Inlägg

Inlägg som swe06 har skrivit i forumet
Av swe06

Kontakt har jag, ska mäta lite o se vad som får plats.

Av swe06

Faktum är att den är ganska non-branded på insidan. Men då nöjer jag mig med ett 660 o sparar en slant på köpet. Tack för hjälpen

Edit: ska mäta upp hur mkt plats jag har men jag tror det passar ett fullstort. Än en gång tack för hjälpen!

Av swe06

Ajajdå men ett 660 borde funka eller?
Hur står sig 660 mot 750 prestandamässigt?

Av swe06

Tack för tipset!

Har kikat på det, kan man ta reda på hur mkt ström det tar? 460w är agget på i datorn. Är ett gtx780 eller 770 totalt overkill för mig och datorn kommer flaska i övrigt?
Eller behövs då ett fetare agg?

Av swe06

Upgradera från gtx550ti

Hej, jag har en pavilion HPE där jag vill uppgradera grafikkortet då det nu sitter ett gtx550ti men resten av datorn är helt okej.
Vad kan jag sätta in för kort utan att jag flaskhalsar systemet allt för mycket på annat håll? Jag vill inte heller byta nätagg, så något med liknande effekt vore det bästa.

Det sitter en i7 2600 3.4ghz o 12gb ddr3 minne i datorn.

Fullständiga specifikationer på datorn:

http://h20566.www2.hp.com/portal/site/hpsc/template.PAGE/publ...

Tips mottages varmt!

Av swe06

Jag kommer att lämna tillbaka datorn, är inte alls nöjd med den. Hoppas du blir nöjd med din.

Mvh
Victor

Av swe06

Vaio Pro problem

Hej, har precis bytt från mac till en vaio pro. Är i det stora hela nöjd men har några problem jag hoppas att ni kan hjälpa mig med.

1. Ljud via hdmi funkar inte och ingen hdmi ljudenhet visas i kontrollpanelen under ljud

2. När jag ska installera sonys drivrutinsuppdateringar så startas aldig någon wizard. Det står bara unpacking sen händer inget mer.

3. Intels nyaste grafikdrivrutin (en egen ide att fixa hdmi ljudet med) går inte att installera, det står bara att drivrutinen inte är godkänd av datortillverkaren än.

4. Finns det något fix för att fläkarna går så mycket trots att den inte är varm. Sony verkar vara oerhört konservativa när det gäller temperaturer. Med speedfan så kraschar datron.

Hoppas att någon annan med en Vaio Pro kan hjälpa mig.
Har ni några andra tips eller förbättringar jag bör göra med datorn så mottages dom varmt.

Mvh
Victor

Av swe06

Det borde jag ha kunnat lista ut. Men 1000-tack!

Av swe06

Tackar för informationen, jag har ingen manual tyvärr. Men jag testar att köra så här om ingen annan säger att det är osäkert. Primetest går bra och den är märkbart snabbare i CPU intensiva spel.

Av swe06

Ny överklockare med auto på crosshair IV

Hej, jag har en athlon x4 640 3,0 ghz som jag kör i 3,49 med autofunktionen på mitt moderkort.

Jag har en snabb fråga, är dessa spänningsvärden som valts av auto funktionen rimliga och säkra under förutsättning att jag har bra kylning.

CPU: 1,475v
CPU/NB: 1,25v
DRAM: 1,65v

Tacksam för snabbt svar, datorn är stabil i prime med 232mhz FSB. Mina minnen körs i 1240mhz.

Av swe06

Har man ägt en mac så vet man hur bra det funkar. Men man måste testa för att känna att en PC är en dator en MAC är en användarupplevelse

Av swe06

Jag håller med ovanstående. Men om man har råd att köpa en mac pro så kommer man enkelt kunna upgradera och på så sätt ha en dator man kan behålla i många många år. Själv har jag en mac pro och en macbook och kan säga att mac pro är riktigt riktigt bra om man behöver en stationär dator och har råd. Imac känns (personlig åsikt) inte som något man behåller mer än 2-3 år max, precis som med en laptop.

Av swe06

Det tycker jag låter lämpligt, välj en imac med skärmstorlek/prisklass som passar dig. Du kommer bli nöjd så länge du inte spelar på den.

Av swe06

Den är i plast och det är gma x3100

Av swe06

Macbook 4.1

Hej jag har blivit erbjuden att köpa en begagnad macbook 4.1 med 4gb ram. Vad är vettigt pris för en sån maskin. Batteriet är fräsht.

Av swe06

Tack för info widL. Då kör jag på 8800GT

Av swe06

Det låter ju lovande, då tror jag jag kör på det. Ett GTX9800 hade ju varit bra. Men nu får jag 8800 för 400sek (prutade lite) detta måste väl iallafall vara en prisvärd upgradering?

Av swe06

Oj såg inte föregående svar. Dator har ett år på nacken men är ändå bra i övrigt förutom grafik den har 4gb minne & Core2Quad iallafall.

Vad tror ni?

Av swe06

Ok men vad skall jag köpa då? Som jag fattat det är 8800GT ett riktigt bra grafikkort även om det kan liknas vid en gammal stenkaka idag så skall det väl prestera hyfsat?

Kommer det vara ett rejält lyft om man jämför med x1950pro?

Av swe06

8800GT

Hej jag har ett Radeon x1950pro i min dator nu. Om jag vill ha en riktigt billig GFX upgrade, är det vettigt att köpa ett begagnat 8800GT för 500sek. Kommer det ge mig bättre prestanda?