Inlägg

Inlägg som VinceAkStyle har skrivit i forumet
Av VinceAkStyle
Skrivet av T4kti:

Ang dett inlägg, det trillar in i fler och fler butiker, hett tips för den som vill ha en.

Jag såg det med. Jag beställde Xboxet för ett par veckor sen. Jag skulle ha fått en imorgon och blev informerad om att det kommer dröja en extra vecka. Nu ser jag att de är upptagna med att fylla hyllorna landet runt. Det verkar inte finnas med i Elgigantens policy att de ska värna om deras relationer till sina kunder!

Av VinceAkStyle

Någon annan som väntar på en series X från Elgiganten den här veckan?
Har det kommit info att något är på gång? Jag väntar också men det är tyst.

Av VinceAkStyle
Skrivet av Ase:

Oj det finns folk som vill att det ska vara mer som gta5, för mig personligen är det ett av problemen, att det är för lite rpg & för mycket gta5. De borde gjort det pc exklusivt & inte släppt till tex ps alls. (det finns ju folk som gillar exlusiva spel mest ironisk) Men för lite rpg känsla ser jag som det största problemet.

Om man tänker på Open World ser man att Saint Row och GTA 4 som släpptes för 15 år sen har mycket bättre A.I och mycket bättre fysik än Cyberpunk. Folk skulle inte vara så pass elaka att de skulle jämföra Cyberpunk med GTA V som är bara 7 år gamal.

Av VinceAkStyle
Skrivet av andreas_dock:

Idag beställde jag nya hörlurar 🎧 speciellt utvecklade med nya Series X
Vad kör ni andra för ljud/hörlurar till era system ?

På PC märkte jag få bättre uppfattning om vart någonstans ljudet kommer ifrån med ett par hyfsat bra stereo hörlurar (Jag kör ett par AKG550). Allt deras 5.1, 7.1 surround bullshit funkar kanon för inlevelse men är inte super pålitlig i till exempel R6 Siege.
Jag kommer köpa en modmic och koppla det i kontrollern på Series X.

Av VinceAkStyle
Skrivet av Linusn1:

är dem redan slut på CDON? verkar ju sjukt skumt.

De fanns för 10 minuter sen

Av VinceAkStyle
Skrivet av Honn:

Jag var inne hos butiken och gjorde min beställning.

Jag gjorde också på det sättet. Däremot så går det bara att beställa i butiken om de har ett leveransdatum bekräftat.
Obs: man ska inte fastna för mycket för det bekräftade datumet de anger. Min Xbox skulle komma den 20/01 och jag hoppas på en leverans nästa vecka...

Av VinceAkStyle
Skrivet av htbtoma:

BF2 är bara nostalgi, både BC2 och BF3/4 är bättre imo. Gunplay i BC2 är det solklart bästa i något BF spel, likaså map design och rush läget som var helt oslagbart. Tanks var perfekt lagom starka när man pushade men för den delen inte OP. Laguna Presa, valparaisio, Nelson bay. Får ståfräs bara av att tänka på det 🙃

Glöm inte att BC2 hade en super trevlig ”campaign” och en fantastisk expansion med Vietnam!

Av VinceAkStyle
Skrivet av LastNinjas:

Hänger inte med här riktigt, du själv spelar spelet, men behövde en random Youtube Aktivist för att tala om för dig hur pass dåligt spelet är? och förrens nu då efter att sett videon så inser du det själv?

Snacka om att propaganda fungerar, har folk inga egna åsikter längre, baserar folk verkligen sin åsikt efter vad deras favorit youtuber tycker? som just tjänar pengar på att skapa drama och enkla clicks/views :).

I min mening, de enda som har hypat spelet upp till skyarna till något som det inte var, är spelarbasen själva.

Spelet har över 80% positiva reviews på Steam, mängden folk som har röstat är även otroligt stor, mängden folk som är mycket mycket nöjda med spelet överstiger dom som är missnöjda 10 gånger till 1.

