Inlägg

Inlägg som Överkill har skrivit i forumet
Av Överkill

Köpa ny mus! Har lite krav!

Hej!

Jag behöver köpa en ny mus strax och behöver lite tips.

Det jag letar efter är en mus som är nära en IE 3.0, jag älskade den musen. Köpte en Death Adder 3.5G eller vad den heter och den är OK men ogillar att man måste använda ett mjukvaruprogram för att ladda en profil etc.

Har ni några förslag på en mus som man kan ställa DPI / Hz rakt på musen och inte behöva använda ett program?

Av Överkill

Köpa in-ear "smartphone" headpones till en vanlig mp3?

Hej!

Sitter och kollar runt bland lite mp3 spelare och ett par in-ears åt en person.
Kan kanske nämna att jag tror det blir en Sandisk Sansa Clip+ som verkar ha fått bra recensioner utan att kosta skjortan.

Sen kommer vi till den svåra delen. Ett par in-ear pluggs. Personen i fråga lyssnar på mycket rock från 60-70talet. (Om det spelar någon roll)

Jag ser en del pluggar som lovordas och höjs till skyarna, men alla är "for smartphones". Läser ingenstans att det skulle fungera att köra med en vanlig mp3spelare.

Sunt förnuft så antar jag att det går då det är 3.5mm anslutningar som vanligt, men efter att ha kollat och försökt hitta något om det så nämns det inte överhuvud taget.

What's the deal? Det borde väl fungera?

Tacksam för hjälp.

Av Överkill

Ja det skulle jag om jag inte hade något val.

Spotify rullar på datorn när jag sitter här, eller på telefonen när jag inte är vid datorn.

Skulle jag inte ha Spotify blir det back till the good old days, med allt vad det innebär.

Av Överkill

Du kan i princip säga vad som helst till vem som helst i WoW utan att bli bannad. Det jag har kommit undan med är bevis på det.

Dock ska du akta dig för öppen rasism eller liknande i general i form av spam. Det får man time-outs för. Inte av personlig erfarenhet.

Av Överkill

Vad har hänt med google search?

Hej!

Jag kör firefox 27.0.1 för tillfället och mina sökresultat på google ser helt konstiga ut. Rullades det ut en ny uppdatering eller liknande?

Helt plötsligt ser jag en gul ruta som heter "Ad" bredvid vissa sökningar och vid vissa sökord får jag upp en "News for" spalt där det är massa tok om nyheter från olika nyhetssidor.

Hur får jag tillbaka mitt gamla hederliga google search med bara det jag faktiskt sökte på? Korta snaps från wikipedia till höger är OK samt att bildförslag visas.
Allt annat känns väldigt klottrigt.

Tack!

Av Överkill

Kommer pre-ordera Imerial Edition men kommer dock inte spela som Imperial.

En till tråkig human? Nej tack.

Blir ödla eller katt

Av Överkill
Skrivet av Lapo:

Jo tack, spelet verkar intressant förutom just buggar men framförallt så är combat systemet hemskt. Behövs verkligen fixas innan jag köper det. Annars verkar spelet bra förutom alla buggarna som finns.
Mer reaktion i melee systemet så man vet när man träffat och känner att man verkligen gjort något behövs.

Ja tack!

Nu i betan kändes det som att man svingade i ett vakum. Varken tyngd eller reaktion vid träff. Kändes som en pokemon fight.

Dock tror jag att karaktärsanimationerna är ganska nya och kommer förhoppningsvis att slipas till ytterligare.

Av Överkill
Skrivet av Mizzarrogh:

Trodde smått jag skulle bli bannad för mitt förra inlägg, men ni som nu vet,
Om man gör en kass jämförelse,

Sammanfattning av några saker,

Gilla listan:
Mycket utforskning vad det verkar frånsett buggar i nuläget som verkar orsaka låsningar, men antar då att detta borde vara temporära problem.
(WoW ger väldigt lite creds för sådant, har de annan syn på detta i TESO skulle det onekligen vara intressant att veta mer om hur det är upplagt för att få creds som är praktiskt användbara utan att vara låst till en "mainline" (morrowind har inte det problemet, därav frågan, men åas så vet jag inte hur man översätter sådana koncept på ett MMO multiplayer på et bra sätt (achievements och motsvarande är extracandy men ger ju sällan vettiga creds menar jag).).)

