Inlägg

Inlägg som bkam har skrivit i forumet
Av bkam
Nytt bud: 700 kr Plus frakt om vi inte kan mötas i Linköping
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av bkam

700:- plusfrakt eller om vi kan mötas i Linköping för buds 2 pro

Av bkam

Hade man kunnat köpa grafik så hade jag byggt eget för känns rätt illa att ser ut så där i en dator för så mycket pengar specielt när den i övrigt är långt över förväntingara , tex köpe jag en HP innan där grafik kortet va upp över 90g samma grafik i denna max runt 70g men svårare att lösa gpu än cpu så en ny CPU fläkt i denna så har jag en max temp med min 3700x lite överklockad runt 72g vilket känns ok. så nu är är jag riktigt nöjd men att behöva byta cpu fläkt är ju inget personer som köper färdig byggt oftas inte kan (eller ska behöva göra)

Ja undra vart dom har hitta den där fläkten för hålen i moderkortet va intel standard så jag använde intel monteringsatsen för att montera noctua fläkten

Av bkam

så där såg det ut när jag lyfte kylare rakt upp. sorry för dålig bild dessa visar nog bättre vad jag menar. Och nej den är helt plan, men den ser lite liten ut och den ser inte ut att ha suttit helt rakt på heller. Klumparna kommer ifrån att pastan har tryckts ut mellan flänsen. Efter ha googlat runt på Legion T5 så verkar jag inte vara själv med problem när det kommer till cpu temp, och om all är ihop satta som min så...

https://i.postimg.cc/d1wCcbh0/IMG-20210616-103435.jpg

https://i.postimg.cc/sxBDkm4X/ko.jpg

Av bkam

Legion dator med hög temp

Köpte en legion datorn med 3700x men tempen va upp runt 93-94g och vände vilket kändes lite högt så köpte en ny fläkt men när jag tog bort original cpu fläkten så såg det ut så här under den inte konstigt att den blev så varm. Verkar vara rätt vanligt problem med cpu temp och Legion datorer vilket är lite konstigt när allt annan i lådan är riktigt bra. Så att se detta för en dator som kostar 14000:- kändes rätt trist.

https://i.postimg.cc/vH55cDX2/IMG-20210615-144606-01.jpg

@

Av bkam
Skrivet av Markus_d:

Jag köpte med e HP Pavilion med 3060Ti. slår slår också i taket på 83c som dom har som maxtemp verkar det som.
Problemet blir att kortet throttlar och lagg kan upplevas.

Öppnar jag sidan på chassit så håller det max 78c och spelupplevelsen blir bättre direkt.

Så det vore lämpligt med mer kylning egentligen...

//M

Ja då har vi samma datorn. Jag kan fortfarande Lämna tillbaka den men gillar storleken , prestandan och priset (svårt att hitta någon liknande för dom pengarna )på den men som sagt den blir lite varm men om du har samma problem så låter det som man får leva med det om man behåller den. Eller har du löst det genom att inte ha sidan på den , eller har du någon annan idé utan att göra för mycket våld på lådan :)?

Av bkam

3060 ti temp

Jag har en HP dator med ett 3060 ti small faktor som ligger runt 83-84g när jag spelar känns lite högt men är det någon fara ? När blir ett 3060 ti för varmt ,max.tempen?

Av bkam

Hur länge bud?

3300 + shipping

Av bkam

Såld?

Av bkam

2 konton till Google home

Jag köre med ios och försöker få till att köra med 2 konton till google home , men får
inte upp link account . Nån som har lyckats med det?

Av bkam
Skrivet av Brallor:

Hur ställer jag in inställningar för 2 skärmar via hdmi på i3-nucen? Klonad bild osv?

som du gör med allt annat höger klick på skrivbordet , inget konstigt bara för det är en NUC

Av bkam

Nån mer som har problem med Wake on Lan ? vad jag än testar så får jag inte det att funka väldigt störande.

Av bkam

nja sitta med en hdmi kabel i soffan känns ju sådär

Av bkam

nån som vet om man kan "mirror" bilden ifrån surface till en windows pc , som ipad kan till apple tv?

rätt smutt att sitta med ipaden i handen och sen skicka upp bilden på tv:n

Av bkam

nån som har eller haft en ipad men nu kör surface som har lust att ge lite input? Har idag en ipad 3 men är riktigt trött på
hur ios ser ut (haft iphone sedan 3gs) och är riktigt sugen på att testa nåt nytt. eller kommer man bli besviken och gå tillbaka ?

Kan man mirror bilden ifrån surface till en windows pc , som ipad kan till apple tv?

kan man köra MKV hd filmer ifrån usb disk rakt av?

Av bkam

Nån som har testat nån 3D mkv film i xbmc ?

Av bkam

the squonk, jag kör vista 32 nu. Har kolla loggarna hittar inget fel som pekar vad det kan va.har inga critical i loggarna ett gäng error men inget som jag kan se pekar på att den stänger av sig (datorn bootar inte om sig utan stänger av sig) ett par av minna error i loggarna pekar på sp1 i vista om vad jag har kunnat läsa på nätet ska som sista sak testa och läga in vista utan sp1 och se om det nu skulle göra nån skillnad med känna inte som om att det är det som är mitt problem .

Av bkam

Nu har jag testat minnen inget fel på dom , inte tempen heller på cpu då den idlar på 35 och går inte över 55 vid 100% cpu. Även kolla hd inget fel på den heller. Fortfarande alltid 2-3 omstarter för att sedan funkar som en klocka. När jag har fått igången så kan jag stänga av den för att starta upp den och då funkar den vid första försöket så omstarterna blir bara när den har varit av över natten vilket är riktigt skumt. Har även får fel att all starta upp men men HD lampan lyser kontanst och alla fläktar går men ingen bild (har sätt andra med samma fel ) men detta fel blir bara väldigt sällan.

Nån som har nåt tips på vad mer jag kan provar?

Av bkam

ga- P35 DS4 problem

Jag har ett Gigabyte GA-P35-DS3 rv1 som stänger av sig själv prisis innan vista ska hoppa igång , kräver 3-4 försök innan jag får igång vista , när det väll är i gång så funkar allt som det ska. Kan inte se nåt i loggarna i vista heller, så den stänger av sig prisis innan man kommer in i vista.

Av bkam

Tack för länken, och om jag har fattat rätt så ska det funka med 8400 3.0 cpu:n , och det ska väll inte va några problem med att överclocka den med det moderkortet?