Inlägg

Inlägg som pokerproffset har skrivit i forumet
Av pokerproffset

Har fortfarande 13 pro max och är supernöjd, kommer att ha kvar den sålänge den fungerar. Visst har 15 modellerna förbättringar, ljusstarkare skärm, bättre kamera, snabbare processor, men det motiverar inte att lägga 15k när 13 pro max redan är en väldigt bra telefon. Visserligen kan man sälja den och lägga till för att uppgradera, men inte ens det intresserar mig.

Av pokerproffset

Apple verkar ha sparat in massor på sämre kvalitet i Iphone 15 modellerna, sämre kvalitet på batteri, inbränningar, går att knäcka på mitten väldigt lätt. Ser ingen anledning att uppgradera från min Iphone 13 pro max, iaf inte på ett par år till.

Av pokerproffset

Enda anledningen att det är värt ett köp för min del är att jag sitter på ett 1080 TI, typ 80% prestanda ökning till 7800 XT. Hade kunnat motivera ett köp av 7900 XT om det kom ut fler uppföljningar till bra spel, sist jag spelade var RDR 2 tills nu ACS Mirage. När GTA VI kommer om ett år kan jag nog få ett 7900 XT billigt då AMD kommer komma ut med nya modellerna säkert om ett halvår.

Av pokerproffset

Telefoner som inte är värt att sälja går ju att lämna in på Elgiganten, när det gäller andra elektriska produkter så har vår brf samarbete med sophämtare som tar allt man lägger i soprummet. Frågan är väl vad den firman gör med sakerna sen.

Av pokerproffset

Gränsen är nådd för min del, de har en hel del bra serier men tycker det tar lång tid för nästa säsong att komma och flera prishöjningar på rad utan att förbättre utbudet med bra nya serier eller nya säsonger.

Av pokerproffset

Ibland förvånas man över hur dum en så smart person som Elon Musk kan vara.

Av pokerproffset

Det är skamligt att de kör med 60hz på icke pro modeller fortfarande. Min Iphone 13 pro max har 120hz och det var ju den absolut största uppgraderingen, när nån ska visa mig nåt i sin Iphone 12 pro max och ska scrolla så hackar det enormt, om du haft 120hz så kommer du aldrig kunna gå tillbaka till 60hz utan att störa dig på det.

Av pokerproffset

1080 Ti, är sugen på att köpa 7900XT men väntar tills nåt bra spel kommer ut.

Av pokerproffset

Jag måste bara säga, att skillnaden mellan den långsammare Sata SSD och NVME SSD är noll i praktiken, Märker absolut ingen skillnad, så det var en onödig uppgradering för mig. Skillnaden mellan traditionella hårddiskar och Sata SSD är gigantisk dock.

Av pokerproffset
Skrivet av nu1mlock:

Nej, självklart kan inte någon bank se vad du gör på helt andra tjänster som t.ex. PayPal.

Jag rekommenderar Revolut. Man för över pengar direkt från sitt kort kostnadsfritt och därifrån kan du antingen köpa krypto direkt (via Revolut) eller skicka pengar till valfri kryptobörs.

Revolut har också både fysiska och virtuella betalkort som du skulle kunna använda istället för att köpa krypto inför resan. Krypto i sig tillför ingenting förutom eventuellt krångel om allt du vill ha är ett sätt att handla med digitalt.

Har en vän som har Swedbank, hans bank krävde honom på underlag från vart pengarna från Revolut kom från, går inte att komma undan längre. Alltså, även de som säger, jag använder Revolut med LF och har inga problem, problemet kommer sen, om ett halvår, om ett år, där du ska förklara allt, skicka underlag från ditt Revolut konto osv, om du inte gör det så stänger de ditt bankkonto.

Av pokerproffset

Min 3800x känns gammal nu, tänk att 7600x som är 6-kärnig slår min 8-kärniga i alla spel i 1440p. Fast finns knappt bra spel nu, dessutom kör jag 4k upplösning så det gör 0 skillnad i där.

Av pokerproffset

Jag gillar inte det här med fläktar i moderkort, även om det behövs, har x570, datorn stänger av sig ibland, inte så ofta men händer några gånger per månad, visar sig att en liten fläkt slutat funger i moderkortet.

Av pokerproffset
Skrivet av tyleracc1:

Varför stängde Swedbank ner ditt konto? och blev det någon följd mer än att kontot blev nerstängt?
Jag måste själv nämligen förklara vissa transaktioner på mitt konto hos Länsförsäkringar, har två transaktioner (á 10'000kr) med swish från en bekant som ville köpa krypto som jag är misstänker att länsförsäkringar kan få panik över och stänga mitt konto. Men är mest orolig för eventuella påföljder om ens konto blir stängt på grund av kryptohandel. en process man inte ens skulle önska sin värsta fiende. Blev det någon ytterligare påföljd av kontonerstängning?

De stängde kontot pga de tycker jag är högrisk kund, de gav mig frågor var tredje månad, ofta ingick samma transaktioner som jag svarat på innan, plus lite nya transaktioner, de frågade också varför jag tog billån när jag hade pengar att betala kontant, pengar som låg på Avanza investerade, ja de visste om det med då jag fick redovisa allt från Avanza. fortsatte så tills jag en dag fick brev att ditt konto stängs om en månad tror jag det var, inga andra följder nej. Jag bytte till SEB och har inte haft några problem, det är speciellt Swedbank som håller på såhär vad jag hört. Jag hade också ett bolån på Swedbank, förde över det lånet till SEB med.

Av pokerproffset
Skrivet av T4IM:

Du har odysee.com och Rumble.com, Bra alternativ till YT. En del kreatörer laddar upp sitt på någon av dom förutom YT.. Använder dom själv med och är hittills nöjd.

Just Rumble tror jag blir den stora vinnaren, redan nu lägger många stora youtubers ut samma video på Rumble som de lägger ut på Youtube, tror att youtube kommer förstöra för sig självt genom att börja ta betalt.

Av pokerproffset

Kommer aldrig betala för youtube, men känns som att det kan ha att göra med att det börjar bli dyrare med serverhallar, dyr el bland annat.

Av pokerproffset
Skrivet av Felixark:

GTX 1080 hade dom i vissa klipp så antar att vissa leaks kan vara ifrån 2016- slutet av sommaren 2018 då 20 series släpptes.

Känns som att de nästan borde vara klara med spelet vid det här laget, tur att videosarna var så gamla hade varit tråkigt om de bara hade kommit så långt idag.

Av pokerproffset

Säger bara lycka till med de priserna nu när Ethereum är POS. Tror korten kommer rasa i pris rätt snabbt. De vill bara mjölka de rika lite i början

Av pokerproffset

om 6 dagar går Ethereum över helt till proof of stake. Kommer nog blir prisras på begagnade kort efter det, finns ingen crypto de kan gå över till som klarar av den massiva mining kapaciteten utan att det blir olönsamt.

Av pokerproffset

Ser inte riktigt meningen med detta. Finns så pass många som köper nya telefoner att folk kommer ändå köpa begagnade telefoner istället för att fixa dem.

Av pokerproffset

Sitter på Ryzen 7 3800x och ser ingen anledning att uppgradera än, om jag mot förmodan skulle vilja spela så duger den till 4k upplösning. DDR4 3600mhz duger med gott. Det enda är väl grafikkortet som är ett gammalt 1080 Ti, kanske blir en uppgradering när det börjar komma intressanta spel.