Inlägg

Inlägg som LIBC har skrivit i forumet
Av LIBC

Har letat och försökt! Hittat biosen men jag försöker köra efiflash står det "Det går inte att köra appen på den här datorn", finns det något sätt jag kan manuellt uppdatera dom?

Av LIBC

Ny dator kör långsamt!

Har nyligen köpt en ny dator och har haft några problem här och där, men ett av dom största problemen jag har som jag inte kan lösa är att min dator blir graduellt långsamare under en längre tid av använding. Behöver inte ens spela.
Startar datorn på ca 10 sekunder och allting går prima! Kan köra vilket spel somhälls på ultra utan problem, men efter några timmar även om det bara är browsa internet eller kolla på film så blir den långsam tills den blue screenar och crashar. Har haft temp program igång, och detta har hänt även när datorn ligger 30-40 grader. Har kört virus scan osv, instalerat dom drivers jag kan osv.. Kan inte lista ut detta problem och hoppas att ni har någon bättre koll än mig. Det jag inte har lyckats uppdatera är mitt morderkort bios, filen jag tankar från gigabyte går inte att köra. Kylaren har också bråkat lite med mig, kommer up i 80 grader i prime95 utan clock, har testat både h60 och h80i. Möjligtvis är problemet relarat? Men som sagt är det inte graderna, borde inte vara det iallafall. har haft både corsair link och realtempGT igång när problem har uppstått.

Tack på förhand och jag hoppas ni har någon koll!

Cooler Master G550M, 550W PSU

Gigabyte GA-Z97MX-GAMING 5, Socket-1150

HyperX Fury DDR3 1600MHz 8GB Black

Seagate® Desktop SSHD 1TB

MSI GeForce GTX 970 Gaming 4GB PhysX

Microsoft Windows 8.1

Corsair SSD Force Series GS 128GB 2.5"

Intel Core i5-4690K

Corsair h80i liquid cooling

Av LIBC

Vet att den är korrekt installerad, åtminstone 90%. Hade en corsair h60 innan som hade liknande problem, skickade tillbaka den och bytte till en h80i för att jag trodde det var kylaren som var pajj. Men nu med den nya uppstår samma problem, tveksamt på att jag gjorde något tokigt båda gångerna. Gissar på att det är mina bios, men kan ej instalera dom från gigabyte.

Av LIBC

Relativt säker på att den är installerad korrekt, men jag ju testa om jag inte hittar något annat fel.. Har dock inte lyckats uppdatera bios och det kan vara felet. Har försökt installera dom från Gigabyte men värkar inte finnas för win 8.1. När jag testar och ladda ner dom som existerar så går det inte att köra dom. Har en Gigabyte GA-Z97MX-GAMING 5, Socket-1150

Av LIBC

Ny Vattenkylning!

Har nyligen införskaffat mig en Corsair h80i med min Intel Core i5-4690K 3.5GHz,6MB,88W och har kört det under prime 95 ett tag nu, högsta värmen jag kom upp i var 80 grader. Frågan jag har är om det då är ens värt att clocka den alls, känns redan som att värmen blir relativt hög med endast base clocken. Ifall clockning är möjligt, hur mycket skulle ni säga är en säker nivå? Såklart stress testar jag ju efter också, men är rätt ny till överclockning generellt, undrade endast om ni hade några ideér. Går dock aldrig över 60 grader i bf4 med allt maxat även om fläktarna inte ens går på max.

Tack på förhand

Av LIBC

Värkar som att Vsync stoppar detta! Men med vsync får jag input delay istället.. Hur kan jag cappa min fps utan vsync? :/

Av LIBC

Problem med ny dator

Hej

Jag har nyligen köpt en ny dator en polare hjälpte mig bygga ihop, har haft några problem när det kommer till spel men kan inte lista ut vad problemet är och hoppas att ni har bätte koll än mig! Jag kan köra dom flesta spelen utan problem på ultra, men efter ett tag i spel som League of legends får jag spikes som bara blir värre och värre tills det blir så illa att hela datorn blir så laggig att det är svårt att ens stänga av den, trodde först att datorn blev för varm men testade olika temp program men värkar inte vara problemet, Gpu'n och Cpu'n kommer upp i ca 70 grader i fc4 men borde inte vara problemet eftersom det händer i League vilket är ett mycket mindre krävande spel. Iallafall, jag har ingen aning vad problemet är men hoppas att ni har koll. Ps har också kollat dom flesta driver's och tror ej det är problemet, men kan ha fel.. Processorn är inte överclockad för att jag inte har fått min kylare än.

Specs:

Cooler Master G550M, 550W PSU

Gigabyte GA-Z97MX-GAMING 5, Socket-1150

HyperX Fury DDR3 1600MHz 8GB Black

Seagate® Desktop SSHD 1TB

MSI GeForce GTX 970 Gaming 4GB PhysX

Microsoft Windows 8.1

Corsair SSD Force Series GS 128GB 2.5"

Intel Core i5-4690K