Inlägg

Inlägg som jolao har skrivit i forumet
Av jolao

Vad ingen verkar ta upp och som jag ser som Vistas största problem är att det är så in i bomben seeeeegt. Det är alldeles för många funktioner igång som tynger ner arbetet och hårddisken får kämpa som en gud för att orka med. När jag köpte ny laptop med Vista fick jag avaktivera i princip alla de nya finesserna som Vista medför för att jag skulle kunna se en släckt HDD-lampa efter fem-tio minuters tugg. Detta trots 4 gb ram och helt okej prestanda i övrigt. På XP slocknar hårddisklampan efter 30 sekunder...

Nej, jag är tyvärr inte särskilt imponerad av Vista. Det är lite grafiska förbättringar, men för att få operativet lika snabbt och alert som på XP har jag ändå fått plocka bort detta lull-lull, så vad finns kvar?

Av jolao

Har en Vaio bärbar och är grymt nöjd med den. Har även en Sony Wega 32" CRT som fortfarande sparkar rumpa med bilden på nya dyra TV-apparater. För mig har Sony alltid stått för kvalitet och gör det fortfarande.

Av jolao

Efter att ha läst en massa tester och funderat lite så faller jag nog ändå för SLK3000B. Undrar bara: Varför skickar dom inte med en frontfläkt? Behöver man inte det? (Förlåt om det är en noob-fråga.)

Rekommenderar ni mig som vanlig användare att köpa en extra fläkt?

Av jolao

Någon som kan tipsa om något annat tyst chassi? Gärna med bärhandtag på och så får det gärna vara lite snygg design, men framförallt ska det vara TYST. (Kan tänka mig att lägga ca 1000 spänn utan nätagg.)

Det får gärna finnas att köpa på Komplett eller Datorbutiken