Inlägg

Inlägg som breakwin har skrivit i forumet
Av breakwin

LG b9 stödjer både HDR10 och Dolby. Sen att välja Qled eller OLED är en personlig åsikt. Själv föredrar jag OLED och har lyckats övertala hela släkten att köpa det

Av breakwin

Vad har de suttit i? NAS eller hemdator?

Av breakwin

Börjar med 300 för alla 4

Av breakwin

Tycker du kan få in en fet skärm i den budgeten, vad är all dessa 35k dator builds? Skäms

Av breakwin

@deakoi: Min första tanke är att du har två val. Antingen köper du en black ridge med en slim noctua fläkt. Eller så får du tag på en noctua LH-12S och böjer den 4mm så att den får plats. Jag kör NH-L12 på min 8600k och det funkar utmärkt med goda marginaler

Av breakwin
Skrivet av Jonas79:

Redan förklarat tidigare och förstår inte att folk hänger upp sig på en bokstav istället för att uppskattar folk som moddar byggen och lägger ner massa tid att fullfölja sina visioner.

Aldrig sett att Laine eller Metallacid byggen bara får kommentarer om namnet på deras byggen.

Men jag vågar iallafall göra något eget och skulle aldrig hacka på folk för namnet på deras byggen.

Hoppas detta får folk att tänka flera ggr innan man bara spottar ut sig.

Ingen verkar uppskatta ett Vitt Ghost S1 eller min vision med Sidopanelen med distanser för luftflöde och akrylglas

Hur ska någon annan våga visa sina byggen eller göra något eget när inte ens någon säger något positivt tillbaka?

Det handlar ej om att om att ingen säger något positivt, men lägger du upp ett arbete på sweclockers där du HAR skrivit fel så får du vara beredd att ta åt kritik. Det stavas ARCTIC oavsett hur du väljer att uttala det i norrland eller var som helst i världen, det är de facto. Jag kommer från Göteborg och ingen skriver Chex bara för att man kommer härifrån, det stavas fortfarande Kex, de facto återigen.

Hade metallicAcid eller Laine haft the stavfel i deras byggen tror jag istället att de hade tagit åt sig kritiken istället för att bli så defensiva som du. Om du är trött på att folk frågar samma sak 2 gånger eller eventuellt fler så föreslår jag att skriva i ditt bildupplägg istället att du valt att skriva artic p.g.a att du uttalar det så. För det är ingen som tänker på eller orkar gå tillbaka flera inlägg för att kolla varför du valt att skriva fel. Jag tycker iallafall det är ett snyggt bygge men ett slarvigt fel, vilket andra verkar hålla med om.

Som nämnts tidigare, i slutändan spelar det ingen roll vad jag tycker eller någon annan här sålänge du är nöjd, men att bli såpass defensiv som du när kritiken kommer upp hjälper ingen, minst sagt dig.

Av breakwin

@Jonas79: Ville ej komma och förstöra ditt snygga arbete. men heter det inte arCtic?

Av breakwin

Minns själv att jag hade ett sådant problem. Har någonting med motion blur inställningarna att göra. Glömt vad den heter, ”true motion” eller liknande, testa stänga av den.

Av breakwin

Funderar på om man kan få plats med en 120mm aio när man vänder på spöket upp och ner med en s-tophat. Vad tror ni som har vänt på den? Har själv inte tillgång till min dator på några veckor annars hade man testat

Av breakwin

@Alumax: Hur funkar det med grafikkortet? Hänger det inte lite för mycket vikt på PCIE slotten? Är bara rädd att något ska knäckas på gpu-sidan. Kör själv med dator i sign, och du verkar ju ha EVGA 1080ti, skulle du kunna lägga upp bild på gpu-sidan?

Av breakwin

@DozeN: yes

Av breakwin

@snapoutofit: Den blev såld på en gång, tack för visat intresse

Av breakwin

@Chrillbilli: Nej tyvärr, skickar ej

Av breakwin

LG OLED C9 65” oöppnad

Har en LG OLED C9 65” oöppnad som jag säljer. Har fått tv’n väldigt billigt på vår årliga personalrabatt hos Elgiganten. Tänkte sälja den billigare än nypris till någon här på sweclockers annars lämnar jag tillbaka den.

Digitalt kvitto finns och garantin går givetvis bra att använda. Nypris ligger på ca 35000, jag säljer för 25000

Finns att hämta i Göteborg. Fråga gärna om Ni har någon fundering

Läs hela annonsen här

Av breakwin

antagligen några skruvar under gummi fötterna

Av breakwin

Kan vi inte få ett likadant test fast med 9700k och 3800x/3700x?

Av breakwin

Fick läsa nästan 6ggr för att förstå

Av breakwin

@lambdan: om priset är ett problem så finns delid verktyg man kan köpa på ebay som folk har 3D printat för väldigt billigt. Men börja med att kolla om din ihs är rak genom att använda rakblad eller liknande för att mäta. Min personliga åsikt är att det är onödigt att spendera pengar på en mer kraftfull cpu som bara kommer vara svårare att kyla i Ghosten

Av breakwin

@lambdan: skulle först rekommendera att fundera på lappning av ihs och delid om det är något du vill ge dig inpå

Av breakwin

Kör med nh-l12 utan tophat. Tycker min i5 8600k kör lite väl varmt, det är alltså black ridge med noctua slim som gäller samt utblås i botten?