Inlägg

Inlägg som xtimmyx har skrivit i forumet
Av xtimmyx
Citat:

Ursprungligen inskrivet av kamelbarn
In med två såna i SLI, då börjar vi prata hastighet. Men undrar om fyra 6600GT-kort går upp mot ett par 6800Ultra i SLI? Inte för att det är troligt att det går, men jag tror inte prestandan skulle vara bättre ändå.

känns som om det skulle bli jävligt mycket att hålla reda på för datorstackarn med 4 GPUs, ju fler kockar desto sämre soppa sägs det ju

Av xtimmyx

mm jag har tankat typ 25 uppdateringar nu så det borde hjälpa. det kanske inte var pga av windows update i sig utan antagligen att den överhuvud taget anslöt till internet. men ska testa att installera alla updates först. jag jobbar också på en liknande skiva faktiskt. och har beställt en IDE > USB-adapter också så man kan rädda viktiga filer på folk hårddiskar vid windows-krashar. eftersom jag alltid har laptopen med mig när jag fixar datorer

Av xtimmyx

OK för min lillebror fick en laptop av min låtsasfarsa med typ 160mb hdd och ingen cd-enhet men det var win 95 på så jag antar det fanns till diskett. nån som kan förklara lite mer utförligt hur jag gör? för jag har orginal-cdn hemma tror jag.

Av xtimmyx

Windows 95 på diskett

Kan man tanka Windows 95 till diskett nånstans? Eller göra en Windows 95-diskett av Windows 95-skivan?

Av xtimmyx

Jo jag noterade att det funkade sen. Faan vad stört asså. Nån som har nån aning om varför deras DHCP gör så egentligen? En annan grej som är lite irreterande är att när jag äntligen fått det att funka så ska man köra Windows update (notera att jag inte rört internet innan jag körde Windows update förutom att uppdatera dom tre(!) antivirusprogrammen jag installerade, men detta görs ju inte via Internet Explorer). Sen när man kör Windows Update får man virus, trots 3 antivirusprogram. Starkt jobbat Microsoft!! Är det nån gång man inte borde få virus är det faan när man kör Windows update tycker jag. Och inget av antivirusprogrammen kunde ta bort det heller. Så nu ska jag försöka få tag i alla updates standalone. Var kan man hitta dom?

Av xtimmyx

Jag har då inga problem att sova med min "burk" iaf. Om en tyst dator är viktigt för en är ju laptop det ultimata. Min hörs inte ens när jag lägger örat mot den. Ingen fläkt till processorn och 4200rpm-hårddisk

Av xtimmyx

Det lite roliga är att på Zalmans hemsida har det stått (hittar det inte nu iaf) "Vid överklokning rekomenderas att en bordsfläkt placeras blåsande mot chassisidan."

Av xtimmyx
Citat:

Ursprungligen inskrivet av XX6
"Samsung förväntar sig kunna släppa större modeller i framtiden"

Det är väl inte så svårt att göra ett större så jävla litet som det är

humor

Av xtimmyx

Stört nätverksfel. Behöver hjälp!

Är hemma hos en familj nu och ska fixa deras dator (tog en dag för dom att få datorn att krasha igen sen jag just installerat om Windows). Så jag installerad om Windows och installerar alla drivrutiner. Men kommer inte ut på internet. Så jag testar att pinga till Telia men får svaret "målvärddatorn kan inte nås". Pluggar in nätverkskablen i min laptop och då går det finfint. Pluggar in den i datorn igen men då funkar det inte. Har testat allt möjligt, alla olika nätverkskonfigruationer, ipconfig -renew, manuellt ip och DHCP, installerat om drivrutinerna till nätverkskortet, bytt nätverkskort, bytt nätverkskabel och nollställt switchen. Men lik förbannat så vill inte datorjävlen pinga till Telia. Varför? Nätverket är kopplat som följer:

Telejack>ZyXEL-modem>Dator

Av xtimmyx

Vad heter programmet?

Vad heter programmet för att använda skärmen och TV samtidigt på nVidia-kort som normalt sett inte stöder detta?

Av xtimmyx

Jag har säkert fel men jag misstänker att den är jävligt överskattad i den här diskussionen. Jag menar sålänge den är passiv (dvs inget luftflöde) så spelar kylflänsarnas storlek inte så extremt stor roll om man jämför denna med zalmans kylning. Det handlar bara om det ska ta 5 eller 10 minuter innan kortet blir för varmt

Av xtimmyx

Tack. hade prov i persondatorer i fredags men det var visst ingen fråga på det.

Av xtimmyx

Räkna ut storleken

Hur var det man räknade ut storleken på gamla hårdiskar? Var det inte typ sektorer*spår*skivor osv eller nått liknande?

Av xtimmyx

"Nordbryggan kommer från ULI"
Sydbryggan var det väl? Najs nyhet annars. Keep up the good work Herman

Av xtimmyx

faan vad många som har a925 ju

Av xtimmyx

Vore snarare bättre att formulera det så här: "Det har en ikon nere i aktivitetsfältet vilket indikerar när processorn INTE "throttlar". Hehe

Av xtimmyx

Program för att spela in

Är inte så inne på ljudinspelning i Windows och då jag inte har någon line in på min mac så får jag sköta det på morsans pc. Så här ligger det till. Jag vill ha en LP till mp3. Jag har sladd och så så det är inga problem men jag behöver något program för att spela in och helt då till mp3 direkt så jag slipper konvertera det. Nån som vet nått bra program till det?

Av xtimmyx

6000 är bräckt. Laddade batteriet och fick 6154, faan att det gjorde så mkt beroende på om man hade batteri eller inte

Av xtimmyx

faan vad fräsigt att man bara kunde tejpa över lite kontakter och på det sättet få 8x eller 4x osv. man tycker ju det borde bugga egentligen.

Av xtimmyx

Sasserhelvete.

Fick sasser på en dator i skolan som jag skulle vilja bli av med. Men har inga administratörsrättigheter, kör Win 2000. Hur blir jag av med skiten? Ursäkta min hastiga skrivning men loggas ut om typ 5 sekunder.