Inlägg

Inlägg som Xoff har skrivit i forumet
Av Xoff

om ni fotar mkt kan jag inte annat är rekomendera Lightroom, ett bildbehandlingsprogram som hamtidigt håller kolkla på alla dina bilder.

det löser inte ditt problem med dagens dubletter, men det kommer å andra sidan aldrig skapa några dubletter i framtiden, plus att det är bland det bästa du kan köpa för snabb fotoredigering...

Av Xoff

Haft min ett tag nu, å det är inte en repa i skärmen så den klarar sig riktigt bra även utan skydd, men det verkar inte som man kan filma i mer än 50fps vid 720 å 25 vid 1080 (fel av mig, i NTSC går det filma 60 i 720 å 30 i 1080)

Bild jag hittade på google vias fokuspunkter

http://www.foto-biz.com/sites/default/files/canon-7d-zone-focus....

när det gäller punkterna är valmöjligheten enorm, man kan välja flera olika lägen...

på cyberfoto finns fina bilder för ISO gämnföring, http://www.cyberphoto.se/info.php?article=7D

dock så tror jag du får lås på programvredet ifall du köper splitt ny, för mig det talades om att det skulle ersättas... (men är inte säker)

den nackdel jag jag har sett med 7D är att efter ett traktorrace på 1h så får man med sig nära 2000 bilder hem, men annars är det en underbar kamera!

Av Xoff

Har du inte lirat Fallout 3 eller LasVegas så gör det! underbara spel där du har mkt mer än 8h framför dig! jag har (sorgligt kanske) c:a totalt 300h i de 2 spelen... du får lixom Fallout 3 och alla dess tillägg för 20€ å sedan om du gillar det lätt 100h framför dig...

3an och NV är väldigt lika, samma motor (tror jag iaf), så det är ingen fara att ta 3an...