Du har uppenbarligen inte ens tittat på videon han länkade innan du gick på honom att han bara följer någon Youtube aktivist. Du hävdar till och med att de enda som hade orimliga förväntningar var spelarbasen. Vem är det? Videon faktiskt visar att förväntningarna var baserade på fake "gameplay" video som ingen platform matchar och massa påstående och löften som utvecklarna och chefer hos CD projekt gick ut med innan spelet släpptes.
Sen är det rätt komiskt att du anklagar honom att inte ha egna åsikter för att sen gömma dig bakom Steam statistiker.
Om man följer massan, det bästa underhållning som finns är "the voice" och "paradise hotel" och den bästa musiken är "schlager musik". Den bästa restaurang är Mac Donalds och den bästa användning av sin tid en ungdom kan göra är att spela fortnite 4 timmar om dagen. Där får du dina 80% av folket tycker si och så statistiker...
Du verkar vara otroligt smart!

Av VinceAkStyle
Skrivet av Thursday:

För mig måste ett betyg vara baserat på dels upplevelsen av att spela det men också potentialen för spelet att vara bättre än det är.

Det var väl lite udda. Du ger inte ett betyg baserat på din upplevelse när du har gått igenom spelet utan baserat på din fantasi och dina förhoppningar för framtiden? Jag tycker att det är lite på grund av folk som dig, d.v.s folk som är lite för snäll och förlåtande, att stora bolag som CD project, EA och Ubisoft beter sig som de gör.

Av VinceAkStyle

Någon som har fått hämta en series X den här veckan?

Av VinceAkStyle

Jag förstår att många kan leva med buggar och kraschar. Jag förstår att många accepterar också att FPS dippar kraftig även utan Ray Tracing. Jag förstår också att många är vana att få ett halvt spel och betala andra halvan i DLC.
Däremot så fattar jag inte hur man kan spela ett spel med sämre A.I än det som släpptes för 15-20 år sen. Fiender som inte reagerar när man brottas 5 meter bakom dem med deras kollegor. Fiender som inte springer ifrån en Grenata. Fiender som använder inte sin Walkie talkie och drar i larmet när de 3 andra som hade night shift med dem försvann plötsligt.
Det är ett skämt. Det påminner mig om The Last of us och sista MGS.

Av VinceAkStyle

Vart köper ni Live Gold 12 månader billigt? Jag menar som man kan aktivera i Sverige utan krångel.

Av VinceAkStyle

När han säger att företagets kvalitetssäkring har varit bristande menar han att ingen av dem har spelat One och ps4 fat versionerna överhuvudtaget innan det släpptes? Det handlar ändå inte om enstaka buggar och subtila sällsynta FPS drop...

Av VinceAkStyle
Skrivet av kaptengrek:

Microsoft är ansvariga för distribution av enheterna. Elgiganten är ansvarig för lanseringen och kundbemötande. Visst kanske Microsoft skulle kunna haft bättre distribution av enheter, dock är det nog begränsat av Covid-19 som all annan hårdvara förra året, det finns ändå inte någon som helst anledning att välja det grovt oseriösa företaget Elgiganten.

Med ordet fiasko menade jag inte sånt som hände dig och som jag inte hade en aning om. Det låter väldigt tråkigt. Det här är uppenbarligen Elgigantens fel.
Det jag menade inte var Elgigantens fel är att de inte fick betydligt fler konsoler än Webhallen och andra återförsäljare trots att de vara de enda Microsoft valde som partner för All Access.

Av VinceAkStyle
Skrivet av kaptengrek:

Rekommenderar Inet över Elgiganten alla dagar i veckan. Elgigantens hantering av Xbox Series X lanseringen var tyvärr ett fiasko. Inet har otroligt bättre kundservice om något går fel, snabbare leveranser och större intresse av produkterna de säljer än Elgiganten.

