag fick byta mitt nättaggregat för att kunna använda det ens.Sen var ju inte nvidias drivrutiner något vidare på den tiden heller,jag tror jag fick installera om windows 3 gånger innan det funkade ordentligt med dom dåvarande drivrutinerna innan det funkade någorlunda bra:(Och ja jag har alltid kört med ett legit windows jämfört med många av dom som skriver här:)

Av jonas1972
Skrivet av dwd:

Med gaming-utrustning är det så "hardcore" att man har sladd för att tangentbord/mus ska verka responsiva och snabba.

En guldpläterad ultrasnabb sladd är i gaming-sammanhang ett bättre sales pitch än att det är trådlöst. Folk är helt enkelt rädda för att det ska vara fet input lag när det är wireless.

Knappast allt med kabelanslutning är snabbare oavsett om det är guld eller plåtanslutning det är fakta och inget annat:)

Av jonas1972
Skrivet av Sh4d0wfi3nd:

Måste tyvärr hålla med, varför ska musmattan heta "steelseries" eller "qpad" osv... gör ingen skillnad förutom priset (höjs ).

OnT; den som länkades ser bra ut, står också GAME på den så det lär vara något som man känner igen.

Måste tyvärr invända där,det är en stor skillnad på glas som glas om ingen fattar det.Jag hade själv en icemat pro förr men den gick tyvärr i golvet vid en städning och efter det har jag inte hittat något som kan matcha den:(Biltema random är knappast något att ha.Jag kände på en sån hos min polare och det var helt annorlunda(sämre)och han hade samma mus med liknande sense,ikari laser om någon undrar:-)

P.S Xiqt vill du sälja din gamling?

Av jonas1972

Märke: Samsung
Modell: Galaxy SII
Android version: 4.1.2 3,s egna brand:)
Ice storm score:1516
Ice storm extreme score:1172

Av jonas1972
Skrivet av QviW:

Hoppas det är en sån här bild ni vill ha.
Valde "Reset to Extreme" under inställningar

http://img547.imageshack.us/img547/7405/ffffw.png

Mytomani kallas det i medicinska termer tror jag:))
Gillar också det otroliga paintjobbet:)

Av jonas1972

Sen kanske det är mer så att oavsett amd/nvidia så glömmer många det viktigaste av allt.Vid byte av grafikkort alltid en format c också,driversweeper i all ära men det finns nästan alltid lite skräp kvar i bakgrunden som ställer till det:)

Av jonas1972
Skrivet av kr0owe:

Telenor kanske har strypt din lina? Jag har mobilt bredband hos mina föräldrar, dock inte Telenor men där stryps linan till obrukbar efter 30gb (går knappt surfa och spela är inte ens lönt att försöka sig på) så kolla upp hur mycket bandbredd du får använda per månad och hur mycket som du faktiskt har använt.

Mobilt är piss.

Sluta snacka skit, du hade inte rätt från början och du har inte rätt nu heller. Man kan visst få stabil ping med mobilt, jag har stabil ping med föräldrarnas mobila bredband så länge jag inte överstiger den datamängd som får användas per månad, problemet är dock att man överstiger de 30gb utan några som helst problem.

Nu är det ju skillnad på stabil ping och låg ping,du kan aldrig få bättre ping med trådlöst oavsett jämfört med vilken kabelanslutning som helst:)Tro mig jag har testat många gånger.

Av jonas1972

Låter som att det kan vara läge för dig att kopiera dina personliga filer snabbt till en annan disk.Eller har du backup på såna grejer redan?

Av jonas1972

Det är ingen skröna,snabbt svar på google och jag har själv ett gammalt ageia physx pci liggande i källaren:)
http://www.ngohq.com/graphic-cards/16223-nvidia-disables-phys...

Av jonas1972

http://www.ngohq.com/graphic-cards/16223-nvidia-disables-phys...
Så här var det en gång lite tråkigt för oss som ägde ett äkta ageia physxkort en gång:(