Inlägg

Inlägg som lasse48 har skrivit i forumet
Av lasse48

Klaner

Tackar!
Tänkte det skulle vara värdefullt att gå med för att få råd, tips och det sociala. Bra om det inte ställs höga krav på en gång med skickligheten, vagnar osv.
Hittade några som kallar sig Friskyttarna. Någon som är med eller vet något om dom. De vekar sociala och ha en sund inställning till spelet.

Av lasse48

[WoT] Gå med i clan. Hur och när?

Hej!
Har börjat spela och är väldigt tänd på detta. Om jag skulle vilja vara med i en svensk klan när jag har blivit så pass bra att det går vilken skulle ni rekommendera. Det är väl speciella regler som gäller kan jag tänka när det gäller färdigheter med vagnarna osv. Kan man vara med på den sociala biten först?
Det kommer att ta ett tag att skaffa vagnar och behärska spelet innan jag kan göra nytta. Man vill ju inte vara ett påhäng och bekymmer i matcher.
Själv har jag nog långt kvar till det men att socialisera, fråga och vara nyfiken på, det är jag bra på. Har läst nästan alla trådar här och det finns ju hur mycket hjälp som helst att få från er som har hållit på och är bussiga att dela med sig. Men tänkte att jag kommer närmare spelet om jag går med i en clan.
Lasse

Av lasse48

Vet inte själv

Vet inte själv vilken storlek på tanks jag till slut vill ha, svårt att välj. Det finns ju så många:) Läst en hel del på tips från er och det har varit nyttigt, tackar för det. Tänkte köra den ryska, tyska och amerikanska i ett längre perspektiv så får vi se vad det blir. Amerikanskt slutar för mig med T 57. Ryska med IS7 eller objekt 264-268 och det tyska med E 100 eller JgPz 100. Kanske stannar på vägen, har ju fått så många bra uppslag här:)
En liten fråga om besättningarna. Kan man flytta runt mellan vagnarna när man forskat fram dom eller måste man träna nya hela tiden?

Av lasse48

Genvägar

Har börjat i den tyska grenen och gillar de små lätta vagnarna.Om man har lite fullt i logimentet kan man flytta över till tyska från tyska osv. Vagnar som man inte vill eller kan ha kvar på grund av att man inte tyckte om den ska dom säljas eller kan man pocka delar till och från vagnarna?
Tidigt uppe och pangar:)
Lasse

Av lasse48

Fattar

Hej!
Ja nu fattar jag. Död hoppa av -inga mer points. Lite trögt ibland:) Sugen på många tanks-suck- men vill också komma en bit i amerikanska trädet.
Det tyska med Jagdphantern ser fint ut. PvKv är det något att satsa på med E-100 i topp och börja med LTraktor, Marder2 som man skrivit gott om?
Kan man kombinera lite tyskt och amerikanskt? Skiljer det mycket mellan vagnarna.
Kul så det förslår är det i alla fall.
Trevlig helg.
Lasse

Av lasse48

Hej!
Om att hoppa ut så tänkte jag att man inte får erfarenhet mm utan att man var tvungen att stanna. Ja jag fastnade direkt i spelet:)
WOW:at många år men ledsnat till slut. Det här passar mig som handsken. Kanske när man blivit bättre och så där erfaren som många av er så har man chansen att gå med i något lag, det vore skoj. Har en M5 Stuart nu och innan bara amerikanska vagnar. Efter Stuarten ska man hålla sig i trädet till den STORE eller hoppa till annat land. Hört mycket om Jagtiger eller ryska vagnar.

Av lasse48

Om man dör och inte stannar kvar tills matchen är klar får man poäng då?

Skrivet av truedesire:

att gå från Tier6 till Tier7 tog mig ca 1½ dag hoppas ta Tier8 inom de närmsta 3/5 dagarna.

fokusera på max 2-3st , om du dör en runda hoppa snabbt in i en ny med nästa.

jag kör t.ex Ryska IS just nu, är den upptagen kör jag min T21 (urk) och som 3e val min Jagtiger 8.8cm

Skickades från m.sweclockers.com

Av lasse48

Oj vad tips och grejer. Tänkte fråga är t 57 en sån fantastisk vagn, verkar omåttlig populär? Skjuta besättningen hur går det till?

Det är ju ett stort spel med väldigt många saker att önska sig. Brukar ni forska fram allt på vagnarna eller bara en del? Viktigaste att träna besättningen först?
När man har vagnar som man inte vill ha kvar eller plats med kan man ta delar och flytta runt?

Av lasse48

Oj vad bussiga ni är med tips till en gubbe, tackar så mycket:) Har börjat med en liten tanks och det är hur kul som helst.

Av lasse48

Tackar för svaren:) Så om jag vill nå t-57 den tunga amerikanska så finns det inga genvägar utan bara börja från början med forskning?
Tar lång tid?

Av lasse48

[WOT] Köpa stridsvagn

Hej!
Är ny på detta men läst mycket här, mycket tack:) Vad jag undrar är om det går att köpa alla sorters vagnar eller måste man forska fram dom. Exempelvis -59 eller T-57 som det skrivs mycket om. Tror jag skulle gilla en tung vagn.
Mvh
lasse