Inlägg

Inlägg som aeg1992 har skrivit i forumet
Av aeg1992

hiper och tagan är i stort sett samma agg, men hiper agget e oftast lite billigare och snyggare (enligt mig).

Av aeg1992

Haukau# Ekner har ju det? eller hur? du kanske missade hans tråd?

rosell

Av aeg1992

Ekner# Tack för hjälpen! hmm jag läste att man inte fick med några fläktar, kanske va i ett annat Beantech chassi. Ja de var ett ganska roligt namn. Vem fasen döper sitt företag till det? Dem fläktarna man får med, är dem riktigt risiga budgetfläktar eller håller dem måttet?

EDIT: www.beantech.com är deras hemsida, fanns ganska mycket intressant där.

/rosell

Av aeg1992

Billigare alternativ till Lian Li !?

Tjena ! Har kollat runt lite på chassin av den lite stilrenare sorten, inte för att jag ska köpa ngot nytt utan mer av allmänt intresse. Har länge vetat att det är Lian Li som är favoriterna för många som köper stilrena chassin.

Då slog det mig att det kanske finns ett billigare alternativ utan att förlora så mycket design och kvalitet. En sorts kopia?

Finns det? Och isåfall hur mycket pengar tjänar man på att köpa ett sånt chassi istället?

Har sett ett chassi som ja tror heter Igloo (stava?) men lyckas inte hitta det nu. Det var ju helt i aluminium förutom några små plastdetaljer och till ett mycket bra pris. Men sen var ju säkert interiören därefter.

Fabrikatet som tillverkar Igloo kanske tillverkar fler liknande aluminium chassin i budget variant? Om någon snäll person kunde ge mej namnet på fabrikatet vore jag hemskt glad!

En sak som känns ganska ogenomtänkt från Lian Li's sida är att skicka med fläktar till deras chassin. Och det är inte bara en fläkt jag menar på utan det är en hel flock med fläktar dem trycker in i fabrik. Säkert på ett värde av 500kr! Jag skulle hellre köpt ett Lian Li som inte inkluderar fläktar, då jag hellre vill välja det vid sidan av.

Tillbaka till Igloo, har för mig att det fanns att köpa i Sverige för ca 700-800kr. Vilket minst sagt är ett imponerande pris! Jag tror priset inte är så lågt på grund av att chassit är dåligt utan för att det inte inkluderar fläktar.

Jag har själv ingen erfarenhet av Lian Li elr Igloo. Men i nuläget skulle jag absolut köpt Igloo, hoppas någom ger mej namnet på fabrikatet och tips på andra "Lian Li kopior". Det är ju trots allt konkurans som sänker priserna!

Tack för mig! RoseLL

Av aeg1992

Är nog ändå ganska prisvärt, men för 700 spänn e de ju som httat!

men ska nog ändå försöka skicka iväg ett mail till aspire och se vad dem säger.

/rosell

Av aeg1992

ser mkt bra ut, att det bara är 5.1ljud tyder på att inga enorma summor har lagts ut på ljudkortet. gb-lan är förvånansvärt integrerat och s775.. vet inte hur det är med tempsensorer och inget tyder på att det går att överklocka märkbart på det kortet. men prisvärt till tex filserver, men inget jag skulle rekomendera till speldator.

Av aeg1992

JA AHR ETT LIKADANT! DU KAN FÅ KÖPA MITT!

Av aeg1992
Citat:

Ursprungligen inskrivet av DetRosaM0lnet
För gudskull Tom Brännström FLÄKT!!!!!!!! inte me ck.

särskrivning..

Av aeg1992

andra..

Av aeg1992

3xC e de 39c? 1grad e int mkt..

Av aeg1992

4200GHZ! (GHZ) JÄVLAR VA BRA CPU:erna HAR BLIVIT PÅ SISTA TIDEN..

Av aeg1992
Citat:

Ursprungligen inskrivet av LsdBoy
Ok, en fråga bara. Jag är bra på att löda. Har lött i skolan och löder bra. Bäst i klassen. Hur svårt är det att löda en lcd?

Alla kanske inte har lött i skolan?! ^^,

Av aeg1992

men du. nb kylare är väl till för nb, inte cpu?

Av aeg1992

lian li, KVALITET

Av aeg1992

ja e "gamer" me en dell.. så chassit spelar ingen roll.. köp ett lian

Av aeg1992

x-qpack

Av aeg1992

turez roxs..

Av aeg1992

haha ja e me 13 o ja har byggt 4 datorer o en av dem kostade 18k o sitter nu på en laptop för 17k.. så skryt inte om dina burkar tack. (din sign) o föresten, min sign e min syrras dator.. också den har ja byggt.

Av aeg1992

men du, byt grafiken till valfritt 7800gtx o dubbla raptorer..o chassit e mkt snyggare i blå.. OBS har det själv.. mums

Av aeg1992

letar efter det jag med.. inte hittat nått..