Inlägg

Inlägg som Pope har skrivit i forumet
Av Pope
Skrivet av IceDread:

https://aw.my.com/gb/news/general/introducing-update-012

Går inte att förstå att folk fortfarande kör wot :x känns lite som noobs som är pot committed

Japp, det var en hygglig patch. Har inte hunnit lira så mycket dom senaste veckorna, men ska försöka gräva fram lite tid nu.
Gillar inte riktigt ändringen för TDs, föredrog sniper bonusen.
Premium Type 59 med fulltränad besättning som julklapp, OE gör ett fint jobb än så länge.

Blev ruskigt sugen på att köpa någon av ICE tanksen, främst M60A3 eller Leo.
Möjligheten att göra sina vanliga tanks till "semi" premium är intressant, kan nog tänka mig att prova det men har en hel hög med premiums redan

Fick äntligen köpt min Paladin med, 8 mille för tanken, retrofits och moduler är snuskigt dyra uppe på Tier 8. Tror Paladin hade 4 retrofit slots och top Mk3 retrofits kostar någonstans runt 1.5mille styck om jag inte minns fel.

Av Pope

Den här tråden är som en tidskapsel
Jag kommer tillbaks månader senare och den handlar fortfarande om premium ammo och Videoboy still going strong.

En fråga, WG har iaf saknat mig ,(eller ptja, vi får väl vara ärliga och säga att dom saknar min plånbok) och skickade ut ett mail om lite personliga uppdrag innehållandes lite lull-lull.
Totalt hamnar det om: 900g, 600k credits, 3x stora repair/fire/medkit, 7 dagar premium tid och en Excelsior.
Är Excelsior värd besväret att ladda hem WoT igen?
Mot prestationen i spelet är närmast absurdt löjlig, 7 dagar premium vid inloggning.
Uppdrag 1: Spela 15 strider, vinst/förlust spelar ingen roll.
Uppdrag 2: Vin 10 matcher
Uppdrag 3: Dra in 25k xp.

Av Pope
Skrivet av IceDread:

Fint

Själv kör jag utan mål för tillfället, kör för att njuta och ha roligt men givet också att bli bättre.

Körde just ett slag, 5 kills, 2.3k damage, tier 3, gav lite mindre xp än jag tänkt mig trots guld och ace stjärna.
https://www.dropbox.com/s/gsjs9xcl8o9as2c/ScreenShot0041.jpg?...

För tillfället kör jag nästan alla vagnar, men de är alla rätt skoj också samt, låser upp massor av unlocks som finns i alla spår för retrofits. Grubblar en del över om man borde sälja vagnar när man går vidare så vida de inte var riktigt roliga men, finns ju inga begränsningar jag sett på antalet vagnar man kan ha.

Har också funderat på att sälja lite tanks ibland, men har inte sålt någon än.
Ett par vändor i premium tanksen brukar ge bra utdelning med 1.25x multiplier på första vinsten om dagen. Hard+Medium PvE uppdragen har också en bonus för första vinsten, tror det är närmare 80k för hard och 50-60k för medium.
De enda tanks jag har funderat på att sälja har knappt gett något tillbaka vid eventuell försäljning så jag har struntat i det.
Känns lite märkligt att ha oändligt med garageplatser, till skillnad mot WoT.

Del 2 i Merc-pack lotteriet är igång i helgen med och några mindre bonusar.

Av Pope
Skrivet av IceDread:

Hm ja fast en smula slöare tror jag nog.
23.5k xp? Måste ha varit ett riktigt grymt slag.
Pve har jag inte kört så mycket, testat en gång bara faktiskt. Var rätt ok men, kändes som pvp är roligare. Men jag lär testa pve lite mer.

PvP är roligare, inget slår ju en riktig motståndare. Jag brukar dra av min första vinst för dagen på tanks som jag grindar i PvE.

23.5k xp striden var inte så jätte speciell men resultatet var bra. Jag åkte upp på kullen på Port Storm och utnyttjade min gun depression ganska friskt. Sen hade jag en del tur i att bli matad med fiender att skjuta på. Med sniper bonus+retrofits och HEAT så rullar jag regelbundet över 500 i skada, det är rätt mycket på Tier4 och kombinerat med en galen DPM så smälte hela laget bort

https://www.dropbox.com/s/41w3cwqe29xc5fp/ScreenShot0031.jpg?...
https://www.dropbox.com/s/49zj46r8mzxiekb/ScreenShot0032.jpg?...