2. Combatsystem igen...
Saker jag inte trivs med i WoW som exempel,
1. Det går inte att styra/kontrollera enskilda slag och hugg (något som faktiskt gick att göra i morrowind om man ville men mig veterligen inte i Skyrim och deffinitivt inte i WoW).
2. Träffar "känns" inte, ger inte mer än luft i WoW tycker jag.
3. Det går sällan att klara slag helt utan "manacheating" pga ovanstående (dvs grav obalans WoW har extrema problem med manarunkande idag vilket förtar hela spelkänslan.).

Helt Playerstyrda Swordfights och liknande med detaljkontroll i FPS liknande PvP combats där träffar verkligen "känns" vore ju helt enkelt Awsome!!! om det gick att få till vettigt. Blotta tanken får mig att börja dregla! men har tyverr inte sett det i något spel so far, iaf inte med den känslan tyverr.

.

Du borde prova Chivalry!

Av Överkill

Mycket roligt spel.

Samtidigt väldigt frustrerande iom Alpha och buggar upp till öronen.

Värsta buggen i spelet tror jag står mellan att behöva trycka 56ggr för att få upp ett vapen eller att det stundtals är omöjligt att få fram "loot" ikonen över ett lik. Jäkla skit vad irriterande det är.

Samtidigt kan man inte hålla sig borta för själva spelet är mycket underhållande.

Av Överkill

Det som fick Diablo 2 att hålla så länge var ladder.

Efter att man "farmat klart" så tog man ett break, sen hoppade man på nästa ladder när alla får börja om igen.

Komma tillbaka till spelet med redan färdiga gubbar är inget direkt intressant.

Av Överkill

Vad ska jag spela?

Efter att ha läst om expansionen utan AH och införandet av ladders så blev jag nyfiken på diablo 3 på nytt.
Kommer tillbaka efter en väldigt lång pause(har spelat ytterst lite, sporadiskt). Spelade i princip bara vid release så jag har inget direkt kapital att prata om.
Kan tänka mig att lägga 1 Euro på 50 mil för att få en start.

Jag har kanske 15-20m totalt just nu.

Det jag vill åt är en karaktär som kan farma MP 3-4-5 smärtfritt och med hyffsat tempo. Jag är ganska anti-barbarian bara av ren princip så det är jag inte så intresserad av. Kan tänka mig starta en barb bara för att få fart på farmet om man inte lyckas få ihop något fiffigt med ~60m.

Det lilla jag har spelat till och från har varit på min Witch Doctor, där jag körde zombie bear spec. Den var väldigt effektiv tyckte jag och höll högt tempo i MP 3-4.

Nu spelar majoriteten av mina vänner WD, så det är inte superaktuellt heller!

Jag provade att bygga en monk nyss men det fick inte bra. Dog alldeles för mycket i mp3-4 vilket jag fann irriterande då jag krossade mp4 med min WD som hade hälften så bra gear. Tror det mynnade ut i kombinationen låg dmg och bara 2.4 Life steal att jag hade inte sustainability nog.

Efter att ha spanat på AH så ser det ut som dex items har en tendens att vara mkt dyrare än int/str varianterna. (Echoing, Wiching Hour etc.)

Kan jag spela Demon Hunter utan att behöva köra strafe eller rapidfire med bombardment? Jag gillar att man kan köra Rapid Fire i dagsläget, men vill köra Fire Support isf

TL;DR: Ge mig tips på billiga och effektiva builds/gear för att börja farma mp3/4. Helst inte Barbar/Monk.

