Inlägg

Inlägg som AcerSverige har skrivit i forumet
Av AcerSverige

Om du inte handlat den från USA ännu kommer här en länk till orginaldelen på den modell du har från en återförsäljare i Sverige:
http://se.eetgroup.com/i/19.TPK07.001-Acer-Inverter-Board-TM7...

Av AcerSverige

Mycket intressant tråd, otroligt mycket nyttiga kommentarer och tankar.

Vi tror så här; 2013 har nästan alla människor i vårat land ägt en dator, eller i alla fall använt en dator minst en gång. De erfarenheter man hade med den produktens märke, samt prisnivån gentemot den budget man har räknat ut för sitt inköp kommer spela störst roll i valet av nästa dator. Därefter kommer åsikter från andra, marknadsförning osv.
Kvalité tror vi följer priset ganska väl, precis som många påpekat, ju dyrare produkt, desto bättre kvalité.
Samtidigt ska man inte vara naiv, vi tror på att allt kan gå sönder, oavsett om det är en produkt för 20.000 eller en produkt för 2.000 och det är då tillverkarens vilja till god service och support kickar in.
Vi är övertygade om att de flesta leverantörer, likt oss på Acer, gör sitt yttersta för att få en grym support och service utan att priserna på datorer behöver stiga.
Om du vill dela med dig av hur din ultimata support- och service- lösning för datorer skulle se ut så får du jättegärna skriva ett PM till oss här på forumet!