Målet med helgen är uppnått, hann grinda klart Palmaria och saknar bara några mille från att köpa Paladin eller Akatsiya. Tydligen ska dom lyfta ur Freja och Juan Carlos+ retrofitsen från artilleri träden, frågan är väl hur lång tid det tar bara.

Av Pope
Skrivet av IceDread:

Nytt rekord för mig, 14k xp.
https://www.dropbox.com/s/5o5rfutoax2k5lq/ScreenShot0039.jpg?...
Icke uppgraderad vagn före striden btw

Chieftain är smärtsamt långsam, men jag gillar den av någon anledning. Lite som en T29 fast med en bra kanon med.
Köpte mig en AMX10P-90 Merc med. Tog ett tag innan jag fick några bra strider i den. Drog in 23.5k rep och 340k silver i dagens första strid, kändes fint. Speciellt när man blir kallad hacker och cheater av moståndarna Åkte upp på vägen/kullen på Port Storm och sköt HEAT på alla jag hittade, med lite retrofits på den så sprutar den ut skada.

Har hunnit grinda en del arty i PvE och är bara 50k rep bort ifrån Paladin, hann grinda klart Gvosdika med så nu ska jag bara dra ihop lite cash till Akatsiya. Börjar närma mig slutet på Leo1A5. 16 mille credits ska in bara för tanksen sen en del för retrofits med

Av Pope

https://aw.my.com/gb/news/general/introducing-black-friday-ev...
Hyggliga bonusar nu i helgen, X3 reputation för varje strid i både PVP och PvE. 1 dags premium för varje dag man loggar in. Och ett litet lotteri om man vinner minst 5 PvP matcher om dagen.

Merc tanksen är hyffsat stiliga med svart camo, funderar lite på en AMX 10p-90, resten av tanksen har jag redan i standard utförande.

Av Pope
Skrivet av IceDread:

Hehe inte jag heller. Har mest tier 4-3, men nyheter måste ju in hit. Sen gör jag som dig, kör alla träd, rätt kul! Jag tycker det är konstigt lågt intresse än så länge jämfört med wot, kanske är så att vissa känner sig pot comitted till wot men, allt är verkligen bättre i aw

Tier 3-4-5 är ju lite av en sweetspot för spelet nu, med bäst MM och väldigt mycket roliga tanks.
Jag personligen tycker att dom kunde väntat med Tier9 tanks för att hålla ihop Tier spridningen lite.
I övrigt en bra patch, fixar en hel del och buffar en hel hög med tanks som jag råkar köra just nu. Leo1A5, Challenger och T72A/U.

Det svala intresset förvånar mig med, men det är väl så som du säger, en del känner att dom lagt ner mycket tid och pengar i WoT och är tveksamma till ett nytt spel.
En del kanske tycker att det inte är ett "tank" spel för att AFVs och liknande är med.

Personligen ser jag inte tiden eller pengarna jag lagt på WoT som något som gör att jag måste fortsätta spela det alls, jag hade skoj med WoT under tiden det varade och vill jag spela det igen så finns ju kontot ändå kvar.

Av Pope
Skrivet av warh0g:

Gillar även deras lösning med ammunition. Välj rätt ammo för rätt mål samt ingen "gold" ammo som i WoT.

Japp, finns en hel del att gilla i AW.
Har sett en del spån som tror att HEAT är "guldammo" här med

Chans på en T62 Veterean giveaway för dom som är intresserade, annars kommer man få en automatiskt den 11e Nov om man loggar in.
https://www.youtube.com/watch?v=Kf8ISo9Djl8

T62 Vet är en vanlig T62 med ett camo mönster bara, så ingen premium tank som Obj.155 är.

Av Pope
Skrivet av IceDread:

Kört lite med en bekant ett par kvällar och själv några gånger. Att lira själv och hoppas på att folk ser vad som sker på kartan och agerar därefter kan man inte lita på, kan bli galet fel. Tex trycker fram i skydd mellan lite ting med sin heavy, har massor bakom mig men de stannar och snipar och vågar inte haka på så ett fåtal fiender håller tillbaka en då jag är enda target för dem. Under den tiden så faller andra flanken och på min flank står nubsen kvar och gör nada... Kör man däremot pluton så kan man bli handlingskraftig men när man kör själv gäller det verkligen att ha koll på folk runt omkring och inte ta onödiga risker, vilket är lite synd för jag gillar att lira aggressivt och aktivt.
Med det som bakgrund tror jag att när man lirar solo så är det bättre att köra en support vagn och passa på att lära sig kartorna så här inledningsvis i alla fall.