Av Överkill
Skrivet av anon200213:

Inte? Jag är "inbiten" gamer, jag kör trådlöst och det fungerar bra. Det handlar väl mer om att man får vad man betalar för.

That's cute.

Av Överkill

Efter lite googlande så verkar en 4430 hamna jämnt (kanske millimetern under) med en 2500k @ stock.

Du kommer med största sannolikhet inte stöta på någon bottleneck.

Av Överkill
Skrivet av anon200213:

Eller.... Så kör man TRÅDLÖST!!! *mindblown*

Är man en inbiten gamer så använder man sig inte av trådlöst. (Headset är väl ett undantag)

Av Överkill
Skrivet av Ernesto:

Har du lyckats tvinga vsync/Framecap? - För mig funkar inte skiten av någon anledning så jag ligger och ylar på en helvetes massa FPS helt i onödan och får tearing och stutter och trasan och hans moster.

Du kör ju iof nvidia och jag sitter med sur-AMD, kan ju vara svaret

Finns en frame cap i spelet by default.

Av Överkill
Skrivet av ParasiteX:

Istället för att byta ut hela CPUn bara för att kunna streama/spela in smidigare.
Överväg att köpa ett dedikerat capture kort istället. DEtta avlastar CPU helt. Och generellt bättre än att köra via en extra tråd med t.ex hyperthreading.

PVR är inget jag direkt läst på om. Men är det inte så att ett PVR kastar ut allt som du har på den skärmen oavkortat? I OBS/Xplit kan man välja vilket "spel" eller "ruta" som ska visas.

Av Överkill

Det jag vill åt är Hyper Threading. Vilket min 2500K inte har. Märkt att när jag streamar, recordar och bollar med lite väl mycket saker så tycker jag min 2500K får svettas för mycket.

Vi behöver inte ha en diskussion om i5 vs. i7, då det inte är det jag frågar efter

Tack för alla svar hittills!

Av Överkill

2700K eller 3770K?

Sitter och funderar på att uppgradera min 2500K.

Kommer ihåg att jag läst att en 3770K rekommenderas att köras på en Z77 bräda. Men efter att ha surfat in på mitt moderkorts companility-list så står det att jag kan köra en 3770K om jag uppdaterar mitt BIOS.

Jag kör ett ASROCK P67 Extreme 4 atm.

Är det någon vidare prestandaskillnad i spel mellan processorerna? Kommer säkert skruva upp propparna i 4GHz+. Kommer köra med ett GTX 670.

Proppar kostar ungefär lika mycket. så man blir lite konfunderad...

//Ö

Av Överkill

[FFXIV:ARR] Vilken server kommer du spela på? [POLL]

Intressant att se var sweclockare kommer hamna.

{{ Gå till inlägget för att se omröstningen }}

Av Överkill
Skrivet av v1ctory:

Hänger inte riktigt med på hur antalet knappar avgör om ett spel är ett RPG eller inte, om det är vad du menar. Vissa av spelen ovan (har inte spelat alla) har dessutom långt fler än 6-7 knappar för att återkomma till din tidigare post.

Långt ifrån alla nya MMORPG's har så få som 6 abilities, men oavsett känns det mer relevant hur många användbara förmågor som finns snarare än hur många som existerar teoretiskt.

Det tråkiga är att du kan inte få något djup i combaten med 6 spells, inte ens 10. Du ska ha dina tools, stuns, interrupts, cleanses, heals, oliika absorbs. Olika styles (bakom, framför, sidan). Du skall även ha en uppsjö av olika debuffs som ska användas mot olika motståndare. Det skall även finnas reactional abilities, t.ex. spellreflects, shield blocks etc.

Tycker i dagsläget att du får:

1. Spam attack
2. Finisher
3. AoE finisher
4. ~20s CD heavy hitter
5. Selfheal
6. Överdriven buff med 10 minuters CD. Gärna med specialeffekter och massa annat disko.

Sen ska vi inte tala om vad besviken jag blir på interrupts i många nya spel. Det finns ingen lockout eller blanketsilence på interrupts längre. Uscha!