Inlägg

Inlägg som fesoj har skrivit i forumet
Av fesoj

Jag köper alla spel jag har spelat i någon större utsträckning. Dom spelen jag spelar spelar jag mycket av, och vill kunna återvända till, därför köper jag dom. Sen hur det går på LAN när man ska spela ett spel i en dag eller två är en annan sak. Pengar till bra spel. Inga pengar till dåliga spel. Logiskt.

Av fesoj

Killen har 10ggr så hög poäng som jag. Det var ju...upplyftande..

Av fesoj
Citat:

Ursprungligen inskrivet av PS2 modarn
Kan igen svara på denna fråga

Vad menas med små detaljer? Jag skulle undvika pensel så långt det går. Det mesta som är smått går att plocka bort och spraya separat, eller var det något särskilt du tänkte på? Mitt heta tips till dig är att vara nogrann och ta tid på dig. Spraya inte i dammiga rum eller i närheten av träd eller växter. Det flyger löv, småsaker och annan ondska från dom, likaså med dammiga rum.

Av fesoj

Tack för svaren. Jag planerar på ett mATX bygge i Alu, och eftersom jag varken har verktygen eller kunskapen för att göra något snyggt verkar det vara den enklaste lösningen. Ska kolla upp lite.

Av fesoj

Om jag lånar tråden lite, går det att bara komma med en ritning och en bit alu till en glasmästare/plåtslagare och säga åt han att kapa? Alltså, om man ritar upp det man tänkt sig på metallen, och bara betalar och tittar på. Funkar det så, och isåfall, ungefär hur mycket skulle det kosta? 500: - eller 3000 :-?

Av fesoj
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Sim
Actionnivån. Att tillbringa halva speltiden med att snacka med NPC:er kan förstöra vilket bra spel som helst. Nej, det ska vara action från första stund. Och jag förstår inte varför dom ska i varenda rpg-spel trycka in en miljon skattkistor som man måste öppna, med rädsla för att annars missa något ballt. Bort med skiten, det är bara slöseri med spelarens tid.

En sista pungspark går till all jävla 3d-grafik som ska in i alla spel. Mario 64???? Allvarligt, dom lyckades till och med förstöra världens bästa plattformsspel. Nu sitter vi och väntar på ett Diablo3 med fula vektoriserade gubbar och kantiga 3d-träd som kräver en PVI på 8 gHz för att ens starta.

Diablo 3? Var när hur? Varthän vadan varför? Förövrigt var Mario 64 en fullpoängare. Du har feeel!

Av fesoj

Vadfalls? I Augusti hadde jag planerat att lira fullversionen. Ska folk börja med betan i augusti kan jag tänka mig att spelet släpps 2005. Det är ju trots allt blizzard vi har att göra med. Kan dom inte släppa en patch på två år (Diablo 2 1.10 någon?) kan dom inte gå från beta till fullversion på några månader. Även om betan redan varit igång i USA i ett halvår.

Av fesoj

Om du får till en glansig "räserröd" tror jag det blir bäst. Annars rosa

Av fesoj

Heh, strömstads glaskille tar 1500 för en kvadratmeter 8mm plexi. Dyrt? Ja!

Av fesoj

Om mitt acc inte nyligen hadde blivit snott skulle jag lätt kunna bidra med en eller annan wf. Får se hur min nya get-rich plan artar sig, kanske kan jag komma och bidra med ett och annat snart.

Av fesoj

Om du vill ha ett bra chassi som är tyst rekommenderar jag att verkligen kolla upp vad du köper. [bilhandlarsnack]Det är skillnad på chassi och chassi [/bilhandlarsnack]. Chieftec t.ex. är byggda redigt fint, i tjock plåt. Jag vet inte hur det är med den senaste vågen av budgetchassin (Läs: Allt annat än Lianli, coolermaster & Co), men något säger mig att dessa inte alltid är dom bästa. Om du är ute efter en tyst dator har chassit en enorm betydelse. Har själv ett q-tec så jag vet vad jag pratar om. Om jag skulle skaffa en tyst dator för rimlig penning skille jag köpa ett plåt chieftec, sätta ljudisoleringsplattor överallt och minska allt skrammel med silikon.

Annars är ju Lian Li's kylskåpsvariant fin

Av fesoj

http://www.ikea.se/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?c...
Har själv ett sånt. Jättenöjd, fungerar finfint och är riktigt stabilt. Det är stort, och har inga onödiga krusiduller. Mums!