Japp, samma spelare som i wot oftast. Gott om folk som har svårigheter med att kika runt omkring sig och titta på kartan. Ibland undrar man om folk bara kör omkring med max zoom i sniper mode.

Hände en liknande grej igår, i min Expedtionary Tank tog jag en aggressiv position som jag delvis fick överge då en hög med TDs och MBTs kom mot mig. Intog en bra defensiv position och lyckades hålla dom stången rätt länge tillsammans med ett par andra.
På andra flanken har vi 5-6 spelare som inte vågar pusha mot 2st fiender.
Lyckligtvis så hade vi lyckats bromsa attacken såpass att vi hade fått ett numerärt överläge och även vann tillslut.
Plutoner verkar göra en mycket större skillnad i AW än i WoT.

Skrivet av warh0g:

Jo visst campas det, men med snabba fordon är det lätt överrumpla folk som håller sig på samma plats
Körde karateattack med en snabb tankdestroyer på några MBTs som campade. Kör upp bakom, SURPRISE, och skjuter ena i röven med high explosive. Samtidigt spottade jag alla så dom blev söndermosade

Känns riktigt kul faktiskt. Sedan uppskattar jag möjligheten att spela missions mot AI där man bara åker runt och pangar och kan lära sig sin vagn lite bättre innan man drar ut i strid direkt.

Att glida in med hög DPM och trasa sönder sidor och stjärtar på campande MBTs är fantastiskt skoj. Speciellt med HEAT

Jag brukar alltid köra första vinsten i PvE på tanks som jag grindar, det ger garanterat bra med XP. Och vissa tanks kör jag i PvE tills de flesta moduler är upplåsta. PvE läget är väldigt avslappnande och trevligt.

Av Pope
Skrivet av IceDread:

Låter bra.

Det kändes också som att de har försökt tänka till mer på att ge mer poäng för att man hjälper varandra.

Vet du något om matchmaking balansering? Vore trevligt om de hade någon mekanik för det så att tex bottar / extremt dåliga etc automatiskt hamnar i en egen liga. Följande låter ju bra men hanterar inte bottar.
https://aw.my.com/us/news/general/matchmaking-armored-warfare...

Jag har inte hört något om skilled MM, tror deras första prio är att få in tillräckligt mycket folk så att MM funkar som det är tänkt med +/-1 tier endast.

Japp, det känns som om dom försöker särskilja klasserna en del. Exempelvis när scouts gör en "Designated Target" på en så blir man spottad så länge den är aktiv i X sekunder, och kommer ta full skada av alla skott som penetrerar en. Scouten som lyste upp en får mer XP med.

Light tanksen har en boost som dom kan aktivera för snabbare acceleration.
Och TDs med sin sniper bonus.

Skrivet av HazZarD:

vadå campar inte folk i detta spel som i wot eller ?

Jo, en del camping blir det. Alla fordon är dock snabbare och kartorna större, så det brukar alltid finns någon annanstans som man fort kan ta sig om det är igenkorkat någonstans.
Dom snabbaste TDs gör en bit över 100km/h. MBTs gör generellt +50, förutom Chieftain och Challenger, jag har inte låst upp motorerna till Challenger ännu iofs, men hoppas att den får lite bättre accelereation åtminstone.

Om en fiende som är inte spottad skjuter och penetrerar dig och du inte spottar honom så får du ändå upp hans silhouett i grått och han blir synlig endast för dig. Så en TD kan inte sitta still i en buske och bara nöta ner dig, utan han måste flytta på sig om han är smart.

Skrivet av NodCommander:

Hmm, Obsidian Entertainment är ett namn som ringar bra i mina öron. Free to Play, inte så mycket. Men jag känner att detta behöver provas efter att WoT och WT gått åt pipan.

Tråkigt att det bara är Windows...

Mmm, det är lite synd. Får se vad som händer i framtiden.