Jag har själv haft både negativa och positiva erfarenheter med Elgiganten och skulle vanligtvis inte ta mig tid att försvara dem.
Däremot verkar det vara Microsoft som är ansvarig för denna fiasko. Elgiganten är den enda återförsäljare Microsoft valde för deras All Access erbjudande. Därför hade det varit rimligt att förse Elgiganten med många konsoler för att sälja All Access. Min anekdotiska erfarenhet och den av mina vänner är att det är lättare att vända sig mot andra försäljare för att få en konsol. Således kan man hävda att Microsoft inte prioriterar de som vill köpa All Access.

Av VinceAkStyle
Skrivet av ratbongo:

Samma ekosystem är ju varför Xbox är överflödig. Konsolen tappar konkurrenskraft i att den inte gör något unikt, medan PS5 har väldigt eftertraktade exklusiva titlar. Inte konstigt att PS5 dominerar Xbox i försäljningen igen, även om skillnaden inte är så stor som den kunde varit pga produktionstakten. Xbox blir bara en budget-PC när spelen finns även på PC-plattformen.

Ja och nej!
Det du säger är ingen självklarhet.

Om man tycker att det är kul med Windows och att lägga ner en massa hobby pengar på byggande och uppgraderingar är PC’n självklart bättre än Xbox. Samma gäller den som spelar FPS samt är tävlingsinriktad och kräver en mus och 150-200FPS.

Är man nöjd med en laptop och vill bara killa några timmar i veckan framför ett bra spel blir Xbox en mycket mer välkomnande miljö. Enkelt och smidigt.

Jag har själv haft många datorer, och min anekdotiska upplevelse är inte positivt. Det är alltid en eller flera uppdateringar som dyker upp när man vill spela. Ofta någon drivrutin krånglar till och tvingar en att felsöka, läsa på forum, ominstallera något. Det kan vara grafikkortet, ljudkortet, klienten etc... Eller så är det dosan till kontrollern som Windows inte längre ser. Har man bara en timme framför sig kan det hela bli väldigt frustrerande.
Utöver det är kraschar och dylikt vanligare på PC. För många olika kombinationer av komponenter att hålla koll på för utvecklarna.

Överflödig är Xboxen verkligen inte. Vi har olika prioriteter och förväntningar. 😊

Av VinceAkStyle
Skrivet av PlogarN97:

Nä. Jag hade också nyskapat konto. Men erbjudandet är väl borta.

De vita verkar slutsålda och de svarta verkar som du säger inte ha 30% ytterligare rabatt (vad jag kan se).

Fick för övrigt hem min vita i onsdags. Väldigt fint skick för att vara begagnat. Var rädd att skärmen skulle vara repad, men den var i utmärkt skick! Fick dessutom orginalkartong osv.

Mycket nöjd!

Tidigare tänkte jag köpa en switch men insåg att det var en wii u som passade mina behov bättre

Skickades från m.sweclockers.com

Nice, tack för ditt svar.
Funderade också på en switch men de flesta spel som intresserar mig finns också på Wii U till mycket billigare priser. Dessutom gillar jag Sports club mycket. Jag kommer beställa den svarta.

Av VinceAkStyle
Skrivet av PlogarN97:

Nu har gamestop sänkt med ytterliggare 30% om man är inloggad.

Köpte igår en vit variant för 500 kr med frakt

Skickades från m.sweclockers.com

Hej!

Menar du om man är level 3?
Jag skapade ett konto men ser inga extra 30% när jag lägger en konsol i min korg.

Av VinceAkStyle

De bästa portable DAC är Chord MOJO och IFI XDSD.
Jag tror att båda ligger runt 4500kr.
Mojo är oslagbar för ljudkvalitet och väldigt enkelt "Set and Forget".
IFI XDSD har nästan lika bra ljud samt stöd för Bluetooth och nyare hi res standard såsom MQA.

https://www.t3.com/features/best-portable-dac

Det som verkar vara det bästa budget alternativ är Audiolab M-DAC nano.
Inte i samma league som de 2 första vad som gäller ljudkvalitet men jämförbart med en Dragonfly RED, vilket inte är dåligt. Den har dessutom också bluetooth.

https://www.whathifi.com/reviews/audiolab-m-dac-nano

Av VinceAkStyle

Såld