Inlägg

Inlägg som polo har skrivit i forumet
Av polo

Offtopic: hallon: Hur tänker du då? Två hallon, inte så att hallon_the_man registerade sig lite innan dig? Sisådär två år, sånär som på några månader...?

Av polo

Jag gillar också din stake! Ehh..

Av polo

Ja..vad säger man. Vackert och smart byggt var det ju inte. Inte så funktionellt heller.. bara en låda.. varför inte lägga ner mer tid på det hela?

Av polo

Själva motståndet är väl inte ledande? Alltså själva "kåpan", så om du har närhet till chassit där motsåndet sitter, så kan du ju alltid ta lite värmeledande epoxy och sätta fast motsåndet mot chassit.. bara en tanke..

Av polo

Såg att fläktarna var genomskinliga, var det leds i dom också? Som någon annan nämnde, skulle vart kul med en bild där man ser hela systemet igång, med lys och allt!

Av polo

Om jag minns rätt så är det inte rekomenderat att köra två peltierelement på samma slinga, så du bör iallafall ha två slingor i ditt system.
En till GPU och NB, och en till CPU. Därmed behöver du kanske två Radiatorer, och två Pumpar. Du kan ju köra med Y-Koppling vid en radiator, med detta skulle försämra vattenflödet ganska brutalt.
Ta en titt på Mårten Johansson Chieftec Jumbofileserver-projekt, där kan du nog hämta mycket insperation.

btw. När du skall driva två Peltierelement så tänk på att du behöver två nätaggregat.

Av polo
Av polo

Varför inte försöka dig på en snygg "candy"-lack?

Börja med grundfärg, dra på ett till två lager silvermetallic. Två lager med valfri färg och sedan två till tre lager klarlack. Brukar bli ganska snyggt, iallafall på bilar. Fast det är mycket lack, och mycket som kan gå fel..

Lycka till!

Av polo

Ja, den skall vara "så liten", själva "sidan" är omgiven av självjusterande frames, som anpassar sig så att sidan hela tiden är i mitten av fönstret.

hehe, såg just att jag fått beröm av självaste webbmäster Fook. Då måste det vara bra. ;D

Av polo

Jag gillade den andra, om du hade haft samma färger som i mitten av bilden så hade det sett ut som att någonting går in i Warp - Star Trek freak.

Av polo

Kommer inte åt sidan!

Ligger den på din dator, och är bara länkad genom .tk-nätet? Om så är fallet, borde du kanske lägga den på en riktig server - som inte är avstängd lika ofta som din dator.

Av polo

Hett tips: Gör logga i GIF-format istället för JPEG, så slipper du de fula komprimerings-missbildningarna runt kanter, de samma gäller för dina länkar (bilderna).

Och som nämnts tidigare, den vinröda linjen skär sig.

Av polo

Tack skall ni ha!

Jag har tagit åt mig kritik och förslag, många förändringar är på ingång.

Men somliga saker är där för att stanna, bla avsaknaden av borders och JAVA-scrollning. Vad det gäller prickarna framför Rubriker och liknande så är det rent estetiska grejer, JAG gillar det.
Det "lilla" formatet stanna också, jag har en förkärlek för kompakta och symetriska saker. Plus att de flesta inte har en upplösning på 1280x1024.

Sidan är Gjort för Internet Explorer då majoriteten av "Surfarna" använder det. Så när det gäller inkompalitet med andra webbläsare så är det inget jag tänker göra något åt - sorry.

Av polo

Har flyttat runt och lagt till lite saker nu under förmiddagen.

Jag vill inte ha några borders, tycker inte det behövs. Jag behåller nog också mina "pilar" med UP coh DOWN, det passar till övrig design. Just nu jobbar jag på att fylla sidan med innehåll. Men det tar tid.

Tack för berömmet!

Av polo

Min Site, vad tycker ni?

Min senaste skapelse är uppe, långt ifrån klar med betoning på långt, men grund-designen är klar.

Vad tycker ni? Tar mer än gärna emot konstruktiv kritik och förslag.

Addressen är: http://www.bluemiles.webb.se

Av polo

Clarion har annars fina kompletta lösningar. Fast det är kvalité = högt pris.

Nått bättre svar kan inte JAG ge.

Av polo

Snyggt gjort, lägg till lite mer detaljer så har du ett Return to Castle Wolfenstein märke.. typ.

Av polo

Riktigt fräsig film! Men fråga:

Vad är det för chassi?

Av polo

Om man inte kan bestämma sig... varför inte sätta en på varje sida av fönstret... skulle bli kanon snyggt... *hrm*

Av polo

Okej, bra då vet man...

"Tålamod är en dygd"...