Av Pope
Skrivet av IceDread:

Bara kört lite grann men det slår wot på alla sätt hittils. Å andra sidan är wot flera år gammalt. Känns som snabbare action, mer fokus på just action. Wot var mycket sitta still och vänta något jag själv tycker är grymt tråkigt att göra i ett lir, sätter mig inte för att spela för att sen sitta och vänta på att fienden skall göra misstag. Wot byggde just extremt mycket på att kapitalisera på fiendens misstag, inte på att själv skapa möjligheter. Fortfarande tidigt att säga men, ser bra ut än så länge.

Japp, det är lite annat tempo i AW och det finns inga riktigt långsamma tanks förutom Chieftain/Challenger som jag har spelat än så länge. Det är svårare att rädda ett game när en flank faller, för när den faller så faller allt väldigt fort.
Å andra sidan så straffas man inte lika hårt för en förlust här, gör man en hygglig match så går man plus även om laget förlorar.

De största störningsmomenten för mig är alla dåliga hitboxar på kartorna, vissa hus kan man ju skjuta igenom osv. och den lilla fördröjningen som är när man skjuter.
Andra problem som balansering av kartor och fordon kommer tidsnog.

Annars är jag väldigt förtjust i det och har inte känt något sug efter wot alls. 10% RNG istället för 25% gör en väldig skillnad.
Synd att artilleri klasserna har bästa retrofits och commanders för MBTs.

Av Pope

Dags för öppen beta imorgon då!

En del har verkligen tok grindat upp till Tier 7 och jag har sett någon enstaka 8a i kön med.

Själv är jag halvvägs med Chieftain som högsta tier, sen Sheridan, OF40 och T64 på Tier 4.
Palmaria är nästan upplåst med, har några tusen xp till bara och sen grinda ihop pengarna till den bara.

Av Pope
Skrivet av 93Clocker:

Frågan är vilket founderspack man ska köra på, så man kan börja lira imorgon

Är inte så jätte taggad på den ryska TD:n så blir nog soldier of fortune så köper man en Premium tank senare som man verkligen vill ha.

MBT-70 är riktigt rolig att köra, jag föredrar den framför Terminator.
Själv köpte jag LoW under EA3 redan.

Av Pope
Skrivet av HazZarD:

Den som säger att detta spel till stor del inte har riggade matcher har ju så fel.. hur kommer det sig när det blir snabbt 0-5 och sen går det till 9-1 eller nåt och tittar man påxvm så står det oftast win chance 20% eller nåt väldigt lågt är inte det riggade matcher eller ?

Stora delar av spelarbasen är rätt kass tyvärr.

Av Pope

Stress test för Armored Warfare i dagarna 2. Testet börjar ikväll.
Jag tänkte skamlöst göra lite reklam en tråd jag nyss gjorde AW tråden
Tänkte att det kan vara av intresse om man gillar WoT och tanks överlag, och jag har nämnt det lite tidigare i den här tråden.

Gällande WNx ratingen så jobbar dom väl på WN9 som även ska inkludera spotting/assisted damage och lite andra förbättringar för att kunna skilja ut statpadder tanks har jag för mig?

Av Pope

Armored Warfare tråden

Armored Warfare öppnar snart upp för allmänheten i Open Beta.
24-25e september är Stress test på servrarna. Så jag tänkte att det är nu värdigt en egen tråd.

Vad är Armored Warfare?

Ett Free2Play tank spel utvecklat av Obsidian Entertainment som ju har gjort en del bra spel tidigare. Det är ingen garanti för att Armored Warfare kommer bli bra, men dom har mer erfarenhet än Wargaming och Gaijin i alla fall.

Armored Warfare innehåller PVP (15v15) och PvE (5vE) element i olika klasser.
MBT, Tank destroyers, artilleri (tyvärr), lätta tanks och AFVs.
Det utspelas i framtiden där man är en legoknekt och låser upp olika tanks hos återförsäljare, just nu finns 2 återförsäljare men mer kommer.
Senaste Tech Tree finns här:
Sophie Wölfli
Marat Shiskin

Är det en WoT/WarThunder klon?

I mitt tycke nej.
Det är helt klart influerat av WoT och WarThunder, men bygger vidare och förbättrar på många punkter. Främst jämförelser med WoT brukar göras så jag gör en snabbis här med:

RNG +/- 10%

Artilleri fungerar lite annorlunda, mindre Alpha skada men högre RoF. När artilleri skjuter mot din position får du upp en varning på skärmen och din besättning talar också om för dig att att eld kommer åt ditt håll.

