Inlägg

Inlägg som Trizz har skrivit i forumet
Av Trizz

Finns på kjell artnr: 39157 kontakten är en rca-kontakt och du kanske kan hitta den på fler ställen. Risken är om du får skuggbild/störningar om respektive enhet inte stänger av sändningen helt. Någon mer vis kan få inflika mer i ämnet.

Av Trizz
Skrivet av Mad64:

Mossberg 590 A1

http://vildsvin.se/images/51663_big.jpg

Väntar på licensen för att hämta ut den bara

Pris och är den godkänd för jakt? Har den inte mer än tillåten magasinskapacitet?

Av Trizz
Skrivet av P-NILZ:

Men då är det ju AC, TS vill ha DC.

Korrekt! Fel av mig, dock torde LED-trafon fungera utmärkt.

Av Trizz

Införskaffa en Halogentransformator omvandlar från 230v till 12v och finns att köpa på tex Kjell.com

Av Trizz

Solna bilteknik verkar ha ett minst sagt tveksamt rykte.
Kanske deras kalkylator för prisbild fungerar, men jag är skeptisk till alltihopa.

http://www.zatzy.com/allmaent/325513-service-pa-solna-biltekn...

Av Trizz
Skrivet av Blabbet:

3.5 Kg Delicato Stora Punchrullar (ca. 40 st)
http://i42.tinypic.com/vukp3.jpg

Verkar vara ett klockrent köp!
Näringsvärde per 100g är 390Kcal på snarlika punschrullar (http://www.100gram.se/hagges/punchrulle/19948).
Du har köpt 390Kcal x 35 (35x100=3.5kg) = 13650Kcal

Det kan göras om till nästan exakt 2kg kroppsfett (7000Kcal = 1kg kroppsfett), förutsatt att du äter vanlig mat för att fylla ditt dagliga behov. (http://www.halsosidorna.se/Energibehov.htm)

Alternativt om du bara lever på punschrullar om dagarna, kan du med en genomsnittsförbrukning (ca 2700Kcal) leva på de i fem dagar.
13650/2700=5.0055

Så summa summarum, mat för nästan en vecka för 20 spänn om dagen är billigare än vad en student lever för! Ett bra köp helt enkelt! (vem behöver mer vitaminer än vad man kan få i en punschrulle?)

Av Trizz

Done!

Av Trizz

Kanske inte världens mest politiskt korrekta reklam men bland de roligare som existerar. Ber om ursäkt om någon anser den vara stötande.

Av Trizz
Skrivet av msl:

Riktigt snygga tavlor, vart hittade du dom?

Jag skulle gissa på att de är inhandlade från: Ett stort utbud av konst, galleri och konstnärer!

Av Trizz
Skrivet av Printscreen:

Faktum kvarstår att en glock med sån ammo gör att man inte är säker ens med skottsäker väst, tyvärr.
Vet inte vad det är för ammo, militären och polisen skjuter väl samma bly?

Har för mig att polisen nyttjar ammunition av typen gold speer dot, vilket är en typ som svampar i målet för att inte skapa rikoschetter.
Militären nyttjar M39/B vilket är en helmantlad kula och som därför har större möjlighet att gå rätt igenom målet.
Med förbehåll att minnet sviker sen värnplikten.

Av Trizz

Någon som kan svara på om samtliga appar funkar till X10 mini Pro? Både vad det beträffa skärmyta och den äldre mjukvaran. Eventuellt inköp hägrar men då vill jag först veta vad som funkar och inte funkar.

Av Trizz
Citat:

Ursprungligen inskrivet av -=FULLMOON=-
Brukar finnas trösklar och sånt annat roligt så det kan rinna ut i övriga rum. sen så är en vattenräkning inte så kul häller om det springer läck över en helg.

Visst finns det trösklar men är det i ett våtutrymme så brukar varjefall vad jag sett både beträffande plastmatta och klinker själva fuktspärren vandra en bit upp på tröskeln. Dessutom brukar det alltid finnas någon form av golvbrunn. Kan det vara så enkelt att det är ett krav på brunn när krav på fuktspärr finnes? Sådana fall borde trådskaparen lätt se om där kan tänkas finnas någon fuktspärr.

Citat:

Ursprungligen inskrivet av MasteraCe
Haha jag har själv ingen aning så men försöker

Jag vet inte med samtidigt så har ju toastolen försökt fylla på vatten hela natten så det bör ju ha runnit vatten hela tiden.

