Inlägg

Inlägg som Neoplasm har skrivit i forumet
Av Neoplasm
Skrivet av herr_persson:

Varje gång det skrivs nått om Apple så brukar jag räkna inläggen innan det börjar klagas på nått
Tror aldrig jag läst mer nån tråd där det gått mer än 5 inlägg innan nån börjar gorma

Instämmer. Sweclockers existerar för hårdvaran. Ingen absurditet här överhuvudtaget.

Hur kan du analysera hårdvaran utan mjukvaran egentligen? Jo hårddiskar består av 200 gram Järn, 100 gram aluminium, 26 gram plast, lite kisel och koppar osv. Lite guld och kanske även silver fanns där också, nämligen 2,09 mg.

Apple,, behold the future.

Av Neoplasm

Given som briljant

Av Neoplasm
Skrivet av Dalton Sleeper:

Precis, för mej blir det en full träff, varken ios eller android duger för mina programmeringsändamål eller hobby heller för den delen, skapar man mjukvara och/eller använder många mjukvaror som finns till windows så kan man ju räkna med kompatibilitet. På det sättet har ios & android flera år att knappa in. Allt som man kan få till windows på stationära kommer man i princip att kunna få i sin tablet... ios samt android känns som leksaker med en hel del begränsningar...

Det jag (och många andra) pysslar med idag så finns det inget alternativ, eller finns kanske det gör, men det kommer garanterat inte att vara optimalt. Olika mjukvaror "okompatibilitet", olika programmeringsspråk, hackande för att kunna köra mjukvara, handla appar för just de enheterna genom nån market place, känns antikt redan... sen är det ju skönt att man får drivrutiner också

CE dög inte för mer en applikation i taget och därefter i 50% av fallen krävde mjuk omstart. Jag tror inte dina behov tilltalar mer än kanske 0,5-1% av populationen på sin sin höjd; apropå "jag (och många andra)" . Windows har överlevt genom sitt låga investeringskostnad och generösa utvecklings/hackningsmöjligheter. Där har vi google på intåg. Inom 10 år lär windows förlora även PC-segmentet, även entusiast (så less på livstiden som har gått åt win-installation och ominstallation).
Nu har vi även China och Indien som briljerar i Reverse engineering (inte bara bill gates) . Skulle välja påminna att win nu förlorar netbook slaget. Båda Android och Ios är fortfarande unga med saftiga marknadsandelar trots sin ungdom.

Med tanke på vad du gör är det kanske klokt att du börjar lära dig andra programmeringsspråk:-) Det finns faktiskt low lvl programmerare som har genom en enda app nått ekonomisk självständighet i sitt liv. Fast då finns det tillägget kreativitet till programmeringsförmågan.

Jag är en konsument. Dvs den som köper produkten. Dvs den som hör till övriga 99-99,5%.

Peace out

Av Neoplasm
Skrivet av Dalton Sleeper:

bara för att det inte passar dej betyder inte att det inte kommer att passa en massa andra...
du har säkerligen "fel" användningsområden om du istället skaffar en android eller ios...

Jag hörde till de som hojtade med winCE men efter 3 sketna handdatorer och en sketen tel, samtliga med samma instabilitet fick det vara nog. Nu kommer det säkert en ny generation som kommer att ägna tid åt 7:an och vi får se utvecklingen.

Arm och win är ingen ny historia? Det är snarare bara en tragisk episod för alla som behövde ett mobilt system kompatibelt med PC under 2000-talet.

Fel användningsområde? DU har säkerligen rätt användningsområde; där vare sig ios eller android duger till.

Grattis win 7 efter 30 år värdelös Reverse engineering.

Av Neoplasm

Gott skratt där. Inte en enda öra för något mobilt win-drivet. Fokusera istället på det de är bäst lämpade för, PC-segment.

Av Neoplasm

Audiofilli är ett av många sätt att legitimera fyrkantiga drag. Sådana drag finns hos många som finns på visst plan eller försöka finnas på det; dvs höra till samma fyrkant. Inte minst Sweclockers och alla väl nischade forum. Dator-filli, Nvidia-filli, ATI-filli, MAC-filli, osv är väl inte främmande för oss här.

Lyssna på det som du tänker ljuder bra och köp den. Audio är ingen känsla. Det är en stimuli som du tolkar antingen som behagligt eller icke behagligt. På samma sätt som stimuli i dina ögon kan vara vacker eller ful. Vissa gäller brunetter och andra blondiner. Du bör inte köpa (men får göra det) de andras tolkning av sina stimuli.

