Inlägg

Inlägg som aeg1992 har skrivit i forumet
Av aeg1992

jag tkr du ska välja den första MEN med en raptor disk och ett 7800gt/gtx. Det ökar prestandan avsevärt utan att svida jättemycket i plånboken.

Av aeg1992

MEN VAFASEN VA TRÖTT JA BLIR PÅ ER! varför måste ni köpa d-link.. vi hade en likadan som topic, fast en 54mbit/s. den SÖG! de funka inte alls! o vi ringde o ringde o ringde Felia.. men icke. och til lslut när jag blev förbannad på att pappa fortfarande trodde det var telias fel.. då gick jag till min lokala datorbutik www.pcpunkten.se, och inhandlade min kära netgear... GUD ÄLSKAR DEJ NETGEAR!

Av aeg1992

Fan va alla ska klaga på Glocalshit! de e väl inge fel me o aldrig ge ut ens närheten av den hastighet dem utlovar o att dem priserna dem säger på reklamerna är bara en liten del av alla andra telefon abbonemang man måste ha för o få det priset för sitt bredband. som sagt dåliga bredband är lågt, men glocalshit e lägre..

Av aeg1992

modem -> switch -> delare i mitt rum

jag skulle vilja köra en hub i mitt rum. men vi har redan en som står på en annan plats i huset. så varje lan ja har måste vi ha ett antal 10m sladdar. och det är inte alla som har såna.. :/ men iallafall. jag skulle altså vilja dra EN kabel från switchen på övervåningen till mitt rum, och i andra änden sätta en ny switch. som isf skulle stå i mitt rum. är det möjligt att köra två st switchar på ett modem? tack.

Av aeg1992

ta en tjock plexibit o slipa den lite rundad, sätt en lysdiod o wips! du har en belyst knapp!

Av aeg1992

men vafan byt! såga upp platser för 80mm papst fläktar i sidorna, byt till en papst 120mm bak o byt PSU fläkten till en 80mm (ev. 92mm om du moddar). Köp en Zalman 7000cu (vet att den passar). och du har en mkt tyst dator med otroligt bra luftflöde + temp.

edid: jag tycker sonatan känns lite ostabil.. den gnisslar! :D:P

Av aeg1992

Min granne har det, skyddat.. men ja prova o skriva lösen, o de visa sej vara hans efternamn.. klokt! skitkul o tanka på hans 10/10 fiber..

Av aeg1992

Vi hade samma fel hemma vi med, vi hade en d-link med trådlös accespunkt på. ja köpte en netgear switch och nu funkar det felfritt. också jag har en Felia lina (0.5) *suug*.

Av aeg1992
Citat:

Ursprungligen inskrivet av maDa
kör cmd -> ipconfig.. och berätta om du har en 192.168 address eller något publikt

Jag gjorde det, och jag fick:
IP-adress --> 192.168.0.3

Av aeg1992

chassit e SUPER!

Av aeg1992

död på APB, dem har fan inget o göra me andras privatliv, för datanördar e de ju IP deras dagbok.. o min kära mor lärde mej tidigt att inte läsa min mindre kära systers dagbok. så vafan, ja tkr att all världens datanördsmorsor kommer och byper APB i näsan. o föresten, finns det ingen lag på spionering. det är det APB hlr på med enligt min åsikt..

Av aeg1992

märkesminnen, går kingston 2gb bra? två st 1gb?

Av aeg1992

sonata, vafan e snyggt me lian li? dem ser förjöliga ut..

Av aeg1992

Re: Hjälp med modifiering av PSU

Citat:

Ursprungligen inskrivet av razorhasyou
Köpte en Antec Aria för mitt mATX moderkort förra månaden och nätagget har redan börjat klicka konstigt. Och det är självklart fläkten som låter, eftersom jag har testat att stanna fläkten när ljudet kommer igång.

Nu kommer då min fråga.. Är det lätt att byta ut fläkten mot en ny? Några tips?

Finns det andra nätagg som passar?

Tack

Har du ingen garanti? det finns andra som passar, efter vissa moddninar.. annars kan du väl ha ett atx nötagg o sen ha de å¨taket på arian? sleeva kontakterna så ser de inte så fult ut bara?

Av aeg1992

Byta grafikkort i bärbar!! HP nx7000!!

Jag skulle vilja byta ut mitt grafikkort i min HP nx7000, det jag har nu är ATI radeon 9200.. (128mb tror jag). Jag bryr mig inte om batteritid eftersom jag kör med "sladd" hela dagarna. pris? länk?

Tack i förhand!

Av aeg1992

men kolla 3dmark05 o se va du får då.. haha under 200??

Av aeg1992

det kan finnas mkt fett & torkat svett mm från handen. så ja skulle rekomendera att du använder nån sorts avfettningsmedel. det kanske är det [FQs]Draedon menar med "primer".

Av aeg1992

X-qpack rules.. skaffa ett vattenkylningssystem till den o du har suuperlådan!

Av aeg1992

wtf, ja har inte en aning om va ja har för chipset. jah ar s775 iaf! o ja vill ha dualcore!

Av aeg1992

men vafasen.. titta efter själv?? de är väl inte så svårt?