Sjukt bra poäng! Nu är bara frågan i vilket tempo den försökt fylla på. Har det varit som vanligt när man "spolar" eller har det bara droppat. Känns lite som att svara på frågan: Hur långt är ett snöre?

Av Trizz
Citat:

Ursprungligen inskrivet av MasteraCe
Nu är jag ingen byggare men är det fortfarande krav på fuktspärr även då det t.ex bara är en toastol utan dusch/bad? dvs en liten extratoa.

Jag är själv långt i från någon mästare, men är det som du säger att det endast är en toalett så är det vad jag vet inget krav på fuktspärr. Man brukar sätta men det finns inget tvång.
Jag drog förhastade slutsatser. Tyvärr är då toalettstolen det lilla problemet för trådskaparen. Men det är konstigt att det kan stå kvar de mängderna vatten om det inte finns någon fuktspärr.

Av Trizz

Är det bara jag som funderat över att toaletter brukar vara placerade inne i badrum. Dvs våtrumsmiljö, det skall således vara fuktspärrat i hela badrummet och det ska klara av att stå vatten där ett bra tag. Är det inte det så är en trasig toalettstol det minsta problemet.

Av Trizz
Citat:

Ursprungligen inskrivet av mrc
Hellre "bra att ha" än att lägga pengarna på massa prylar som man inte blir lycklig av

Då har man handlat fel saker! PUNKT!

Har jobbat sen jag gick mitten av gymnasiet och för nått år sen köpte jag en S2000 för det. Allt går bara man vill.

Av Trizz
Citat:

Ursprungligen inskrivet av xpna
Ångrar inte mitt köp, men om det mot allt förmodan skulle uppstå besvärligheter med magliten så ska jag titta på den butiken, såg lovande ut prismässigt och en del nedsatta priser också, lithium batteri och xenon lampa på den surefiren, den lyser på bra?

Som du själv säger har den både lithium batterier och xenon lampa. Att jämföra den med magliten är som natt och dag ljusmässigt. Dock är även priset som natt och dag. Så länge magliten fyller dina behov så räcker det, annars ta en titt på Surefire alt Fenix som också är mycket bra lampor.

Av Trizz

Har själv en Surefire 6P, rekommenderas stark! Dyr men det kostar att ligga på topp. Närmast inköpsställe om man bor i Borås borde vara www.terrang.se i Göteborg. Om du nu ångrar ditt köp.

Av Trizz

Jag hade vänligt men bestämt förklarat att det nu gått så pass lång tid att jag inte rimligen kan hållas ansvarig för detta. Du skulle inte ens behövt göra det första gången, så att göra det ännu en gång är enligt mig lite väl generöst. Du sålde den i juni, men frågan är när du köpte den och hur lång garantitid är där kvar?

Av Trizz
Citat:

Ursprungligen inskrivet av CyberVillain
Oj här var en tråd jag missat.

Jag kör bara med automater, tycker det känns mer äkta med mekaniska urverk.

Kostymklockan, en Maurice Lacroix Pontos Day / Date
http://www.minhembio.com/bilder/bild/?pic_id=326561.jpg

Jacques-Lemans Geneve Automatic,denna klocka är bra att ha när man måste testa trådar som sover på jobbet (Tidtagning)
http://www.minhembio.com/bilder/bild/?pic_id=273681.jpg

Seiko Premier Kinetic Perpetual, batteridriven klocka med automatfunktion. Visarna stannar efter en dag eller så, men den håller tiden i minnet i 4 år.
http://www.minhembio.com/bilder/bild/?pic_id=235867.jpg

En laddare för automater, klockan roterar och laddas, funkar dock inte med alla automater, min Jacques Lemans funkar rätt dåligt tex. Min Hugo Boss som ligger på laddning.
http://www.minhembio.com/bilder/bild/?pic_id=235866.jpg

Så otroligt prylbögigt men jag älskar det! Mer klockor åt folket!

Av Trizz
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Axne^^
Finns ju vissa jävlar med 15 miljoner sånna sc, låter fan sjukt.

15 miljoner är nog rätt sjukt, med tanke på att Polisens pepparspray enligt wiki ska ligga på 5-5,3miljoner SC. Alla har vi sett hur stackarna som fått detta (förvisso i ögonen) lider. Nä tacka vet jag jalapeno´s, det räcker:D