Av Neoplasm

Allting går (även antenn) genom en HTS5100. Allt är jordad. Jag har investerat ganska friskt i hårdvaran och vill försöka raffinera mer. Svagaste länken i systemet är en dator och vill undvika försäkringsbekymmer om något går snett. En "egen" sammansatt dator är en svag länk om något går fel (ur försäkringsfrågor).

De flesta kraftkällor har enbart skiten VGA som skyddat interface fortfarande.

Av Neoplasm

HDMI överspäningsskydd finns?

Hej,
Jag är efter något mellansteg mellan dator och mina panel? Har ni tips om skyddad switch eller något liknande som går lika bra?

Jag har för ca 4 år sedan varit med om nätagg som la av och slog allt som var kopplad till datorn.

Såg denna som enda resultat efter surf

FREE SHIPPING - Ethereal HDMI Surge Protector - MADE IN U.S.A.

allt gott

Av Neoplasm
Skrivet av Überklass:

Shahid. Nästa gång du startar upp ett blufföretag, se till att anställa en person som hjälper dig med den svenska grammatiken och rättstavningen.

Mvh
En av sweclockers alla rasistiska användare.

Väljer man ett språk som kommunikationssätt får man böja sig för ett oavsiktligt bristfälligt bruk. Man skall glädja sig över att någon främling tycker att ens språk är värt att lära och bibehålla levande. Detta bör vara respektingivande således.

Tolerans främjar kommunikationen. Men å andra sidan fanns det lika lite tolerans för de som inte stämde med det perfekta formatet när Hitler sade sitt eller hur? Dyslexieker, Cp-skador, förvärvda skador i hjärnan, uppmärksamhetsstöda och autistiska ryms väl inte i ekvationen som perfekta brukare av svenska.

Fast jag håller med att det hela är absurd. Som invandrare skall man vara lyhörd för kritik båda om denna är konstruktiv eller destruktiv. Jag önskar företagaren all lycka men jag kommer inte heller att välja handla där.

Sign med ödmjukhet inför ett svårt språk båda grammatiskt och stavat.

En av alla sweclockers invandrande brukare

Av Neoplasm

Patetisk debatt från början. Hoppas att AMD inte svarar på sådant primitivt angrepp.

Attack: Din mor är en ho.a eftersom hon gör det på detta sätt.

Kallas inom psykologi projektion egentligen eftersom angriparen motiverar sin handling utifrån sin världsbild. Ens världsbild är exakt vem man är. Därför är det egentligen formulerat som:

Min mor är ho.a och därför gör hon detta på sådan sätt. Din mor måsta vara som min mor eftersom hon inte rimligen klarar av det utan att göra det på samma sätt. Din mor kan ju per definition inte vara bättre än min mor.

Försvar 1: Tystnad. Inte värt någon respons. Angriparen kan antingen ha helt fel eller helt rätt. I båda fall är tystnaden korrekt svar. ATI tog till sig high-end segment genom kvalitet och inte kvantitet (FPS).

Försvar 2: Gnäll . Hon är inte hora... blaha blaha. Kallas inom psykologi projektiv identifikation; Här vinner angriparen eftersom attacken ger upphov till svar. Svaret sker på och tar i anspråk den angripne livstid. Din mor måste vara ho.a om du behöver försvara henne.

Försvar 3: Attack. Lika primitiv och idiotisk.

Jag lär nog aldrig bli frestad av Nvidia och kommer genom sådana försök att inte ge de en enda krona Oavsett grönskan på andra sidan.

Av Neoplasm

edit,, såg att tråden blev rensad, rensar mitt svar,

Av Neoplasm

Som jag ser det är valet av konsoll kontra andra operativa system :

- Billig i drift.
- Optimerade spel utifrån källkod.
- Mindre krångel än dator avseende spel.
- Kommer igång fort.
- Optimerad för just sin funktion.

Allt annat handlat väl om hur man "Känner" snarare än tänker.

Av Neoplasm
Skrivet av ParaZide:

hur vet du varför jag är här? och vad jag tycker om och föredrar?

du är möjligtvis här för att du gillar datorer, tala inte för alla

/Daniel

Förstår inte ditt inlägg? Han sa datorer och inte PC eller MAC????

Allting är ju dator: konsul, PC, MAC, mobiler. Och vill man vara på hårklyveriet så får du nästan tillägga all hemelektronik och alla apparater som på eller eller annat sätt har en krets som dirigerar ettor och nollor.

