Inlägg

Inlägg som Spierzy har skrivit i forumet
Av Spierzy
Skrivet av GooGeL:

Deras hemsida är typ en vag kopia utav Skatteverkets eller nånting åt myndighetshållet... Bolaget ploppa upp under 2016 och dom tar betalt för nånting som är gratis(!?).

Tittar man lite på allabolag.se etc, så verkar det vara nå riktiga kotlettkammade typer som är styrande.

Klickar man på Kundtjänst eller Kontakta oss så, får man mer eller mindre en ganska blank sida framför sig med ett kontaktformulär.

Dom kan ju var "seriösa"... men är man intresserad utav att styra sin egen vardag så löser man ju de här tjänsterna, som dom erbjuder, alldeles själv. Utan någon extra kostnad till några mellanhänder.

90 spänn är inget jag direkt bryr mig om, det var ett dumt misstag att inte kolla upp mer innan jag gjorde det bara... Bara rädd att jag ska behöva vakna upp till ett tömt konto.

Av Spierzy

Digitaliseringsinitiativet.se Seriöst tjänst eller inte?

Tja, skulle nyss göra ett utdrag från belastningsregistret för första gången och hade ingen aning om hur man gjorde. Så det första som kom fram på google var digitaliseringsinitiativet.se. Jag gick in där och det såg ut som en väldigt seriös sida och det stod hur allt gick till för att göra ett utdrag. Jag fyllde i personnr, e-post telnr och kortuppgifter för en avgift på 90kr.
Inte förän jag var klar märkte jag hur jävla lätt allt gick, för lätt. Jag fick inget sms eller e-post som försäkring att de har tagit emot min begäran heller.
Sen när jag kolla upp ser jag att man lätt kan skriva ut och fylla i ett papper från polisens hemsida och att man inte behöver använda den här tjänsten. Så jag tänkte avbryta min begäran men det finns inget konto att logga in på eller liknande.

Är det någon som vet nåt om digitaliseringsinitiativet.se?

Av Spierzy

Funderar på att köpa Logitech G430

Tja, mitt budget headset från Koss gick sönder idag efter över 2 år av nästan dagligt bruk. Så nu behöver jag ett nytt headset för gaming. Jag har kollat runt lite och fastnade för Logitech G430, det enda dåliga jag har hört om dem är att ljud volymen är lite låg, så jag tänkte kolla här om någon annan har haft eller har ett G430 och kunde berätta lite hur dem är och om du skulle rekommendera dem.

Av Spierzy

@LAMeduck: Visst, kommer nog ta ett tag dock, p.g.a. uppenbara problem med beställningen (problemen ligger på mig) och en förmodligen lång leveranstid.

Av Spierzy

Har beställt PC på mindfactory.de, har ingen aning om hur jag ska betala

EDIT: Bestämde mig för att avbryta beställningen och betala med paypal istället. Under tiden jag väntar på att de ska avbryta ordern är det nån som vet om man kan betala direkt med paypal i beställningsprocessen eller om de kommer skicka ett mail med uppgifterna efter man har beställt färdigt?

Av Spierzy
Skrivet av TheStudent:

är inte dom störst i tyskland när det gäller dator delar och tillbehör? men är det verkligen värt att beställa därifrån du måste väl ändå betala dyr frakt + skatt och ngn annat avgift?

Skulle spara runt 2000 på delarna, är inte så insatt i hur mycket frakt, skatt och sådant kostar men har svårt att tro att de blir mer än 2000.
Får nog även lägga till det som fråga i tråden.

EDIT: Prata med en finne som hade beställt därifrån och han sa att jag borde förvänta mig en frakt på ca. 400kr. Vilket enligt mig är 100% värt det fortfarande.

Av Spierzy

Hur seriös och bra är Mindfactory.de?

Tja, jag har tänkt köpa ny dator nu i några månader men har varit lite osäker på exakt vad jag ska köpa eftersom med de dyrare priserna i Sverige har jag inte riktigt råd med det jag vill ha. Men så hittade jag en tysk sida som heter mindfactory.de som har mycket billigare priser. Så äntligen har jag råd att köpa det jag vill. Men jag tänkte bara höra först lite om mindfactory om någon här har beställt något därifrån, hur det gick, hur är kundservicen etc.

EDIT: Är det någon som har erfarenhet av vad frakt och avgifter skulle kosta? Allt tillsammans kommer kosta 13,000kr.