Inlägg

Inlägg som Freddie-97 har skrivit i forumet
Av Freddie-97

Moderkort och Cpu

Söker Cpu samt moderkort för max 1500kr, eftersom komponenterna i min HTTPC är defekta. Skriv PM

Läs hela annonsen här

Av Freddie-97

För att stereon ska fungera behöver den endast 2 kablar alltså + (Constant 12 volt) och - (ground), som kommer från bilbatteriet. oftast sitter dem i en adapter tillsammans. Ser du någon adapter av något slag i stereoutrymmet?

Av Freddie-97

Ta gärna en bild hur det ser ut, känns som förra ägaren har gjort något väldigt märkligt. Så du menar att kabeln som kommer från bilbatteriet är ihop tejpad med en av kablarna som går till en av dörrarna?

Av Freddie-97

Vad har du för bil, och hur ser adaptern ut som sitter i din nuvarande stereo? Hade en likadan stereo i min för förra bil. Och minns jag rätt så krävde den endast en ISO adapter för att fungera till dörr högtalarna. Dem flesta bilarna använder en ISO koppling. Googla ISO så ser du vad det är. sen när du byter dörrhögtalare så är det ju bara att koppla bort dem gamla och in med dem nya. skulle du sätta minus på plus och tvärt om gör det ingen skillnad, strömmen tar en annan väg helt enkelt. Din skiss stämmer väl!

Vet tyvärr inget om högtalare till instrumentbräda alls. Har bara använt dörr högtalare och baslåda i mina bilar. Så på den fronten vågar jag inte hjälpa dig

Av Freddie-97

Har testat två olika nätaggregat felet har uppstått på båda två. Det förra jag testade var ett 400w. Och det som sitter i nu är ett 650w. Visst båda är gamla men händer samma grej borde det vara något annat!

Skickades från m.sweclockers.com

Av Freddie-97

Har kört memtest utan errors och även testat med andra ram minnen. Felet uppstår oavsett ram minne då.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Freddie-97

Dator gör brusande ljud och Windows slutar fungera!

Hallå har gjort en liknande tråd innan om detta, försökt allt vad om går men vet ej hur jag ska lösa det här. Efter en stunds användande slutar det alltid med att datorn ger ifrån ett brusande ljud från högtalarna, och kort där efter dör datorn. Det kan ske på tre olika sätt skärmen kan bli svart, blue screen med machine check expediton och dator startar om. Men gemensamt har alla dessa felen att datorn börjar brusa och laggar innan datorn den crashar. Testat att ha datorn stående i bios i över 24 timmar och då var det inga problem då dog den aldrig. När datorn är i Windows brukar det ta cirka 20 minuter om man kollar Youtube. Testat stänga av ljudkällor på datorn som Nvidia och realtek och kör med Asus dgx ljudkort, har hört att det kan störas ut och skapa brusande ljud.

Specs
I7 920
psu 650w
PT6 ASUS
12 gb ram
Gtx 660

Av Freddie-97

Söker moderkort med sockel 1155!

Kan betala frakt över hela Sverige!

Läs hela annonsen här

Av Freddie-97

Har allt utom ett moderkort med sockel 1155 nu! Skicka gärna i PM om där är någon som har ett sådant liggandes!

Av Freddie-97

Söker CPU, Ram, moderkort, SSD och grafikkort!

Hallå!
Söker lite delar eftersom pappa och mammas dator la av i veckan. Behöver inte vara några värsting delar men ändå helt okej eftersom pappa vill spela nya Age Of Empires! Rikt priset är 3000kr! Kan betala via Swish, och vid eventuell frakt står jag för det. Kom med erbjudanden bara!

Läs hela annonsen här

Av Freddie-97

Samsung U24E590D 4k skärm

Säljer nu min 24 tums 4k skärm med riktigt bra bildkvalitet. Säljer den eftersom jag vill testa på 3440x1440 upplösning. Skärmen är exakt 2 år gammal och garantin har precis upphört, dock är skicket väldigt bra och original förpackningen finns kvar. den har inga döda pixlar och black bleeding har jag inte lagt märke till under dessa två åren jag ägt den, dock är black bleedning inget som jag tänker på/bryr mig om så vill ni så kan jag ta en extra titt på det.

Specs!
PLS panel
60Hz 3840x2160 via DP (DP kabel ingår ej)
24"
AMD Freesync (45-60 Hz)
Hdmi 2.0
DP 1.2
Vesa 75x75

Länk till skärmen: https://www.prisjakt.nu/produkt.php?e=3092969

Skärmen köptes för 4000kr för 2 år sedan om jag minns rätt, tänkte att budgivningen kan börja på 1700kr. Har ni några prisförslag bara skicka i pm, jag svarar snabbt. Jag förbehåller mig rätten att sälja till vem jag vill. Eventuell frakt står köparen för!

Läs hela annonsen här

Av Freddie-97

@williamab007: har precis köpt ett Gtx 770. Annars tack😊

Av Freddie-97

Budar för 550kr plus frakt!

Av Freddie-97

@Macke69: Vad vill du ha för det? Har en till på PM som också säljer en ssd

Av Freddie-97

Datordelar till min kusin!

Letar efter lite datordelar till kusin som ska få en dator på sin 11 års dag i november. Hans största önskan är att ha en egen dator, så jag tänkte bygga ihop lite av mina gamla prylar samt av lite hjälp av er på Sweclockers. Vill få ihop det så billigt så möjligt, söker inga monstergrejer direkt. Målet är att det ska kosta runt 1000 kr.

Söker följande:
Ett nätaggregat (Minst 430W).
En SSD (storlek kvittar, bara Windows får plats).
Ett Grafikkort (280x/7970 eller gtx 960, andra bud uppskattas).

Läs hela annonsen här

Av Freddie-97

@Twidash: Klarar mig nog bra med den jag har nu. Dock är det nog en framtidsgrej

Av Freddie-97

@norrby89: Det ska jag göra, tack för tipset!

Av Freddie-97

Basen är på plats och dunkar högt, tyvärr för högt och ingen känsla alls tycker jag, imorgon ska jag gå på högtalarna iallafall. Hoppas dem kommer jämna ut basen med mer diskant

Av Freddie-97

@Twidash: Såg bra ut, ska dock testa först med den jag har innan

Av Freddie-97

@norrby89: Det hoppas jag verkligen att dem blir, orginalen var riktigt kass. Vill bara ha okej ljud för pengarna! kul att dem var bra i din mors bil, lite förhoppningar skadar inte