Inlägg

Inlägg som bl@ har skrivit i forumet
Av bl@

distansmagi?

Av bl@
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Timeless Visions
nån som har en idee vad som tar mycket skada på prällen i crackhouse?

Plauge bäraren som predikar om domedagen? jag dör också där verkar som melee vapen är verkningslösa det enda jag hade som funkade hyffsat var shotgun men jag dör fortare + har ont om ammo

Av bl@
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Underbarnet
har fastnat i City 17 "andra gången", jag har precis mött upp Snuten och "Dog". han säger ngt om att hunden saknar alyx eller vad hon heter. sen står dom bara där. vad ska jag göra?

när du går fram till dom så skall dog springa bort till metallmuren men prova själv att gå dit om inte dom gör det, dog skall lyfta upp en bit så du kan hoppa ner i ett hål.

Alltså painkiller var kul i nästan tjugo min
D3 var kul i nånstans mellan 3kvart och en timme HL2 höll iallafall ett par timmar det är ju outstanding i jämförelse med dom andra 2 men som tur är smaken delad.

Av bl@
Citat:

Ursprungligen inskrivet av chillerW
Ni har kunnat ladda hem steam i månader nu,och ni visste när HL2 skulle vara ute.
Varför registrerade ni inte tidigare?

Skyll er själva nötter.

Jag är reggad vem fan är ett nöt

Av bl@
Citat:

Ursprungligen inskrivet av KingCobra
Jag undrar bara hur ni bär er åt? jag har ominstallerat Steam minst 4 gånger i år och preloadat HL2 2 gånger. jag kom hem i från jobbet idag, startade Steam och det stod uppdating, 10 minuter senare satt jag och tittade på introt i HL2. Loggade in på första försöket. Det längsta jag fått vänta på Steam var 20 minuter när CS:S betan släpptes.
Dom jag känner har samma erfarenheter som mig... inga problem alls.
Kan det inte vara så att det är skit bakom tangentbordet?

Det är nog fler som undrar hur du gör jag kan som sagt inte ens logga in på mitt existerande konto!

Av bl@
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Robocrap
Nu börjar jag ångra att jag köpte spelet..

Kunde ju lika gärna ha warezat eländet och köpt det senare...

Då hade det ju funkat i alla fall..

Som vanligt är det ärliga köpare som drabbas av vansinniga ant-pirat försök...

Håller fullständigt med och ångrar bittert att jag har köpt det
(tänkte i mitt stilla sinne att bra speltillverkare skall stödjas så det kommer fler bra spel och med tanke på alla mods och liknande så är det ju klart prisvärt).
Men dom här j*vla asen som har fått mig att försöka logga in på mitt existerande steam konto dom senaste timmarna för att spela mitt singelplayer jag har köpt skulle f*n inte ha en spänn dom skulle våldtas med nått grovt och vasst tills dom dog :evil: ggg

Av bl@

Använder Evox men tycker det är mkt störigt när man skall se film o dyl skall genom femtioelva menyer först
Så jag funderar på att köra Avalaunch eller xbmc i startmeny men har inte orkat då båda är rätt klyddiga att få igång tyvärr.

Här står hur man gör det med avalaunch http://www.teamavalaunch.com/docs/replace_evox.html

o här står xbmc
http://forums.xbox-scene.com/index.php?showtopic=220144

Av bl@

www.psxcare.com men dom är rätt dyra tyvärr

Av bl@
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Knoxs
wei klarade de på 2a försöket.. körde lägre ifrån tåget o då funkade de typ.. sista killen dog precis innan bron.. nu finns de ju bara 1 uppdrag o de e ju självklart dansen =/ testade nyss o jag fick under 2000 som vanligt..asså hur jag än trycker så blir de bad hela tin osv man kan inte trycka före inte efter inte precis typ.. finns de inge fusk så jag kommer förbi det sjuka uppdraget

f*tt helv*te e ju omöjligt..kasst gjort..blir bara bad osen ifall jag trycker när jag ska så blir de inget osv SKIT SPEL

Fast på samma uppdrag sanningen är väl den om man inte har spelat parrappas the flapper o liknande spel så vet man väl inte vilken som är fyrkant trekant cirkel kryss sådär automatiskt, man har lärt sig i spelet vilken man skjuter med osv.
Hade inge problem med att hoppa lowrider i takt men det var inte kul inte heller detta.

Av bl@
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Point0.4
Jag hatar parappa the rapper liknande grejer som verkar bli mer och mer populärt hela tiden

Nu även i GTA:SA dvs.

Vad tycker ni?

(ni som inte vet vad jag menar med parappa the rapper; "tryck rätt knapp i rätt tillfälle"-småspel.

Kan inte annat än att hålla med jag har inte klarat att vinna vanen på stranden där man skall dansa det är tråkigt dåligt o irriterande jag blir irriterad redan efter ett par sekunder sen trycker jag fel jäkla trams :argh: "tuggar på min tröja"

Av bl@

Ser mkt fram emot detta spel

Av bl@
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Gruckel
http://www.fileplanet.com/files/140000/143894.shtml

En 30 minuters walkthrough, rekomenderar den verkligen.
Spelet verkar bli extremt härligt.

Synd bara att fileplanet suger

Av bl@

Ser kul ut

Av bl@

hittade den jag med hade slängt den med reklamen och efter att ha bläddrat i den så var det inte speciellt lönt att ha plockat upp den ur soporna känns som ett reklamblad

Av bl@
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Point0.4
Har sammlat ihop ca. 6500 genom att köra på bakhjulet

hehe respect

Av bl@

sen funkar inte hd i den

Av bl@

Jag älskar gta serien
Men vad f*n har dom lagt in dansmoment och sk't på vissa uppdrag jag blev så less att jag stängde av skiten utan att spara :(.
Alltså att få lowrider bilen att hoppa i takt kan jag väl stå ut med men uppdraget då man skall vinna en ljudvan på stranden genom att dansa ala Sonys #¤%¤%&¤%&##¤%%bannade dansmatte spel skärpning, var inte bara jäkligt mesigt utan grymt tråkigt nu har jag kraschat det strandpartyt flera ggr f*n kommer nog inte vidare där *böla*

Av bl@

Definitivt nytt då kvalitén suger tyvärr har haft 4st ps1 och är inne på min andra ps2 hade varit fler om jag velat ha en fungerande sen starten men köpte en ny nu pga GTA SA.
Sen hade jag sett till att den nya får god kylning då det verkar vara det som är problemet tror att linsen ändrar sig av värmen.
Sen kostar utbyteslins ca 1000kr med montering/kalibrering och eftersom det inte är det enda som slits så.... = ny tyvärr.

Av bl@

Kan inte ha hårddisk

Av bl@
Citat:

Ursprungligen inskrivet av bowler hat
testa att lägga den upp och ner

Ja det är sant han skojar inte vanligt på ps1 då det ändrar fokusen på linsen och ett av dom vanligaste felen var att linsen inte tålde värmen som ps1 gav att sony fortsätter på samma sätt på ps2an är beklagligt.
Jag har själv köpt mig en ny pga att utbytes prylarna var så dyra 600kr från www.console.se 1100kr inkl montering + frakt osv 1500kr hos psxcare gör ju ingen glad.
Med tanke på att det är fler delar som slits så valde jag att köpa en ny, ett annat alternativ var att skaffa hdloader+hd det funderade jag rätt länge på men var rädd att GTA inte skulle vara kompatibelt.

Om du håller utkik så säljs den ibland för 995kr sen kommer ju den lilla snart