Inlägg

Inlägg som Goosebamf har skrivit i forumet
Av Goosebamf
Skrivet av Albus:

Tack för alla svaren!
Jag förstår nu att det kanske inte är en så bra ide att köpa en 4k skärm över huvud taget, med tanke på mitt grafikkort.
Bättre upplösning och större skörm vill jag dock ha och med 100+ hz så blir det bra mycket mer pengar än vad jag tänkt mig. Några tips?

EDIT:
Hittar ett par på prisjakt för runt 4000 och en 75hz för 3000, dessa har dock TN-panel. Är det värt att lägga extra på en IPS-panel istället? Och kommer 75hz ens göra någon som helst skillnad om jag köper den istället?

En BenQ XR3501 kanske? 35" kurvad 144hz för strax under 5000 kr. Samt en upplösning som passar bättre till ditt 1060 än 4K. Jag skall själv sälja av min triple monitor setup och köpa denna, kolla om det kan vara något av intresse

Mvh,
Goose

Skickades från m.sweclockers.com

Av Goosebamf
Skrivet av Meldinger:

Tja! Sitter just nu med 3st Asus VG248QE. "2st är kopplade via DVI och 1 är kopllad med displayport".

Idag så märker jag att bara 2st går igång medans den tredje syns i resolution alternativen men kan inte aktiveras (Displayport skärmen). På skärmen står det "displayport no signal" men det är ett windowsljud som går igång om jag tar ut/pluggar in skärmen med displayporten så att den märker ju att skärmen är ikopplad? och kan ju se att skärmen finns under resolution bara att jag inte kan använda den? Någon som upplevt något liknande? Hur löser jag problemet?

Jag upplevde exakt samma sak för några veckor sedan med min triple-monitor setup, det var den displayport-kopplade skärmen som strulade även där. Minns att jag inte gjorde något speciellt för att få igång den, utan jag kopplade ur och in både ström och skärmkablar på alla mina skärmar, tills den vips, ville ge bild igen.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Goosebamf

Sälja trippelskärm-setup, värde?

Hej, ny här på forumet, så jag vet inte riktigt om detta är rätt ställe att posta detta på.

Det är så att jag försöker sälja min "trippel-setup" av skärmar för att byta ned mig till en BenQ XR3501. Min fråga till er är dock, tror ni att jag kan täcka upp mitt köp genom att sälja dessa tre skärmar, samt stativ, eller är jag helt ute och cyklar? MG248Q är ca 1 år gammal, och båda VG245HE samt fäste är ca 3-4 månader gamla. Jag vill gärna slippa punga kosing mellan.

Detta är då vad jag har att sälja, vad anser ni detta vara värt?
1st ASUS 24" LED 144hz MG248Q
2st ASUS 24" LED 75Hz VG245HE
1st Monitor bordsfäste SpeaKa Professional Monitor Trio.

Mvh,
Goose