+/- 1 tier matchmaking är det tänkt, det har varit lite si och så med det under early access fasen, men det beror antagligen mest på fåtal spelare.

Inga garageplatser behöver köpas, utan du får helt enkelt en plats för varje tank. Och varje ny tank kommer med en besättning som är 100% och tränar upp skills efter det.

Commanders cupola och liknande ger inte alltid full skada som i wot. Att plinka ner en tank genom att bara skjuta hans commanders cupola kommer ta en bra stund.

Ett urval (5st just nu) av commanders med olika skills.

Är det verkligen F2P och inte P2W?

I mitt tycke är det inte alls P2W.
Till skillnad från vissa element i WoT som förr i stort sett var P2W(premium ammo, consumables)
Så finns inga sådan saker i spelet som ger en spelare fördelar i matchen för att han betalar för spelet.
Det finns olika typer av ammo, APFSDS/HEAT/HE/HERA/HEP/ATGMs osv.
HEAT ammo har lägre penetration än AP, men gör istället mer skada om den penetrerar. HEAT har ju också problem med spaced och ERA armor.

Det finns "stora" med packs, repair kits, automatiska brandsläckare och consumables för besättning. Inga av dessa kostar dock guld.

Det som finns är premium account +50% Reputation(XP) och 50% credits efter striden, och även premium tanks, dessa tanks är inte överlägsna tanks i motsvarande Tier i techträden. Även om några är väldigt bra och trevliga att köra.

Global reputation är att jämföra med Free XP i WoT och kostar guld.

Att träna om din besättning utan xp förlust kostar guld som i WoT.

Vad skiljer AW från WoT?

Förutom det som redan nämnts (RNG, arty, garageplatser, besättning och PvE) så kommer även baser och ett loot system. Oklart exakt hur det kommer fungera i praktiken men dom som är bekanta med Strongholds i WoT kommer nog känna igen konceptet. En bas där man samlar in resurser, uppgraderar byggnader och kan aktivera bonusar baserat på det.

ATGMs förtjänar lite eget utrymme. ATGMs är långsamma styrda raketer med hög penetration och ofta hyffsad Alpha damage. Precis som med artilleri får du en varning, och om det inte är för mycket action på skärmen så ser du även raketen flygandes emot dig. Raketer drabbas också av ERA och liknande pansar, och senare tanks har även ett visst automatiskt skydd mot det i form av APS som klarar av att stoppa X raketer under Y sekunder.

I PvE läget är det 5st spelare mot bottar och minibossar på en handfull kartor och mer är på väg.

Det är väl lite info om spelet iaf, taget fort ur huvudet. Jag ska se över posten senare igen och kanske försöka strukturera upp den lite mer. Under tiden finns mer info här:
Armored Warfare hemsida
Armored Talk Blog
GameLabs GameLabs(WoTLabs) är ganska dött just nu. Det fanns en del trådar men lite ändringar i forumet gjorde att allt försvann.
Armored Warfare Reddit

Av Pope
Skrivet av VideoyGTX:

Guld ammo bekämpar inte RNG, chansen att missa är ju lika stor. Guld ger bara högre pen thats it, och folk använder det för att kunna göra mer damage helt enkelt eftersom de kan penna fler tanks frammifrån utan att behöva aima weakspots/sljuta på sidan.

Premium ammo är game changing för mig om man spelar tanks som har armor, eller ska man säga "strong spots" som en balanseringsparameter. Folk spelar ju tanks eftersom de har armor, men många vill både äta kakan och ha kvar den efteråt t.ex. de som lirar is3, t32, is6 med apcr, samt t54 och E100 med heat.

Jag testade m26 pershing på test servern, den har 180mm AP, och även då kunde man skjuta E100 på sidan under spaced armor och penna. Man får helt enklet finna sig i att man inte kan penna allt frammifrån, men man kommer prestera sämmre än om man skulle använda apcr. Men jag tycker folk borde gilla utmaningen, om man nu "litar" på sina skills. För mig är positionering och aiming viktigt i spelet och WG har varit snälla nog att buffa accuracy så det ska egentligen inte vara några problem att träffa weakspots.