Nu var det ju förvisso inte vad du ville ha, ville bara göra dig medveten om vad du går miste på.

Av fesoj

Finns det fortfarande folk som spelar Black & White? Wow.. jag tycker det är rätt meningslöst. Det roligaste var dock min tiger som gick till dagiset när han var hungrig. Sen sket han vid samma träd mitt i stan hela tiden. Haha, kul kille

Av fesoj

Sist jag kollade fanns det två modeller på www.gtek.net, kolla om din finns där. Jag orkar inte

Av fesoj
Citat:

Ursprungligen inskrivet av SUMITOMO
1. Jag tuggar inte tuggummi
2. Jag dricker inte mycket läsk
3. Jag har en hyffsad dator
4. Vill inte ha TT
5. Läser inte skvallertidningar

Alltså skall jag bygga ett plexiskrivbord?

Huvet på spiken! Vi väntar otåligt.

Av fesoj
Citat:

Ursprungligen inskrivet av xnx
Jag förstår inte riktigt vad som skulle vara skit med ett q-techchassi... För det första är det ett chassi(!), alltså inte någon kritisk komponent som processor eller moderkort, för det andra förstår jag inte varför just q-tech gör kassa chassin. Trillar de ihop efter 2 veckor, eller smälter de?

Jag har ett Q-techchassi (som jag köpte utan agg) och är alldeles prima nöjd! Nätagget är från Antec (430W). Gäller kritiken luftflödet eller något sådant kan jag tillägga att mina temperaturer ligger på 38 C (processor) och 32 C (moderkort), detta mätt med Asus Probe. I övrigt fungerar USB-portarna i fronten m.m. alldeles utmärkt.

Q-techchassi=skit? Inte mitt iaf.

Kanske inte en kritisk komponent, men likväl viktig för det. Ett q-tec chassi absorberar fruktansvärt lite ljud, och är löjligt tunt byggt. Jag har haft rätt många chassin innan, och jag är ganska säker på att q-tec är det jag är minst nöjd med. Dessutom är det fult

Av fesoj

Jo visst hadde det. Jag uppskattar det bygget till en kostnad av 10 000. Här är en lista på andra saker du kan göra för samma pengar:

1. 20 000 jenka
2. ~150 flak läsk
3. En hyfsad dator
4. Tio andra vettiga skrivbord
5. Ett gäng thermaltake Xasers
6. Kanske 2 timmars annonsplats på aftonbladet.se <-- hot!

Av fesoj

Re: Q-Tec säljer billiga ATX-lådor. Rekommendation?

Citat:

Ursprungligen inskrivet av Gen
http://www.acp.nu/produktinfo.asp?id=13478

Det är har sjysst design och verkar mer än prisvärt...men så verkar många här på forumet ogilla Q-Tec, vad jag förstår, p.g.a att företaget tillverkar billigt skräp som bara håller i några veckor. Speciellt nätaggen förbannas, vad jag läst.

Men till min fråga...har någon en Q-Tec låda eller nätagg som kan dela med sig av sina intryck ??

Jag har en precis sån låda. Jag hatar den av hela mitt hjärta. Vet faktiskt inte varför jag köpte den, var ute efter en dvd på webhallen, sen behövde jag dvdspelare och sen följde allting med bara :(. Hursomhellst, den är gjord av tunnas plåt tänkas kan. Den känns riktigt billig, plastic och äcklig. Ingenting jag rekommenderar alls. Det är en otrolig skillnad i kvalitet jämfört med t.ex. chieftecs lådor, där plåten känns dubbelt så tjock. Har du pengarna så väljer du inte q-tec.

Av fesoj

Akta dig för stickor i fingrarna. Har annas hört att man måste jorda det på något sätt. Nu är jag inte speciellt elkunnig, men kolla upp det.

Av fesoj

Hehe. Jag bytte faktiskt fläkt på mitt idag. Hadde några 4 led fläktar som låg och skräpade, tog en och bytte bara plats. Funkar fina fisken. Satte fast den med vanlig skruv, och en byt filt mellan plåten och fläkten. Sedan klippte jag bort orginalgallret. Nu har den blivit mycket tystare, även om den fortfarande lämnar en del att önska. Men jaja, vad begär man av en halvtimmes halvhjärtad mod?