Inlägg

Inlägg som Zappkiller har skrivit i forumet
Av Zappkiller

Det var inte mycket man fick se. Ja de kan rita fina bilder och hitta på fina namn för olika factions: "Pirates of the crimson Caribbean".

Av Zappkiller

Om spelet är lika dåligt som trailern så lär det ju suga hårt. Men jag hoppas fortfarande det blir lika bra som bf3 eller bf1.

Av Zappkiller
Skrivet av firstofmay:

Tänkte att jag skulle komma in här och peka ut någon generaliserad målgrupp för ARMA men sen kom jag att tänka på att nästan ingen spelar det. Kan det, hör och häpna, vara så att gemene man föredrar sandlådan?

Arma 3 har ju fler spelare än battlefield. Jag vet att battlefield har väldigt många fler spelare efter en ny launch och som håller i sig i kanske några månader. Men Arma har ju 15-25k spelare inne och spelar dag in och dag ut. :/

Av Zappkiller

Jag var med om detta själv innan jul. Sitter fortfarande fast då jag vägrar betala! Det är en princip sak som jag vägrar ändra på!

Av Zappkiller
Skrivet av Donnerstal:

Tro inte att vi glömt.

Han gör väl en joel kinnaman och låtsas som det regnar

Av Zappkiller

Tycker det är orättvist att cyberpunk 2077 är med även då det inte ens är ett färdigt spel. Finns ju early access spel som är färdigare än det. Borde vara med nästa år i stället

Av Zappkiller

Early access spel räknas inte då kan inte cyberpunk nomineras. Aja jag nominerar assassins creed valhalla!

Av Zappkiller

Om man vill ha lite mer ögongodis:
https://www.nexusmods.com/witcher3/mods/662

Av Zappkiller

Jag råkade stöta av en smd cap på mitt grafikkort när jag skulle montera på vattenblock. Det var ett nytt gtx 1080. Men jag lödde fast den igen så allt funkar iaf. Så jag klarade mig.

Av Zappkiller

Intressant. Jag väntar på zen3. Innan jag kommer uppgradera min dator.

Av Zappkiller
Skrivet av Svantesson666:

Precis nu. Stänger av för det mesta. Miljöskäl.

Aha men kan du inte skaffa jättebra fläktar så kyler du ju ner skiten istället. Då kan du få Gretas seal of approval!

Av Zappkiller
Av Zappkiller

Jag vill alltid ändra på min dator men hur mycket jag än byter så blir jag aldrig nöjd. Min psykolog säger att jag använder det som skyddsmekanisk för att inte tänka på att jag hatar mig själv.

Av Zappkiller

Vad hände med julrimmet?

Ni hade en tävling runt jul när man skulle skicka in ett julrim. Ni uppdatera aldrig någon om vad som hände. Jag tyckte mitt julrim var jättebra och nu är jag ledsen att jag la ner tid på tävlingen när ingenting ens hände.

Glad midsommar

Av Zappkiller

När man köper kinderägg får man ju choklad + en leksak du får ju alltid chokladen men när du köper lootboxes så får man ju endast ett random sak

Skickades från m.sweclockers.com

Av Zappkiller
Skrivet av Chris_Kadaver:

Jag drar gränsen vid 849:- XD

Det här är bara ett sätt att lura på konsumenter prosumenthårdvara. Ett sätt att sudda ut gränserna mellan ryzen och threadripper. Folk är bra lättlurade om de köper moderkort för 2000-3000 och en cpu för 8000:- bara för att det kallas Ryzen när de i själva verket inte hade köpt det om det hette threadripper.

Testa ln2 eller dry ice på ett moderkort för 849kr. Man är inte lättlurad för att man köper ett bra moderkort. Visst finns det scammiga moderkort som z390 code och hero från asus men apex är ett utomordentligt kort

Skickades från m.sweclockers.com

Av Zappkiller

Alla mina intel moderkort kostade över 4000kr så det blir kannon

Skickades från m.sweclockers.com

Av Zappkiller

BF V är det första spelet jag inte köpt endast för att utvecklarna betedde sig som idioter. Jag vill inte vara med och sponsra någon typ av extrem aktivism. Jag vill köpa spel som är just det, spel!

Av Zappkiller

88:an och nogger är ju klara favoriter!

Av Zappkiller

Jag får aldrig reklam på youtube då alla jag kollar på är "demonitized" pga deras åsikter som inte är PK