Inlägg

Inlägg som kerstin har skrivit i forumet
Av kerstin

Mata whirlmen med en rova.

Av kerstin

Ring gärna in och klaga lite hos kundtjänsten på BBB också, om säljarna fuckar upp, hjälper ju företaget att bättra sig också...

Av kerstin
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Gabrioth

Men framför allt, var trevlig och tillmötesgående! Supporttekniker möter så många griniga, otrevliga (och hotfulla människor i många fall) att många av dem gör det där lilla extra för att hjälpa en bara man är sjysst och trevlig när man rigner (vilket inte är så konstigt).

En som fattat poängen

Av kerstin
Citat:

Ursprungligen inskrivet av McNuggle
Vf ska man betala 1500 kr till en tekniker?? Jag har haft tekniker här två gånger helt gratis. så det verkar ju lite konstigt..

Läs tråden innan.
OM det skulle visa sig att det är ditt fel att grejerna inte funkar så får du betala. Visar det sig att felet ligger hos BBB så behöver du inte betala.

Av kerstin
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Bugg

Det lät som hokuspokus när support-tjejen berättade det. Jag litar inte riktigt på detta. Finns det något sätt att kolla ifall trådlösa delen är aktiverad eller inaktiverad?

Ring in till Teknisk Support så kan dom kolla om det är aktiverat eller inte, samt inaktivera det om du så vill.

Av kerstin

hmm jag är kluven. Självklart har jag liksom alla andra legat vaken flera nätter o fantiserat om ett nytt Fallout, men jag är tveksam till att något annat företag kan skapa samma känsla som i original-fallout.

Av kerstin

Mitt sacred hade nån slags bugg som gjorde att ett visst quest item aldrig ploppade fram, så det var omöjligt att komma vidare om man inte skrev in Wasser i konsollen. Det var rätt svårt, hade nog aldrig löst det där om inte en kompis hade hjälpt mig

Av kerstin

Qw3: www.warpmud.com är hemsidan, där står allt

Av kerstin

Jag skulle tipsa om WARPmud, som är ett nyöppnat mud där jag bygger lite grejer och håller på. Men eftersom det är så pass nytt så är det inte sådär jättemånga spelare eller områden för tillfället...Men det finns en hel del intressanta saker att göra där, och alla som jobbar med det är oerhört smarta och duktiga, så vi blir förhoppningsvis stora i framtiden