Inlägg

Inlägg som Cesse00 har skrivit i forumet
Av Cesse00

För mig har det ibland hänt att mitt moderkorts BIOS har behövts uppdateras för att kunna använda processorn - dvs att processorn är för ny för BIOS-versionen som medföljer kortet. Efter att ha kollat på gigabytes hemsida verkar det som att den ska stödja 12th gen-processorer men tänker ändå skriva det för säkerhets skull...

Av Cesse00
Skrivet av Nyhet:

Under CES 2019 släpper Intel en andlig uppföljare till konceptet Ultrabook. Nya Project Athena ska vara slimmade bärbara datorer i världsklass, med prestanda, batteritid, AI och 5G-stöd.

Läs hela artikeln här

Tur att de har batteritid och prestanda, annars är dem ganska värdelösa

Av Cesse00

Varför kan ingen möjlighet att stänga av de statligt ägda kanalerna till alla hus och låta de som använder den betala? Är det för att en demokrati bör ha (gratis) Public Service? Isåfall, skulle man inte kunna begränsa de statligt ägda kanalerna till endast informationskanaler vilket skulle resultera i en mycket lägre budget för PS? Så många frågor... Låt mina skattepengar gå till något vettigt istället, hur svårt ska det vara

Av Cesse00

Trodde först det var Rymdjakten 2, blev riktigt besviken

https://i.imgur.com/lFXo5s1.png

Av Cesse00

RGB.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Cesse00

Jag vet personer som laddar ned material - som de redan betalar för med exempelvis Netflix - för att få högre kvalitet på filmerna. Det tycker jag egentligen är okej, eftersom det i slutändan inte gör någon verklig skillnad.

Av Cesse00

Så med andra ord så finns det ett intresse för denna typ av laptop?

Av Cesse00

Det måste ändå vara "Bad Rats"...
http://store.steampowered.com/app/34900/

Av Cesse00

Det blinkar nästan varje gång jag startar en gif...

Av Cesse00

Ytterst missvisande titel... Låter som att de redan har gått ut med priset... Hugh Mungus disappointment.

Av Cesse00

Jag vill se ett droptest med den...

Av Cesse00
Skrivet av Cesse00:

wOw vad kooolt med mAsSa blinKiga ljuS1111

[Sarkasm]

Ok, kanske inte särskilt många ljus, men ni fattar poängen XD

Av Cesse00

wOw vad kooolt med mAsSa blinKiga ljuS1111

[Sarkasm]

Av Cesse00

Stay hard ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Av Cesse00
Skrivet av Paddanx:

Att just kunna lära sig själv är väl en grund till att ens kunna ha självmedvetande. Att kunna förstå vilket som är bättre valet och förutspå det bättre svaret på det.

Det mer skrämmande är väl... om en maskin en dag får ett självmedvetande, hur kommer:
1) Deras användare (vi) att reagera?
2) Vi upptäcka det?
3) "Den" reagera på att vi reagerar?

Det som ofta får tanken att skena är ju att millisekunden en AI blir en äkta AI med självmedvetenade, så har du också ingen kontroll längre. Så när det väl har skett, kan du göra något? Kommer människan att acceptera att styras av en maskin? Eller att en maskin är smart nog att både förutse och överlista en människa? Med tanke på att denna maskin nu tävlar om att bli smartare än en människa på en sak, så är det faktiskt ett oroande stort steg mot detta.

Detta är vad en del av oss fruktar, mer än gen-manipulering och super DNA, för i den takten som utvecklingen går idag, kan det ske snabbare än vi tror.

Detta börjar närma sig Matrix-stadiet nu!

Av Cesse00

Anitngen är jag dum, eller är denna meningen konstigt formulerad?

"Att välkända ARM inte gör egna kretsar men trots det finns över hela världen kan kännas lite förvirrande. En ny video från Computerphile reder ut begreppen."

Av Cesse00

Oculus RIP

Av Cesse00

Brukar inte handla svart...

Av Cesse00

Tanken om att mobiltelefonen räknas som en kroppsburen enhet slog mig precis xD Antingen har man den i fickan eller i handen. Skulle säga att man bär de på kroppen i båda fallen.

Av Cesse00

@masse70: Trådlös laddning...?