Inlägg

Inlägg som Letintin har skrivit i forumet
Av Letintin

Jag har ett 1080ti som sitter i burken idag! Men jag väntar på att få mitt nya chassie (fractal design meshify 2 XL) så att jag får plats med mitt 4080 som väntar här hemma.

Visade sig att det fattas 3 cm för att få plats med det i mitt gamla cooler master HAF x

Av Letintin

Jag avstod röst då jag endast vänder på min webcam och hänger den på skärmen så att den som hackar sig in kommer endast se baksidan av min skärm och skrivbordet.

Av Letintin

Hahahaha detta är ju helt fantastiskt och tokdumt på samma gång!

Får mig att oavkortat tänka på www.bestofblocket.se

HAHAHAHAHA!!!!

Av Letintin

En 27" 1080p 60hz och en 27" 1440p 144hz gaming skärm (Asus)

Av Letintin

@Ganzah: Det är ett placeholderpris! Man gjorde exakt lika med PS4! Den skulle till en början kosta 19k och sen när sony annonserade priset så korrigerade man på Webhallen. Wehallen hade då sänkt till 3870 svenska kronor och då förhandsbokade jag mitt ex. kort därefter hade webbhallen höjt priset till 4200 kr men jag fick min för 3870 kr. Summa summarum är att om butikerna sätter för lågt pris så måste dom stå för det lägre priset även om marknadsvärde höjs vid ett senare tillfälle. Du kan vara lugn

Av Letintin

Jag har haft mitt mc kort i 3 år och än så länge har jag endast ägt en hoj... Det är en Yamaha R6 2000 års modell... Jag är 35 och har i dagsläget en premie på 187 kr i månaden.. Har kört lite långturer med den och visst blir man öm i arslet men då skall tilläggas att jag har kört 31 mil nonstop (ett snabbstopp för tankning) Har man bara respekt för motorcyckeln så går det alldeles utmärkt att börja med en 600 cc sporthoj. Dock skall det läggas till att det tar sin tid att växa in i hojen ordentligt.. finnas andra typer av hojar jag absolut inte skulle rekommendera som första hoj framför 600 cc sporthoj.

Av Letintin

@Ratatosk: ska vi bilda klubb hahahah 3 av 10 för mig med

Av Letintin

Tittar nästan inte på film längre. Tv är överskattat gaming rules

Av Letintin
Skrivet av Tott3:

Nej, vad skulle den ha gjort det för?

Skickades från m.sweclockers.com

När min psu brann så gick propparna oavkortat så fort jag försökte starta datorn.. kan vara värt att testa psu´n utan att vara inkopplad till mobo. det är ju enkelt och går fort och kan då helt utesluta psn som felande länken

Av Letintin
Skrivet av Tott3:

Har modern Central, med flippar bara. Vet inte hur mycket dom är på. Kör min dator på den, routern och en gen8 microserver bara. Sen typ lampan i hallen och toan.

Skickades från m.sweclockers.com

Har din psu brunnit ?

Av Letintin
Av Letintin

@Optice: Ok då jag nämligen har haft problem med win 10 och nedladdningar och processorn har gått upp till 100% pga bakgrundsappar knutet till Antivirus (avg)

Av Letintin

Antivirus

Vad har du för antivirus på datorn ?

Av Letintin

Fan vad nice då kan man kanske se det som en standaRd till nästa generation flaggskeppstelefoner och BT-headset

Av Letintin

jag hade ett liknande problem när min burk helt sonika dog för mig. När jag startade om min dator så fastnade den och bootade aldrig upp ordentligt. Som tidigare insändare skriver så testa dina Ram.

Av Letintin

Fan ja just det :S bra där

Skrivet av philipborg:
Av Letintin

Är datorn klockad ?

Skrivet av captianpontap:

Hej! Som rubriken lyder så låter datorn som en dammsugare när jag statar den (i ca 20 sekunder) vad kan det bero på?

Tack På Förhand!

Av Letintin

även med plaströr ?

Skrivet av philipborg:

@captianpontap

Dammsug aldrig datorn, enorm risk för ESD skada.

EDIT Råkade tagga fel person

Av Letintin

Bussförare Inom SL Har ett lönesteg kvar tilll högsta lön men jag får ut 22000 ca och då jobbar jag 2 helger på 6 v period och inte värst mycket ob och ingen ÖT

Av Letintin

Har du stock kylare? har du dammsugit din dator ? har du fläktarna kopplat till mobo eller direkt till Nätagg? @ArtBoy: