Inlägg

Inlägg som bag har skrivit i forumet
Av bag

Android Nokia 8
BMW E34 / E36

Av bag

Slog till jag med på en XPS 15 I7 med 4K skärmen. Helt okej black friday erbjudande på dells webbshop. Typ 20 lax gick det på. Velade länge emellan den och Matebook för 16500 på Elgiganten.

Skickades från m.sweclockers.com

Av bag

Dell har en del black friday erbjudanden på sin egen webbshop. Beställde en XPS 15 i7 med 4K-skärmen. Valde emellan den och Matebook Pro i7 som finns erbjudande på från Elgiganten.

Skickades från m.sweclockers.com

Av bag

Fick ingen orderbekräftelse när jag beställde en vara som inte är i lager. Detta kan väl inte vara normalt? Fick inget ordernummer heller vid beställningen. Någon annan som har haft samma problem?

Av bag

Tur att jag skaffade 4G-Bredband tidigt. Avtalet innebär att de bara har rätt att begränsa uppkopplingen till 10 Mbit när det är belastningstoppar och endast när jag överskridit mina 100 GB/månad. Så oftast är det fullt blås som gäller. Har tankat ner 880 GB som mest och snittar kanske runt 400 GB/månad.

Av bag

Verkar som att det inte funkar helt bra att köra BT-Mus och ljud samtidigt. Men det kan jag leva med. En sak som jag kom att tänka på är om man kan se om ett WiFi kör 2,4 eller 5 GHz om man inte vet. Typ om jag är hemma hos någon som inte har koll.

Av bag

Fick ordning på det till slut. Mest jag som vart seg på att ta tag i det. Det var rätt simpelt när jag väl tog tag i det. Men tillräckligt svårt när man är halvt analfabet när det gäller nätverk. Tack för hjälp och tips.

Av bag

Vi hade en 486:a 66 MHz med 16 MB ram och 500 MB HDD. Fast det var kanske runt -95. Red Alert funkade helt ok i dos.

Skickades från m.sweclockers.com

Av bag

Någon som har en lösning på problemet? Har börjat uppleva problem för andra gången nu. De försvann när jag formaterade om disken men är tillbaka nu igen.

Av bag

IPS och 1080p?
Det hade vart nice med en hybrid från Apple i denna storleken.

Av bag

Asus T200 - Varför fungerar inte hårddisken?

Har monterat i en 1 TB mekanisk disk i tangentbordsdelen. Den syns i enhetshanteraren men jag kommer inte åt den. Någon som har en aning om varför det inte fungerar?

Edit: Löste sig, jag var bara tvungen att initiera den och formatera. Jag som är lite n00b på Windows 8.1

Av bag

Har satt i en hårddisk i tangentbordsdelen nu men den vill inte funka som den ska. Den finns med i enhetshanteraren men jag kan inte komma åt den. Någon som har något förslag på lösning? Det är en mekanisk WD 1 TB disk om det har någon betydelse?

Av bag

Utbudet är ju bättre än alla andras så vitt jag märkt. Sen är det klart att det finns nischade grejer som inte finns men mest bredd har de. Om man vill ha det allra senaste i hög hastighet så är det ju såklart andra sidor som gäller.

Av bag

Hjälper det inte att köra 5 GHz bandet heller menar du?

Av bag

Så bara mellan två "vanliga" portar då?

Av bag

Okej. Så det är en kabel mellan WAN/Internet portarna som gäller alltså? Ska testa och återkomma.

Av bag

Verkar som att T200:an ska ha dual-band och även N9:an däremot inte 808:an. Sen ska jag testa med min Lumia 1020 som också har dual-band. Min Linksys WRT320N stödjer även den dual-band. Så nu ska jag bara se om det gör någon skillnad.

Jag ska alltså köra den som acesspunkt? Gör man det trådlöst eller är det bättre att dra en kabel? Är det svårt att fixa? Nätverk är inte min starka sida.

Av bag
Skrivet av Tilax:

Nokia reagerade väldigt segt på de nya hoten Apple, Blackberry och Android. Tänk tillbaka när Androidtelefoner kom till marknaden. Jag önskade mig flera gånger en Nokiatelefon med Android. Om de hade släppt en Androidtelefon i väldigt tidigt skede tror jag de hade haft en stor del av Androidmarknaden. De va väldigt sena med en egen marknad till Symbian OS eller ett nytt OS.

Först nu på ruinens brant släpper de en produkt med Android, om än en platta. De skulle ha svalt sin stolthet tidigare. Att de valde Microsoft av alla efter nergången är så tråkigt.

Stämmer ju inte riktigt. De har släppt några mobiler med Android. Även om det var ett begränsat Android. Jag håller med om att de var alldeles för långsamma med att vända på skutan. De skulle satsat hårdare på att modernisera Symbian eller ännu hellre satsat mer helhjärtat på MeeGo. De kunde gärna valt att släppa Android-lurar också för de som gillar det. Det hjälpte ju inte att Felop brände plattformen heller direkt. Hoppas att det kan komma något bra ur de nya initiativen från Nokia och Jolla med för den delen som kanske släpper en phablet eller tablet om sisådär 20 timmar.

Av bag

Nokia får inte använda varumärket på smart-phones förrän 2016 sen måste de vänta ett antal år till innan de får använda det på feature-phones. Microsoft kommer fortsätta att sälja feature-phones under varumärket...

Av bag

Ah att jag inte tänkte så långt.