Inlägg

Inlägg som Atheon har skrivit i forumet
Av Atheon

@fozzan: Nix, du kan spela pvp med bara vanilla. Skulle akta mig för ironbanner eventet om det är uppe då din level spelar roll där. Men annars ska det inte vara några problem om du inte bryr dig om att ha några färre supers att välja på.

Av Atheon

Hjälp med en vettig uppgradering

Jag funderar på att köpa en nu skärm men har lite svårt för att bestämma mig. Det står i nuläget mellan två typer av skärmar, en 1440p skärm (typ Asus pg279q), eller en UW-skärm som lg 34uc89g. Jag känner att UW skulle ge den största märkbara skillnaden men har också hört att 1080p är inte en så bra upplösning för den storleken.

Det andra alternativet är skärmen med högre upplösning men problemet där är att den kanske är för tung för att driva med mitt nuvarande grafikkort, ett 1060 6gb, då jag har blivit bortskämd med högre uppdateringsfrekvens och tycker lägre inte ser bra ut längre. Är det istället helt enkelt värt att bara vänta på att rtx 2080 kommer ut och köpa ett sådant istället för en skärm för att behålla höga frames i många spel? Sitter nu med en benq xl2411z så jag har 144hz redan.

Uppskattar all hjälp jag kan få, beslutsångesten är stark!

Av Atheon

Användare: @SilverB01
Typ av affär: Köp
Tillvägagångssätt: Lämnade av den hemma hos mig
Produkt: G810 Orion Spectrum

Positivt:

Bra Packad vara

Snabb och bra kommunikation

Mycket hjälpsam, han kom till och med och lämnade den

Negativt:

Inget.

Slutbetyg: 5/5

Av Atheon

Ett spel som fungerar på samma sätt som guild wars är the elder scrolls online med one tamriel-uppdateringen. Gillar du lite mer storybaserade quests som är fully voiced är det ett underskattat spel.

Men guild wars 2 är trots allt gratis så jag skulle börja med att testa det.

Av Atheon

Jag lyssnade på en podcast om just det här för nån dag sen och även om jag uppskattar ett mer standardiserat program så är sättet som W3C hantera det på och hur det är uppbyggt helt sjukt.

Skulle verkliga rekommendera att folk lyssnar på sista halvan av Reply All #90 för att få ett annat perspektiv.

Av Atheon

@Nickecs: Förlåt om jag är jobbig men en sista koll, är det här bra?

https://www.inet.se/kundvagn/bild/9588461/

Det blir lite över min budget men det tror jag det är värt

Av Atheon

@Belaar: Jag vet att det är lite onödigt med ett 1070 men jag vill försöka försjuta uppgraderingen av datorn. Men om jag använder den här kundvagnen plus ett 1070 sjs från proshop, skulle det fungera?

https://www.inet.se/kundvagn/bild/9588333/

Av Atheon

@Belaar: Jag har klarat mig på en liten hårddisk så jag vill ha en så stor ssd som jag kan få för budgeten istället för ssd/hdd kombinationen. Om det överskrider budgeten med några hundralappar gör det inget

Av Atheon

speldator med wifi 12k

Hej jag tänkte bygga en dator nu men jag är inte så insatt i datorvärlden. Jag kommer främst att använda datorn till att spela spel på och då i 1080p så att jag kan få hög framerate i first person shooters som battlefield. Jag kör också en del mmorpg om det är viktigt.

Till cpu borde en i5 6600k räcka och så blir den bra om jag vågar mig på överklockning.

Jag hoppas att jag kan få in ett palit 1070 sjs med den här budgeten men om det inte går är ett 1060 fortfarande världar bättre än min thinkpad som jag spelar på nu.

Jag har ingen aning om vilket moderkort jag ska ta och om man ska ha wifi integrerat på det eller ha ett separat wifi-kort. Att dra sladd är inte en möjlighet då routern står på precis andra sidan huset och för homeplug så är de på olika faser i ett gammalt hus så wifi tror jag är det bästa alternativet.

Ram, psu, CPUkyllare får ni välja vad som än är kompatibelt med resten av delarna, jag har inga åsikter här om färg eller något annat.

Till case vill jag gärna ha något svart utan fönster, typ fractal design, men jag är öppen för förslag.

Windows inhandlas utanför budgeten och jag har tangentbord, mus, och en skärm som är helt okej.

Jag uppskattar all hjälp

Av Atheon

@SUMITOMO: @jek35 tack för tipsen blir nog nån av de här

Av Atheon

Speldator för 12 000 kr

Hej.
det har blivit dags för mig att flytta från konsol till dator nu. Jag kan spendera drygt 12 tusen, helst inte mer. Jag tänker spela alla möjliga spel från mmo till fps som battlefield. Jag tänker nästan enbart spela på datorn och då kommer jag nästan alltid köra i 1080p. Jag vill ha ett stilrent chassi utan fönster då datorn står vid skrivbordet i vardagsrummet. Jag är lite inte på ett fractal design. Jag föredrar inget märke på grafikkort över det andra men jag vill bara ha en stabil upplevelse i 1080p.

Var inne lite på sweklockers datorn från inet men undrade bara om jag kunde få något bättre pågrund av pascal och polaris.

Tack i förhand för all hjälp