Inlägg

Inlägg som bgN har skrivit i forumet
Av bgN

win update funkar inte efter reparation?

Tjena!

Har haft problem med datorn de senaste kunde inte lösa detta på något sätt. Så har nu gjort en en reparering med windows OS skivan på min tidigare installation för att behålla ev filer och annat sparat materiel.

Nu till min fråga, efter att jag gjort allt detta så kan jag inte installera updateringarna som " Windows Update " hittar, sammanlagt 88 st.

Hur löser jag detta?

P.S: Datorn går ovanligt segt efter detta, varför?

pHiL-!

Av bgN

BIOS + Svartskärm efter uppstartingenen

Hej. Min kompis höll på clocka sin adm 3700+ sen ändrade han på något som har med, 2.5, 5.3, 3, 4, 8, att göra med, jag vet inte säker med det kan ha varit med minena att göra. Och efter han har ändrat på något av dessa och sparat så får han bara svart bild när han försöker stara datorn.

Av bgN

Angående ljud på nytt moderkort!?

Jo det är så att ja fick min nya dator idag, Amd athlon 3700+ san diego bla bla, Asus A8R-MVP Moderkort och detta kort har Soundmax inbyggt, problemet är att ja får knappt ut ngn som helst Bas eller tryck i ljudet överhuvudtaget, vilket jag hade innan ;S? Någon som vet vad detta kan bero på , tacksam för svar då de känns onödigt att sitta med dyra Hi-Fi lurar och lyssna på ett sletet Göfab ljud ! :/

Av bgN

9800 Pro Inställning (ATI)

Jo det är så att ny har ja bytt till ett Ati Radeon 9800 Pro , bara att jag har ett problem som ja inte hade innan, när jag drar en timrefresh så snurrar jag inte ett varv utan det bara fastnar i typ 0.01 sec, och sen kommer fps'en o console, jag vet att på mit nvidia kort var det en inställning man kunde göra så att de försvann, men vart ändrar jag det på ATI inställningarna.

BTW: har för mig att det va ngt med mipmap, eller trippel mipmap eller ngt ? tacksam för hjälpsamma svar :=)

Av bgN

Tyckte att ja kanske formulerade mig lite konstigt i den förra, då det var såpass enkelt förklarat som ovan

Av bgN

Amd Athlon XP 2200+ (klockning)

CPU Frequency: 133
CPU Temp: 28 C´

Någon som har ett förslag på hur mycket jag kan öka frequency till utan att det tar skada , även om jag skall öka volten till processorn, går att öka procentvis, ex 5% 10% 20% osv.

Tack på förhand!

Av bgN

Hmm benadam mjo jag har allt klockat förut men då uppstod problemet att någon fil hade blivit förstörd eller försvunnit så windows inte kunde starta, så därför tänkte ja ifall ngn vet något rimligt som inte kommer förstöra! Är inte så high på de så ! :S

Av bgN

tjenare, jo dom fläktarna kan allt köras i 5 volt, man kan nästan köra alla fläktar i höga 12V Jag har orginal fläktar i mitt chassi som ja kör med 12 volt , inga problem med det alls. Nu till hur mycket dom låter , hmm nja är fläkten hel o ny så klart att den låter mera ju mer den snurrar, ganska logiskt. Men det ska inte vara någon fara, vet iofs att de finns super silent fläktar men kan tyvärr ingen länk , plus lite för trött för att sätta mig och googla

Av bgN

Angående Clockning ? Lite hjälp !

Hej!

Jo jag undrar lite angående clockning av min dator, eftersom ja inte hittade något direkt i forumet.

Min Dator.

Moderkort: Gigabyte KT400, GA-7VA 1.x
Processor: Amd Athlon XP 2200+
Grafikkort: Geforce FX5700 256 MB
Minne: 768 Twinmos Dual

Nu till saken , jag undrar hur jag gör för att klocka denna, till en rimlig hastighet, alltså de ni tror kan funka om ni har kunskap då vill säga. Länka gärna till senaste BIOS versioner osv ifall de behövs.
Ge så mycket tips o trix som ni kan, så hoppas ja på att få lite bättre fart på mina grejer iaf.

BTW: Har bra kylningskapacitet, mycket fläktar, så de är inga bekymmer ! Tack på förhand ! Filip !