Iwar! Håller med dig att vi alla giller datorer.

Av Neoplasm
Skrivet av Gratzner:

Måste du se det som ett beroende? Kan du inte bara spela spelet som en kul grej?

Och det var kanske inte så jag menade.. jag menade mer att Blizzard verkligen INTE lyssnar på sina spelar och att dom verkligen använder dom som BETA testare i World of Warcraft.

Ahha! Ok, då rämnar en vacker fasad där. Det är inget som mina kompisar berättade om; de är väl för intoxikerade av spelet:-)

Men det verkar inte som alla är ense kring din tolkning.

Av Neoplasm
Skrivet av Hardware guy:

Xbox har/hade en helt vanlig x86 intel celeronprocessor, om än med ovanlig klockfrekvens. Vill minnas att det var 733 MHz med 133 MHz buss, medans normalmodellen hade 66 MHz buss för att visa på dess budgetinriktning.
Varken före eller efter har en spelkonsoll haft en x86 PC-processor.

klockrent

Av Neoplasm
Skrivet av Gratzner:

Du har inte spelat World of Warcraft va?

Givet men var hela tiden rädd för den. Totalt maximalt 20 tim speltid. Jag har/hade inte tiden för ett sådant beroende och jag vägrade uppdatera min gamla PC just för att undvika frestelsen. Är man svag för D2 är risken stor för ett beroende här. Samtliga mina spelkompisar blev helt slutsålda samt slutkörda på WoW.

Jag har en hel mental förberedelse inför D3.

Av Neoplasm

Hatten av för Blizzard som en kreation väl värt namnet. Undrar om det finns en lika stark varumärke i spel-branschen. Företaget visade att en välädlad produkt kan göra skillnad jämfört med 10 massproducerade produkter.

Det lönar sig att

1) lyssna på sina brukare
2) Ej använda sina brukare som Beta-testare.
3) Skissa projektplanering med hänsyn till mångfacetterad platå.
4) Optimera källkoden om och om igen.
5) Vårda sitt varumärke.

Detta vad jag förknippar Blizzard med. Längtar efter DIII.

Av Neoplasm
Skrivet av Woods:

Det finns bärbara windows datorer HUM HUM
Sen när får man ont av att bära ett par kilo i ryggan ? hah
Suck på dem som får datorn att låsa sig. Och sen när spelade man en massa på en bärbar? Brukar inte det vara ett mac argument? "Man spelar inte på den buhu" xD
En windator kan också vara vacker och stilren.

De som vill leva och låta andra leva? Kluriga gåtor här är en annan
Den som går och går men aldrig kommer till dörren?

Självklart fungerar det väl för spel. Inte behöver man spela alltid det senaste grafikkrävande spelet för att njuta av ett spel? SC I, WC3, C&C serien, Civ III, UFO, HOMM III och många fler. Ett spel har ju sitt värde i spelet, inte bara grafiken. Mac duger utmärkt för många fler än så.

Generellt övergripande att Mac-användare är inte lika forcerade att tvinga sig på andra (särskilt här). Tråden handlar ju om Mac och därför ser jag inte någon anledning att ni finns här och tycker att ni har något att tillföra? Den som har, han har, och den som inte har,, givet att han inte har!

Det är ingen gåta. Livet handlar alltid om en kamp mellan den som har och den som inte har. Den som har brukar inte välja forcera sig på den som inte har. Vad ligger logiken i att ge sig på någon som inte har? Om man inte psykopat dvs. Därför leva och låta andra leva.

Edit spelnummer

Av Neoplasm
Skrivet av Doctor Pepper:

Jovisst, "ett par kilo". Klen eller?

Om du annar hur många stora och starka som kan gråta pga sina värk! Ungdomen räcker till del men vad händer därefter? 2 kg kan göra skillnaden.

Av Neoplasm
Skrivet av Stefan.Jarl:

Vem fan köper sånt skräp?

De som har råd att köpa mobilitet.

De får mindre ryggbesvär eftersom ryggsäcken inte väger lika mycket men får samma funktionalitet som de ämnar och menar att få.

De som inte vill knapra på värktabletter pga ryggvärk och handledvärk.

De får bestående ro eftersom datorn inte låser sig i mitten av spelet eller vad de försökte spara. Inga nedbrytande panikattacker eftersom dator ger meddelandet "går inte att spara på hårddisk".

De som värdesätter estetik och stil.

De som vill leva och låta andra leva,