Inlägg

Inlägg som plygv92 har skrivit i forumet
Av plygv92
Skrivet av Halldin:

Vad finns det för belägg att det är så?

Pengar växer inte på träd

Av plygv92
Skrivet av XFTality:

Köpekontraktet gällde endast en DK1, inte "DK1 och en CV1 på köpet", så jag skulle faktiskt gå så långt som att säga att den är gratis.

Gratis i detta fall innebär att alla som lagt orders betalar ett extra headset för att specialbehandla så kallade backers. Antar att pengar helt enkelt inte har lika värde hos oculus utan det har betydelse vem som betalar dem.

Av plygv92

@MadMantiz Problemet, kan jag tänka mig, är att vem som helst skulle kunna påstå att fel begåtts och få tillbaka pengar som betalts för varor etc. Så därför måste ju någon prövning ske men den delen borde ju kunna skötas av banken.

@Anomi151
Vad sa förresten polisen? Eller lades det bara ned i vanlig ordning?

Av plygv92
Skrivet av Anomi151:

Tack för svaret! Vet faktist inte finns det möjlighet att polisen inte kan göra något åt det?

Nej det är en stämning du måste göra:
http://www.domstol.se/Tvist/Stamningsansokan/

Om det sedan går din väg och han fortfarande inte betalar så får du gå till kronefogden.

Av plygv92

Ja läser man på juridik sajter så verkar praxis vara att pengarna ska tillbaka men eftersom det inte finns några lagar på området så verkar det som man måste få det prövat om man inte kan komma överens vilket inte verkar ha fungerat.

http://lawline.se/answers/10817
http://www.minilex.se/a/condictio-indebiti

Av plygv92

Precis som föregående talare säger, dock behöver du ett block {} också då du vill göra flera saker i loopen, både slumpa och skriva ut resultatet.

Dvs

for (int i = 0; i < count; i++)
{
// Slumpa
// Kontrollera, skriv ut
}

Av plygv92

Jag noterar att beställningarna verkar "fastnat" på leverans i Juni, frågan är hur bra det går för det priset, eller om alla redan beställt som var intresserade.

Av plygv92

Det hela faller på sin egen orimlighet. Oculus + en dator ska ju säljas för just $1500, varför skulle Vive blir samma pris som en hel dator + rift ? Nonsens rent ut sagt.

Hade ni sagt hololens hade jag kunnat tro på er, det är just en dator i själva headsetet.

Precis som någon annan sa så kommer HTC fömodligen sälja headset och kontrollerna/tillbehören separat och de kommer lägga sig väldigt nära oculus pris för bas varianten utan tillbehör. Allt annat vore otroligt idiotiskt av HTC.

Av plygv92

Du hinner väl gott och väl läsa 200 sidor på tre dagar, sedan titta på tidigare tentor om det finns och inspelade föreläsningar.

Jag skulle nog fokusera på boken och eventuellt material ni fått samt tidigare tentor om det finns tillgängligt.

Av plygv92

Det värsta är ju inte användande av Prime95 utan att någon teoretiskt skulle kunna göra ett separat program ("virus") med samma specifika instruktioner med syfte att frysa datorer.

Men efter vad som står på forumen så har Intel skickat ut bios uppdateringen idag den 12:e så borde väl komma inom någon vecka (?) hos alla seriösa moderkortstillverkare.

Av plygv92
Av plygv92

De lär nog lägga sig exakt på $599 också. Eftersom de inte har någon annan konkurrens finns ingen anledning att dumpa priset och om de lägger sig högre väljer de flesta naturligtvis oculus istället.

Av plygv92
Skrivet av PV52:

Undrar om dom har fått tillgång till subventionerade Windows licenser som dom tar fullpris för? Skulle förklara varför Ubuntu alternativet försvunnit :-/

Skickades från m.sweclockers.com

Jaha, förklarar, på vilket sätt då?

Troligtvis var efterfrågan så minimal på Ubuntu förinstallerat att de tog bort det av kostnadsskäl. De erbjuder ju en utan system så sluta se konspirationer i allt.

Av plygv92
Skrivet av Igelkotten Igge:

På vilket sätt är det en flopp? Alldeles för billigt så att leveransen för "pre order" nu är flyttat fram 3 månader?

Med samma resonemang så har försäljningen legat stilla de senaste tre dagarna, har stått Juni nu sedan den 6:e

Av plygv92

Om vi återgår till testningen i tråden. Jag skulle vilja fråga om doften på den, vissa plastmaterial stinker ju så man mår illa (neopren till exempel) så hur doftar Oculus CV1 ?

Av plygv92

Det ser ut som normal app telemetri. Kolla hur mycket apparna i din android/iphone skickar. Dessutom är många om inte nästan de flesta appar idag beroende av någon typ av "moln"-tjänst vilket innebär att de kan logga på serversidan också.

Om ni verkligen tycker denna klick telemetri är att spionera då ska ni sluta använda internet också.

Av plygv92

Desperata? 200 miljoner installationer, snabbast växande windows någonsin efter fem månader.

Dessutom, ta av foliehatten, era telefoner spionerar fn så mycket mer än Windows 10. Vill ni inte använda Cortana (som "lär" av era filer, email, mikrofon) så behöver ni inte, vill ni inte ha backup till OneDrive ("skickar filer"...) så behöver ni inte. Ni behöver inte heller delta i Insider om ni inte vill. Resten av telemetrin (crashdump, klicks i vissa appar, reklam) finns även i Windows 7 numera såvida ni inte helt blockerat uppdateringar.

Av plygv92
Skrivet av rektor:

Vad gör Microsoft och Nintendo nu när Sony satsar på VR?
Väntar?

Hololens, men lär dröja ett eller två år till innan någon consumer version. Developer version finns att köpa för det lilla priset av 3000USD!

Av plygv92

Klar de varnar för ett system är gammalt som gatan. Ingen idé att sitta och grina på gamla system, häng med i tiden istället.

Av plygv92

Uppenbarligen går det göra en bra VR upplevelse för 3-4000kr, börjar kännas fånigt att consumer version 1 från Oculus ska kosta 7000kr, de borde släppt DK2 som CV1 och CV1 som CV2.