Inlägg

Inlägg som insider har skrivit i forumet
Av insider
Skrivet av jmkbiker:

Kan ni gå in på expressen.se med era telefoner efter senaste uppdatering? Har numera en 950 efter att min xl gick i backen igen.. Storleken passar mig bättre men kan inte fatta varför det inte går att surfa till expressen..

Skickades från m.sweclockers.com

10.0.14393.67 Lumia 950 XL inga problem med Edge och Expressen, kan se videos och allt.

Av insider

Min erfarenhet av x.164 uppdateringen på Lumia 1020 är att telefonen känns betydligt rappare. Nu låser man exempelvis upp telefonen nästintill omedelbart från låsskärmen, förut så tog det runt 3 sekunder. Kan inte säga något om batteritiden då jag precis uppdaterade men tycker det blivit bättre med senare uppdateringar.

Av insider

Uppdaterade via Geforce Experience i Win 10. Valde ren installation. Var inga problem med själva installationen mer än att windows bugga ur efteråt så inte start menyn funkade längre. Men löste sig med en omstart.

Edit: Har också tre skärmar.

Av insider
Skrivet av Neonodia:

Någon som vet om det i samband med uppdateringen nu kommer att finnas någon officiel Iso med win 10 som man kan ta ner och göra en ren installation efter att man uppgraderat sin licens?

Vad jag förstått så kommer man kunna göra en återställnings skiva/usb-sticka genom Win 10.. Men var väl inte vad du fråga egentligen.

Av insider

Over the last 10 years, you've spent 652.5 hours playing this selection, which includes 289 items, is valued at $4042.49, and requires 1274.6 GB

Där ser man

Av insider

SteelSeries H Wireless Headset köpte ett par för 1690:- från Inet när dom hade rea. Lätt bästa trådlösa lurarna jag haft. Logitechs trådlösa G930 skulle jag hålla mig borta från. Inte särskilt bekväma och strul med glappande microusb kontakt efter ett tag.

Bästa med SteelSeries H Wireless Headset är att man får med två batterier så man lätt kan byta. Inte för att det behövs särskilt ofta för riktigt grym batteritid. Micen lämnar en del att önska (Men dom flesta använder väl fristående mic?), och inte bästa basen. Men det kan man tweaka lite i ljudinställningarna. Och ja dom är bekväma, suttit med dom många många timmar i skype.

Av insider
Skrivet av Brightsin:

Någon mer som har fått WP 8.1 uppdateringen idag?

Jupp laddar ner och installerar nu.

Av insider

5 Mbit upp räcker gott och väl för en 720p 60FPS stream (3000-3400 kbps) med bra kvalitet.
Sen har jag också hört att twitch har en begränsning på 2000 kbps om man inte är partner. Men kan inte bekräfta detta.

Av insider

Inte mitt område, men vad jag minns rakt av.

Vilket Capture Card ska/kan jag köpa?
Nåt sånt här? Blackmagic Design Intensity Pro (720p 60FPS) 1080p 60FPS springer i väg en hel del i pris men finns kort som fixar det också.

Hur gör jag för att länka ihop datorerna?
HDMI kabel från speldatorn -> Till capture card/streamdator -> HDMI kabel Från capture card/streamdator till din primära skärm på speldatorn.

Är där någon extra VGA/HDMI/DVi som ska mellan datorerna?
Se ovan.

Och eventuella tankar på att streama BF4 utan en monsterdator är bara att lägga ner. Behövs helt klart ett capture card där för att avlasta. Hur Shadowplay funkar nu vet jag inte.

Av insider

Mina Logitech G930 är glappa i USB kontakten så dom går inte att ladda längre. Så får ha mina gamla trådade G35 tills dess att mina SteelSeries H Wireless dyker upp från Alina. Gick att köpa i helgen för 1690:-

Av insider
Skrivet av Sebastian R:

Det är sådan som gör fredagen extra mysig. ^^

Ah precis! Håller på och fixar lite käk och blandar mig en drink. Sen blir det att parkera sig i soffan och titta

Av insider

Helt OT, men vilken butik har ni köpt från?

