Inlägg

Inlägg som yazlo har skrivit i forumet
Av yazlo

>Skype i 2018

Av yazlo

@jussit: 1 ms på IPS är finns inte och lär inte finnar på ett bra tag

Av yazlo
Skrivet av anon162230:

Ännu en bild, var är kortet?

Torsdag

Av yazlo
Skrivet av RaZman:

Alltså andelen AMD-fanboys här på Sweclockers börjar nå löjliga nivåer. Det ären re-branding av ett 3 år gammalt kort, Sweclockers skriver om det som sådant utan att döma ut det på något sätt. Det ironiska blir ju då att den negativa subtexten vissa av er läser in är er egna reaktion på att det är en ganska ofräsch re-brand, men då klagas det istället på att Sweclockers inte putsar upp det som att AMD släpper någonting nytt och fräscht som en stark konkurrent till det gröna laget.

Föredrar nyheter som rapporterar som det är alla dagar över någon slags sminkad verklighet gjord för att skona en viss typ av fanboy..

Det är inte en rebrand, om det var en rebrand skulle den prestera lika bra och dra lika mycket ström, med det gör kortet inte alltså är det inte en rebrand utan en refresh

För övrigt så köpte jag precis ett 980 Ti för att det var det med bäst prestanda på marknaden oberoende på märke så jag tycker inte att jag är särskilt partisk. Dessutom har jag aldrig ägt ett AMD kort, jag blir bara lite arg när så många är partiska och okunniga.

Av yazlo
Skrivet av dr904:

Läsare, Skjut inte budbäraren!

Bara för att Sweclockers skriver nyhetsartiklar om vad AMD sysslar med för lurigheter så betyder det inte att Sweclockers är "Nvidia partiska" eller "pro Nvidia".
Dem skriver om Nvidias felsteg också! (Minns ni GTX 970?)

Jag klandrar inte Sweclockers för att de skriver om "vad AMD sysslar med för lurigheter" jag klandrar dom för att de antingen inte har tillräckligt med information eller är Nvidia partiska då de skriver att det 370X är ett "omdöpt" 7870 när det är ett uppdaterat 7870.

Av yazlo
Skrivet av ArcticFire:

Det är ett omdöpt 7870, om det inte duger så ett omdöpt 270X
Står ju till och med oct 8, 2013 på 370X-bilden precis som det står på 270X. Står ju Pitcairn också. Inte något nytt namn. Kretsen har redan två namn och den nedskalade är uppe i 3.

Det är inte exakt samma kort alltså är det inte omdöpt. GPU-Z säger att det släpptes 8 oct 2013 eftersom att kortet inte finns officiellt än så tar den 270Xs releasedatum då de har samma specifikationer antar jag.

Jag länkar en video där JayzTwoCents förklarar det här med refresh/rebrand med 300 serien: https://www.youtube.com/watch?v=k9cKZiJw6Pk&feature=youtu.be&...

Av yazlo

Jag tycker att det är dåligt att Sweclockers skriver att det är omdöpt när det är uppdaterat med nya tillverkare av transistorer som gör att strömåtgången blir mindre O.S.V. Börjar tro att Sweclockers är Nvidia partiskt...