Inlägg

Inlägg som Zebrastrype har skrivit i forumet
Av Zebrastrype
Skrivet av Bozzeta:

Microsoft has stopped its $1 trial offer for Xbox Game Pass Ultimate and PC Game Pass. The trial has been available for years, with brief periods where it wasn’t always available in certain markets, and it now looks like Microsoft is considering new promotions instead.

Slut på 10kr erbjudandet.
Villkoren för konverteringen har inte ändrats ännu dock.

Neeeej, detta är ju inte SANT! Jag och sambon har pratat om att vi skulle nappa på detta i typ ett och ett halvt års tid, men det har aldrig blivit av. Igår (!) frågade jag henne om vi inte skulle göra slag i saken nu eftersom vi inte vet hur länge erbjudandet gäller, och om vi skulle köpa två eller tre års Live Gold. Hon svarade "Kan vi inte ta det där imorgon?"

Men om jag tolkar dig rätt så kan man fortfarande konvertera Live Gold-medlemskap till Game Pass Ultimate, med skillnaden att man betalar för en månads Game Pass (135kr) istället för 10kr?

Av Zebrastrype
Skrivet av Rockybruz:

EPiServer-uteckling eller något sånt hette utbildningen. Episerver är ett CMS som är byggt i .NET. Idag jobbar jag inte med det utan mer generellt som .NET utvecklare. Har du fler frågor är det bara att fråga på

Skrivet av zaibuf:

Jag studerar andra terminen på Webbutveckling .NET CMS på Nackademin, bara att PMa eller svara här om ni har frågor angående utbildning.

Härligt, då frågar jag er båda på samma gång!

Vad var det som fick er att välja just denna utbildning? Krävs det några särskilda förkunskaper eller kan vem som helst "komma in i det", så att säga? Hade ni intresse/erfarenhet av programmering och dylikt sedan innan?

Zaibuf, du som går utbildningen just nu - Hur är tempot? Stressigt eller "normalt"?

Tack på förhand!

Av Zebrastrype
Skrivet av Rockybruz:

Jag läste en 1 ½ årig utbildning inom programmering för 3 år sedan, hade jobb innan examen. Släng iväg frågor här eller på PM om det är något specifikt du undrar över

Bumpar lite i denna gamla tråd!

Sitter just nu i en liknande sits som TS och många andra, där jag försöker hitta en utbildning som känns rätt för mig. Rockybruz, minns du vad din utbildning hette exakt? Och vilken typ av programmering var kursen inriktad på?

Av Zebrastrype

Blue Microphones Yeti Blackout + Ghost Recon Wildlands 990kr
http://cdon.se/hemelektronik/blue-microphones-yeti-blackout-g...

Närmast på prisjakt (exkl. GR: Wildlands) 1393kr
https://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=538210

Av Zebrastrype
Skrivet av improwise:

Jag upplever snarare att folk har helt skruvade förväntningar och räknar med att komersiella företag ska bedriva någon form av välgörenhet genom att typ ge bort allt till alla dyrare än vad de köps in för

Detta.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Zebrastrype

Två som dyker upp direkt är:
Akira Yamaoka - Theme Of Laura m.fl (Silent Hill 1, 2 & 3)
Frida Johansson & Henrik Oja - Departure (Unravel)

Av Zebrastrype

@lord_vasagos:

Jag fick nog och åkte till Webhallen. RM750X fick det bli

Av Zebrastrype
Skrivet av lord_vasagos:

Nättagget är ett bra agg med guld spec men vist är inte bästa man kan hitta men fortfarande ett bra agg som utan minsta problem klarar av att driva din dator även om du klockar den så den gråter har du massa kraft kvar och är det inte modellen med M på slutet så är det väll inte modulärt men verkliga skillnaden är noll på det och modulärt är bara mer estetiskt tilltalande men i övrigt onödigt så jag hade kört på det

Helvete! Öppnade datorn nyss för att swappa moderkort och upptäckte att det inte är ett CS650 utan ett VS650! Får försöka hålla det vid liv ett tag och köpa ett nytt agg nästa månad...

Skickades från m.sweclockers.com

Av Zebrastrype

@fragwolf:

Noterat!

Av Zebrastrype

@lord_vasagos:

Skönt att höra! Och när det kommer till överklockning, duger den även då? Planen är att byta upp mig till ett modulärt agg framöver, men jag får nöja mig med detta tills vidare.

Av Zebrastrype

Duger min dator eller behöver något uppgraderas?

Hej!

Jag är minst sagt färsk på datorer och moddning (samt ny här på Sweclockers!), men har börjat intressera mig rejält på sistone. Kände att det var dags att uppgradera min nuvarande dator med nya, fräscha komponenter.

Under BF-rean har jag lyckats klicka hem en del komponenter som jag hoppas duga för en stabil gaming-rigg. Jag är dock ingen expert inom ämnet och tar gärna emot tips på vad som kan behöva uppgraderas. Antar att PSU:n ligger risigt till.

Detta är vad burken kommer att innehålla när alla delar kommit hem. Fetstilt = Nytt från BF!
CPU: Intel i5 6600k
CPU-Kylning: Corsair Hydro H105
MB: Asus Z170 PRO GAMING
GPU: Asus GTX 1070 Turbo 8GB
RAM: Corsair Vengeance DDR4 LED 2x8GB 3000mHz
PSU: Corsair CS650 (650w)
SSD (OS): Kingston HyperX Fury 120GB
SSD 2: Crucial MX300 525GB
HDD: Seagate Barracuda 1TB
EXT. HDD: Toshiba 2TB
OS: Windows 10 Pro

MONITOR: Acer Predator 27" 1ms 144hz G-Sync

Detta monteras i ett Deepcool Kendomen RD med två 120mm stock-fläktar (LED) och tre Corsair SP120.

Så, vad tror ni? Är något i extremt behov av utbyte/uppgradering eller känns ovan specs up to date?

Tack på förhand!

Av Zebrastrype

Ingen som sett ett nedsatt Corsair Hydro H100i V2? Såg ett för 990:- men missade det...

Av Zebrastrype

Kan vi sluta länka den jätteroliga Batmobilen nu?