Av insider

Mig veterligen är C418 (Skaparen av Minecraft musiken) tysk, boende i tyskland. Och han pratade engelska med sitt Xbox One när han gästade en livestream om jag inte minns helt fel. Så tvivlar på att det skulle vara några problem. *Spekulerar*

Av insider

*** raderat ***
Och får att svara på frågan, nej inga problem med språket.

Av insider
Skrivet av Release:

Hej Johan, jag har felanmält mina problem med återkommande disconnects till er ett antal gånger under året, nu på hösten har det eskalerat och sker mer ofta än tidigare, efter "åtgärder" jag aldrig får förklarade. Man får ett mail där det står "vi har utfört en åtgärd, hör av dig om problemet kvarstår" men jag börjar tröttna på det. Har ni någon möjlighet på er support/teknikeravdelning att prata med kunder så man kanske kan få problemet löst på riktigt? Eller är det CG3100 som är en kass gateway bara?

Ärendenr: 1-1272078825

Ärendenr: 1-1279558175

Ärendenr: 1-1299005272

De tre senaste felåtgärderna som fortfarande inte gett något resultat.

Mvh Niklas

Testa att sätta en bordsfläkt som blåser på ditt modem eller ställa det vid ett öppet fönster. Mycket möjligt att det blir överhettat. Fick ständiga disconnects också med mitt gamla CG3100 som berodde på överhettning.

Av insider
Skrivet av MacRyhage:

Skulle inte säga att Samsungs reklam är i toppklass, däremot kan jag inte fatta hur folk kan bli upprörda över hur kvinnan porträtterats och behandlats? En reklam är ju gjord för att göra intryck och därför vill man ju att åskådare skall kunna associera till sig själva och jag skulle absolut tro att en markant del av kvinnliga befolkningen (även manliga) inte vet vad en SSD är och hur den skall installeras.

Tack. Dock rätt tragiskt att en så pass stor del av befolkningen låter sig bli så upprörd. Ett tecken på att den primitiva mobbmentaliteten hos människan inte ligger långt under ytan och bubblar. Och att kvinnor är svaga och inte kan stå upp för sig själva. (Detta kan appliceras på fler grupper)
Detta är något som Svenskar i synnerhet är experter på dom anser sig ha tolkningsföreträde över resten av världen på vad som är rätt och fel.

Av insider
Skrivet av Tele2:

Ni som har testmodem, NAT var avstängt för de flesta av er från start. Ni kan gärna aktivera det nu om ni inte redan har gjort det.

Trevlig helg.
Ola Eriksson
Com Hem

Har ni skickat ut firmware uppdateringen? Testade att aktivera NAT en stund och jag fick avsevärt sämre hastigheter.

Av insider

http://i.imgur.com/fQ5DTWl.jpg

Uppföljning.
Känns väldigt stabilt. Hastigheten ner ligger mellan 450-500 Mbit/s och aldrig under 50 Mbit/s upp.
Det trådlösa var krypterat enligt klisterlappen och funkar utan problem att ansluta till.

Hur länge kommer vi få ha den högre uppladdningen innan ni stryper uppkopplingen? Och hur mycket har ni tänkt ta betalt för tjänsten?

Av insider

http://i.imgur.com/cubWEgd.jpg

Ganska bra mätvärden.

Av insider
Skrivet av Laiquelleion:

Jag krävde precis ett nytt modem av comhem i och med att jag inte lyckas med att få en 300 Mbit länk på min gamla CG3100.
Så jag hämtade ut det igår och testade det och när jag kör på 5 Ghz så får jag ut 110/11 Mbit av min 100/10 Mbit lina. Så jag känner inte att jag har så mycket att klaga över längre. Hade ca 35/10 på min gamla CG3100.

Så för mig så fungerar CG3700 väldigt bra.

Japp hämtade ut ett CG3700 för nån månad sen. Stor skillnad på hastigheterna jämfört med CG3100. CG3100 blev ju sjukt varmt också så fick ha en liten usb-fläkt som kylde det Annars startade det om sig i tid och otid.