Jag håller ändå fast vid att har man 200mm AP, så behöver man inte premium ammo eftersom man kan penna typ allt i spelet på sidan och bak.

Missförstå mig inte, det är bra att guld finns i spelet, men majoriteten av tanks har för mycket guld pen vilket gör att guld inte längre blir det sista alternativet om man inte kan penna fienden bak eller på sidan, utan guld blir det självklara valet i alla lägen.

Med högre pen har du chans att penetrera även om RNGesus tycker att ditt skott ska dra iväg där du inte siktar, det kan ju vara en trasig kanon, död gunner eller att du helt enkelt är på lite avstånd. Premium har sina användingsområden.
Jag håller med om att man kommer långt med 200mm pen.

En dålig spelare kommer blir inte bättre för att han spammar HEAT/APCR. Stöter ju på 45% 400wn8 killar i HEAT-54 och dom bär inga matcher oavsett.
Men det är deras val och deras credits.

Vi får väl se vad WG gör åt premium ammon, om dom gör något alls.
AW har en bra lösning tycker jag och alla ammo typer känns releventa och man kan tjäna mycket på att använda rätt ammo vid rätt tillfälle.
Men där finns ingen premium ammo, consumable eller något alls från början.

Av Pope
Skrivet av Alakai:

Jo, precis.
Och just att bekämpa RNG är något som spelare kämpat med sedan start. Att peeps inte är mer upprörda över att man numera kan köpa sig till skills, tidigare enda skillnaden mellan en dedikerad spelare å en wallet warrior, och istället är vokala över ammo, är beyond me.
Men jag antar att så länge man inte ser skillnaden så gör det ingenting.
Måste kanske tillägga att jag själv inte bryr mig ens om det. De som dör framför mig gör det inte pga brist på guld. När jag dör så är det mitt eget fel, endast.

Å brittiska är enda utan apcr, taget ur knappa minnet.

EDIT: Så mycket för mitt knappa minne, tack för rättelse Knypplarn.

Ja, att kunna köpa premiums med bättre crews fick mig att rynka pannan en del. Tjej besättningarna får man ju ändå jobba för.

Är mer irriterad på artilleri än premium ammo isåfall, men som tur är så är jag inte unicum och slipper bli XVM klickad och dom få tillfällen när man blir one-shottad så har jag hunnit döda dussin med SPGs därimellan så det bekommer mig inte mycket heller.

Det blir mindre och mindre WoT för mig nuförtiden trots att jag gick med i en klan under våren och var något mer aktiv igen.
Jag lär väl släppa WoT helt under hösten eller när AW väl når öppen beta.
Ska bli intressant att se om det blir någon spelarflykt och om WG isåfall kommer se över spelet.

Av Pope

Premium ammo är ju effektivt sätt att bekämpa RNGesus med, speciellt tillsammans med combat rations om man verkligen vill sätta fyr på sina credits.
Jag blir fortfarande förvånad när en del folk i T10 tror att APCR per automatik betyder att någon skjuter premium ammo på dom och gnäller.
De flesta (alla?) T10 mediums har väl APCR som standard ammo? Och senast även Obj.260 och IS5.

Av Pope
Skrivet av VideoyGTX:

Så klart man kan bounca apcr och heat, allt kan hända. Men premium ammo har ju en extremt överlägsen position, annars så skulle ju inte så många använda det. Och det är sant att EU klagar mest på guld ammo, det är kulturellt, precis som i andra spel där EU spelare föredrar vissa vapen och avskyr andra eftersom de anser att det är "skill-less".

I ditt exampel med vk45b och T34, så demonstrerar du mycket riktigt problemet med guld ammo, du kunde penna hans turret front gissar jag eller hans machnine gun port på upper plate, vilket troligen inte skulle vara möjligt med AP, där du skulle vara tvungen att skjuta hans cupola. Jag tycker det är fel, eftersom han hade den bättre tanken med bättre armor = det ska vara mycket svårt för en lägre tier premium tank att skada honom.

Någon som stör mig dock ännu mer är ju inte att folk använder guld ammo bara, utan de många som helt förnekar att användning av guld ammo påverkar deras wn8 positivt, när vi vet att ökad dmg ger högre wn8.

Han använde sin tanks fördelar till 99%, och jag 100% med min.
Jag är ändå relativt konservativ med min premium loadout och användade av den.