Inlägg

Inlägg som Berkan har skrivit i forumet
Av Berkan

Samma problem här, kör med VLC version 0.8.5. Har testat att ändra lite syntax i textfilens tidkod och kan då få fram första raden, men inte mer.

Hade innan ominstallation av Xp inte heller några problem, kanske hade jag en tidigare VLC-version då?

EDIT: Yes, det löste sig, tack vare ett litet besök på VLC-forumet.

Inställningar -> Inställningar -> Input/Codecs -> Other codecs -> Undertext -> Välj "ISO-8859-1" i Textkodning för undertexter.

Av Berkan

Har själv en Samsung ML-1750 (som 1710 men lite snabbare utskrifter eller om det var upplösningen som var lite bättre), funkar kanon. Lite hög ljudnivå vid utskrift och strax efteråt (innan den går ner i standby), men eftersom den står i klädkammaren så gör det inget. Tar väldigt liten plats.

Ang hastigheten så spelar det inte så stor roll, tycker jag, för så himla bråttom har man ju väldigt sällan när man ska skriva ut ngt.

Har dålig koll på färglasrar, men för 2k får du väl knappast en bra sådan? Kanske för 3 dock.

Av Berkan

De kanske finns på F-S hemsida under support? Vet inte exakt vilken Lifebook du har så jag kan inte hjälpa dig ytterligare.

Av Berkan

Är din mors dator påslagen dygnet runt och Outlook rullar på den hela tiden? Om inte så ligger felet troligen hos den internetleverantör (ISP) alternativt e-postföretag hon använder. Kontakta hennes ISP och kolla.

Av Berkan

Re: Logitech Z-5450

Citat:

Ursprungligen inskrivet av 0773 Hur funkar dom 2 trådlösa högtalarna? går dom på batteri eller måste man ändå dra ström?
[/B]

Strömkablar, en till varje.

Av Berkan

Vissa pdf-program gör dock en pdf-bild av dokumentet, vilket gör att man inte i efterhand kan söka text i pdf-filen. Själv kör jag med pdf995, är helnöjd förutom en par reklampopuppare som kommer fram när man sparar den som pdf, men det står jag ut med utan problem.

Av Berkan

http://www.support.zyxel.se/Prestige_334WT.936.0.html
Där finns en bra beskrivning. Där finns även en länk för att ladda ner senaste mjukvaran för 334WT.

Av Berkan
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Snurrig_kille
Antar att denna Cardsplitter endast fungerar till det digitala marknätet ? Om så är fallet finns det någon liknande lösning för t.ex. Viasat och Canal Digital Parabol dekodrar ?

Citat:

www.neptunsat.com
OBS fungerar med Comhem, Canal digital och Boxer.

Av Berkan
Citat:

Ursprungligen inskrivet av dlg Tex. om den har batteri i sig(kort klienterna)MvH
Len

Nej, får el från boxen/kortläsaren (enligt tillverkarens hemsida).

Av Berkan
Citat:

Ursprungligen inskrivet av nME
Men testa! Vill veta om Civ4 funkar!! Heroes omm V är väl kört direkt va?

Jag har provat HoMM5 (demo) med 1680*1050 på mitt x300 128 MB, verkar flyta på helt okej. Så x1300 borde väl klara det ännu bättre?

Av Berkan
Citat:

Ursprungligen inskrivet av clooak
Lånar tråden.

Jag undrar om det är möjligt att se på olika kanaler samtidigt på olika tv apparater eller är det endast möjligt att kolla på samma kanal om jag köper cardsplitern som Pertan skrev ?.

Du kan se olika kanaler.

Av Berkan
Citat:

Ursprungligen inskrivet av saxne
Ja, jag har kollat på www.portforward.com på deras bilder som visas har de en äldre version av dc++ där inställningarna inte ser likadana ut. Där står att man ska välja active, men i mitt dc++ finns det direct connection, firewall with UPnP och firewall with manual portforwarding. Vilken av dessa tre motsvarar deras "active" förslag?

Det ska finnas en "active"-ruta att bocka i där du fyller i ditt externa IP-nr.

Av Berkan
Citat:

Ursprungligen inskrivet av fidelity
Är det någon som vet vilka dagar schenker levererar och hur lång tid det brukar ta från att datorn skickats iväg från jättefabriken i Irland?
Väntar med spänning på min dator..

Det går fort, 3 dgr max. För mig tog själva leveransen 2 dygn om jag minns rätt.

Av Berkan

Någon som har testat wmp 11 lite och kan kommentera. Jag tycker att det grafiskt är ett lyft, men saknar drag-and-drop-funktionen för att ändra id-taggar på flera filer samtidigt. Kanske kommer eller är det bara jag som missat en layoutinställning?

Av Berkan
Citat:

Ursprungligen inskrivet av jonaktiv
det är bara svårt att tro att de använder cd/dvd ...

Musik lagras på cd såväl på SR som SVT, tv-material aldrig på dvd förutom som arbetsmaterial.

Av Berkan

SVT lagrar sina program på digibeta oftast. SR har ett av världens största skivarkiv och om jag minns rätt så pågår just nu att lägga över all musik (som ligger på cd främst) till hårddisk och då självklart okomprimerat. En digibeta lagrar data med ca 90 Mbit/s om jag kommer ihåg rätt (jämför med HDTV som trots mer bildinformation sänder i 10-15 Mbit/s).

Av Berkan

Finns det någon möjlighet att sätta en tidsgräns på hur länge ballongtipset ligger uppe innan det försvinner? Som det är nu kan "ansluten till wlan" (eller vad det nu står) ligga uppe i flera minuter för mig, om jag inte klickar på den. Skulle vara skönt att veta att det försvann efter säg 10 sek.

Av Berkan
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Nelo
Denna verkar vara den billigaste 17 tummaren InspironTM 9400 gå in på www.dell.se och klicka till den och ta då Sämsta inställningarna! så kostar den cirka 14000.

11000 om man väljer ett års hämtservice istället för Dells standardval.

Av Berkan

Samma här, uppträder såväl i senaste som näst senaste versionen (kör XP och svensk FF).

Av Berkan

Jag förstår inte hur man kan tycka att Dell är dyra och oprisvärda. När jag köpte min 6000 för 13 tkr så kostade samma konfig hos alla andra märken minst 2000 mer, alternativt inte uppfyllde samtliga mina behov, vilket är Dells styrka. Men tråden ska väl inte handla om dett i och för sig, så sorry för att jag gått lite ot.