Inlägg

Inlägg som yongen har skrivit i forumet
Av yongen
Nytt bud: 4 300 kr
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av yongen
Nytt bud: 4 100 kr
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av yongen

4800kr + frakt

Av yongen

4600kr + frakt

Av yongen

Budar 1600 + frakt

Av yongen

Kontaktade Bahnhof idag med förfrågan om dem kunde matcha Telias erbjudande. Svaret blev nej men blev erbjuden detta fantastiska förslag. 3 månader gratis om jag binder mig 12 månader hoppade jämfota av glädje..... Förra året var ju också ett jäkla meck med Bahnhof. Vissa ville de verkligen ha som kund och kunde matcha Telias erbjudande men de som hade använt matchningen för 2 år sedan fick kalla handen. Trodde i min enfald att man uppfyllde kriterierna i år men tji fick man. Bahnhof är bra på mycket men det där med Black Friday och matching är inget de bryr sig om. Antar man inte bryr sig om man kan leva på gamla meriter.....

Av yongen

Helt klart något Lego borde snappa upp :-)!

Av yongen

Sonen behöver webbkamera

Hej,

Är det någon vänlig sweclockare som har en logitech C920-C930 liggandes hemma som vill sälja till ett humant pris :-). Vänligen skicka vad ni vill ha via PM. Sonen ska tydligen ha hemundervisning i ett ämne via Teams. Kameran på laptopen fungerar ju men..... Finns kameran i Uppsala kan jag hämta annars står jag självklart för frakt.

Hälsningar

Läs hela annonsen här

Av yongen

Höjer till 500kr.

Av yongen

Höjer till 400kr.

Av yongen

Hej,

Budar 300kr och kan hämta idag.

Av yongen

525:- + frakt för S3

Av yongen

Man brukar ju säga att hoppet är det sista som lämnar en. Skrev ju ett inlägg i torsdags om att datorn blev stulen. Tänkte det skadar ju aldrig att posta samma inlägg på Facebook Marketplace, ja jag vet att det är väldigt naivt. Men som sagt allt handlar om hopp och testar man inte så vet man aldrig.... Det jag däremot inte förväntade mig efter att ha lagt upp "annonsen" var alla förfrågningar om att köpa datorn. Alltså vad fan är det med samhället? Jag var jävligt tydlig både i rubrik och innehåll att det handlar om en stulen dator ändå har jag fått 10+ förfrågningar om köp.

Av yongen

Ok nu vart jag drabbad av en sak som jag bara läst i tidningar om....
Åkte till Elgiganten Uppsala idag 2020-03-12 16:35 för ett snabbt ärende. Det tog väl ca 15-20 minuter. Kom ut satte mig i bilen läger då märke till att det luktar lite mysko, luktar Edt (ingen i familjen använder parfym). Tänker inte mer på det utan kör till Netonnet för att lämna tillbaka några saker då märker jag att ryggsäcken är tömd på laptop + diverse saker. Kör tillbaka till Elgiganten med förhoppning om att dom har någon kamera riktad mot parkeringen. Men vi är ju i Sverige så det blev ett negativt svar. Gissar på att det är någon som har stört ut låset när jag tryckte på låsknappen. Vart så jävlans förbannad datorn var inte värd många kronor det är ju innehållet som blir svår att ersätta :-(!!

Av yongen

@Scrambler Håller med att det är en utmärkt plan. Nästan så du gör många en tjänst genom att leverera en "tom" burk från början :-).

Av yongen

Hej,

Köper gärna två. Kan hämta på lördag annars frakt till Uppsala.

Av yongen

Även jag är intresserad av vad budet står på just nu för att eventuellt lägga ett bud.

Av yongen

Budar 800 kr för Wii U med avhämtning idag.

Av yongen

Budar 500 kr för ditt Wii U med upphämtning idag.

Av yongen

Hej, budar 2400kr + frakt.