Inlägg

Inlägg som Freddie-97 har skrivit i forumet
Av Freddie-97

Oj trodde bara man kunde använda dem mindre PCI X1 ingångarna till ljudkort, Jaja ska testas direkt tack för tipset

Av Freddie-97

Nej tyvärr inte riktigt korkat att dem sitter så den täcker varandra :/

Skickades från m.sweclockers.com

Av Freddie-97

@Eric Hjalmarsson: Ska göras direkt, tack för tipset är för lat för att ens få tanken att läsa en manual annars

Av Freddie-97

@hubbe88: Syftet med fler Pci-e ingångar är ju främst för att använda sli/cfx men istället för att använda den övre är min tanke att använda den som sitter under eftersom jag annars inte får plats med mitt ljudkort. På min andra dator jag använder kör jag med ett sli system, jag får inte bild på det undre kortet utan bara det övre för exempel nu ska jag inte blanda ihop två datorer utan menar bara att den övre pci ingången är den som ger bild. Undrar bara hur jag kan få bild från den andra pci ingången, kanske finns någon som vet någon bios inställning eller något:)

Av Freddie-97

Placera Grafikkort i den andra Pci-E x16 ingången?

Som rubriken lyder undrar jag om det går att använda det andra Pci x16 uttaget. Undrar detta eftersom jag har byggt en dator i en trälåda och vill både få in mitt ljudkort och mitt Gtx 560. Problemet är att dem är precis under varandra och får helt enkelt inte plats då. Systemet jag använder är ett x58 med en i7 920, hittar inte i bios att det går att använda den andra sloten eller något. På mitt modernare z87 system går det att använda pci slot 2 har jag sett. Testade sätta det i slot 2 och då blev där ingen bild. Moderkortet jag använder är ett Asus PT6. Försökt leta mig fram utan framgång :/

Av Freddie-97

1100kr

Skickades från m.sweclockers.com

Av Freddie-97

Budar 900kr + Frakt

Skickades från m.sweclockers.com

Av Freddie-97

@Elghinnarisa: Har C0/C1, min i7 4790k har jag kört i 4,4 ghz i ett år och inga problem alls, på stock då alltså

Av Freddie-97

@Staz: Oj tänkte inte ens så långt :/. Tack för infon iallafall

Av Freddie-97

I7 920 3,6 ghz stock kylare?

Hallå!
Som rubriken lyder så vill jag köra en i7 920 i 3,6 ghz på en stock kylare som jag fick med min i7 4790k. Chassit jag ska använda är ett hemma bygge i träd men det kommer vara bra kylt i ett litet format gjort av träd och metal. Sett att folk kört det i 3,2 utan några problem, men är där någon som har kunskap om hur det klarar sig i 3,6 ghz?

Anledningen till att jag vill göra detta är att jag köpte den här på Sweclockers klockad och klar på 3,6 ghz och då fick jag en Corsair H60 på köpet. Har för tillfället bara en stock till min andra dator (I7 4790k) som använder just nu eftersom min förra Cooler master fläkt gav upp. Så vill byta plats på fläktarna helt enkelt. I värsta fall får jag helt enkelt köpa en eftermarknadsfläkt

Av Freddie-97

Väntar mig ingen bang for the buck här

Av Freddie-97

Tar paket 1 för 1200kr + frakt

Av Freddie-97

Hallå, haft lite strul med mitt köp av Watch Dogs 2. Köpte det för 549kr på PC eftersom det stod att spelet släpptes den 25 November. Men spelet fick jag den 29 November. (Antog att informationen var korrekt i och med att det var deluxe edition). Har kontaktat er service men inte fått ett enda vettigt svar. Dem sa mest att det inte går att byta in en digital produkt.
Hade köpt spelet från g2a för 200kr mindre men det som lockade mig var att spelet släpptes tidigare som sagt.

Kanske ganska löjligt att hänga upp sig på detta, men rätt ska vara rätt tycker jag. Och det stör mig något enormt att supporten inte fattar att något har gått fel. Har bildbevis på detta. 10 minuter efter jag skickade bilden så ändrade dem realse datumet. Som tur var så var jag listig och tog en bild på den felaktiga information.

Hur ska jag gå tillväga? Som sagt så bryr jag mig knappt men det gör mig bara enormt förbannad när sånt här inträffar.

Mvh Freddie

Skickades från m.sweclockers.com

Av Freddie-97

Problemet löste sig efter jag gjorde om allt igen. Psn servararna har väll blandat kodarna med morötterna eller något. Jaja nu funkar det iallafall

Skickades från m.sweclockers.com

Av Freddie-97

Det är ju bara det som är problemet att det inte finns kvar där. Fattar ju att jag måste ladda ner det och installera det efter såklart

Skickades från m.sweclockers.com

Av Freddie-97

Det fattar jag ju också att jag måste installera om det men har ju inte möjlighet att göra det eftersom spelet inte finns kvar i biblioteket.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Freddie-97

Jo precis, är inloggad och allt men spelet finns inte kvar :/

Skickades från m.sweclockers.com

Av Freddie-97

Inte från spelbiblioteket, har gjort samma sak åt 2 kompisar innan och deras spel har funnit kvar där. Spelet ska alltid finnas kvar där eftersom jag är inloggad på accountet som jag köpt spelet på.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Freddie-97

Byte hårddisk på ps4 FIFA 17 borta

Som rubriken lyder har jag gjort ett hårddiskbyte på ps4at och FIFA 17 är spårlöst försvunnet. Köpte spelet på psn store och kan inte hitta det i biblioteket och söker jag på spelt i psn store så har jag möjligheten att köpa spelet.

Den nya hårddisken är en 160 GB 7200 Rpms hårddisk som har sen innan suttit i en bärbar dator. Men eftersom jag köpte en ssd till den så så fick ps4at 160 Gb hårddisken och min stationära fick 500gbs hårddisken från ps4at. Eftersom jag bara spelar 2 spel (Gta 5 och FIFA 17) så behöver jag ju inte mer. Gta hade jag på skiva och det kan jag spela som vanligt.

En sak till jag la märke till det var att jag inte hade några troféer kvar från något spel. Någon som varit med om något liknade? Ska testa ominstallera allt igen och ser vad som händer då

Av Freddie-97

Skulle säga detta du får kanske inte det snyggaste chassit och dem mest snyggaste och coolaste delarna men för din budget tycker jag det är absolut viktigast att enbart gå på prestanda. Du får ett 1060 (3Gb) och en i5 som inte går att överklocka men jag tycker den verkar okej till en budget dator. Du får även en ssd som du kan lägga Windows på (128 gb) och även en hdd där du kan lägga alla filmer och massa spel på.

Det är nog det bästa du kan få spelmässigt för dem pengarna, men samtidigt ha en ssd som ger lite fart i dator.

http://www.webhallen.com/varukorgen?prodlist=239406q1,155442q...