Inlägg

Inlägg som stefanpson har skrivit i forumet
Av stefanpson

Hehe Ja jag höll på o trilla av stolen när jag benchade Mark 03/05

9800 Pro - 6800LE 16/6 utan klockning

Mark03 5800 - 9200

Mark05 2400 - 3400 (minns inte 100%, nått liknande iaf)

Nu blir det o skaffa en Silent cooler oxå, ville först se va det va för skit (va skeptisk innan jag visste) jag hade dragit hem.

Edit: Kikade på det du skrev MaLo o stannade oxå på 900 på minnet... först sa det även stopp på 325 på core, men på 330 va den med igen o lyckades komma upp vid 370... Fast vågar inte köra i det med denna kylningen så får ligga o småfisa på standard ett tag, men det gör redigt gott i lådan ändå om man kollar här uppe på poängen.

Av stefanpson

Jag var o handlade mitt LeadTek på Inet idag... OEM versionen va det enda som fanns på lager, o tänkte att det va smartare o ta ett "gammalt" o fixa GPU kylaren själv senare. Var RIKTIGT skakis när jag stoppade i kortet o körde RivaTuner, för det är ju ett satans lotteri som verkar vara superviktigt nu på sistone med tanke på "låsningsrykten".

Kunde öppna upp alltihop 16/6

Eftersom det är reference kylaren våga jag inte klocka något, men i 320/720 fanns inte en endaste prick av artifakter under hela Mark03 testet iaf.

Har spelat Doom 3 i standard klockning ca 1h nu utan nån form av artifakt heller, så verkar som jag hade tur iaf

Detta va alltså LeadTek 6800LE OEM hos Inets Butik i Göteborg.

Lycklig!!!

Av stefanpson

Leadtek GeForce 6800LE/128MB Retail hos ComputerCity

Va ingen som kunde hjälpa med köp så fick göra en chansning... Inets butik i göteborg, o fick ett LeadTek 6800LE OEM som funka i 16/6

Av stefanpson

Hur bra är ThermalTake V2000A - Aluminium?

Jaha, då var det dax att posta sin första fråga till panelen här på Sweclockers

Efter sökande på forumet har det aldrig kommit fram om det är nån som har ett sådant här chassi, utan mest om man tycker det är snyggt eller fult.

Om man kollar på priset så är ju 1800:- inte så farligt eftersom jag redan har ett shysst nätagg att sätta i den.

Det ja undrar är hur ni som har en tycker att den funkar, o är den tyst med alla dessa 7!!! fläktar.

Är väldigt intresserad av den eftersom jag är mån om kylning, har en Zalman fläns på Gfx-kortet, o är väldigt mån om att hålla nere ljudet då burken står på så gott som hela dygnet

Med de 2 sidofläktarna behöver man väl inte en extra till Gfx-flänsen, ser ju ut som de 2 skulle kunna sköta det jobbet gallant, eller?