Inlägg

Inlägg som bl@ har skrivit i forumet
Av bl@

Testa hos
http://www.psxcare.com/
http://chipper.se/
http://www.dvdnorden.se/default.asp
osv

Har inte usa ps2an samma av kabel?
trodde det bara var powersupplyn som skillde

Av bl@
Citat:

Ursprungligen inskrivet av vg132
Den 22:a oktober var det första release datumet för Europa men det ändrades för några månader sedan till den 29:e så din källa för denna klocka är otroligt dåligt updaterad.

/Viktor

vaffa

Av bl@
Citat:

Ursprungligen inskrivet av DarkSoul
wtf -> 2 days, 6 hours, 2 minutes, and 9 seconds is left until GTA San Andreas Is Released In Europe..trodde det kom 29:e ::)

weee

källa?

Av bl@
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Antonovskij
Försök själv leva på att tillverka och sälja spel så får vi se om du har samma uppfattning sen.

Jag anser att spelindustrin har sig själv att skylla och många andra med dom, om ett spel hade kostat rimliga pengar hade jag köpt en hel del spel.
Kom inte med att det kostar pengar att utveckla spel osv för det är inte spelprogrammerarnas löner som gör att ett spel kostar så mycket det är alla runt omkring som jag faktiskt inte vill ge så mycket.

sen kan man ju prissätta olika, lågt pris högt antal sålda enheter tror jag är rätt sätt att möta piratkopieringen för jag har hellre ett originalspel men idag köper jag bara spel som jag till 100% vet att jag kommer att spela mycket.

Så tyvärr lider jag med spelutvecklarna men deras sängkamrater vill jag inte ha att göra med.

Av bl@
Citat:

Ursprungligen inskrivet av DeliMastah
hälsar du på i tyskland kan du i princip gå fram o prata me engelska med vem som helst

Tja dom försöker iallafall till skillnad från fransmännen (som visserligen har blitt bättre)
Men jag har märkt att tyskarna inte är lika glada för att skriva på engelska svårt att få ett engelskt svar på ett mail eller på nått forum.

Personligen tycker jag man skulle haft baskunskaperna i franska/tyska/engelska/mandarin alternativt japanska i skolan så man klarar sig i den vida världen.

Ot troligtvis kommer det läggas mycket möda på att man inte skall kunna gå live med kopian fast det är väl svårt att komma åt tunnelprogramvaran om det hade varit lätt hade dom väl redan stoppat det.

Av bl@
Citat:

lol

ohyeah I can take it just come on down to bonneland så skall jag gödsla med dig
U damn m$fanboy got w95 up ure ass ha dont ya struck a nerv ha didnt I

Av bl@
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Myris
Microsoft har iofs förlorat en hel del på Xbox-satsningen. Microsoft tjänar faktiskt bara pengar på två av sina produkter (det var iaf så för några år sen, tror det är samma nu) (och med produkter räknas produktfamiljer, så dom kan ha tjänar på enskilda spel här och var, men microsoft games tror jag har gått med förlust).

Mitt hjärta blöder för M$

Bra jag behöver öva på franskan voulve vou quoyche avec moi sessoiaire med mayonäs
Nä men ärligt man orkade ju lyssna på dialogen i ettan den var djup

Av bl@

Kostar vad ?

Av bl@

Det ser ju hyffsat ut på filmerna men är lite skeptisk :/

Man får väl se om det dyker upp nån recension

Av bl@

SmartJoy FRAG (Keyboard and Mouse Adapter) xbox/ps2

Av bl@
Citat:

Ursprungligen inskrivet av mr. E
Bara för att det för det mesta pratas om PC spel här, så betyder det inte att detta är ett PC forum... Xbox spel får också diskuteras här....

Offtopic...

Får man prata om hur man installerar olika dashboards osv osv osv på sitt Xbox här på SweC?

Det borde det vara sålänge du inte länkar till modifierad original mjukvara osv det borde vara ungefär som psxcares forum då du inte får disk olagligheter där heller.

but u never know?

OT: wee

Av bl@
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Fe|ix
Tydligen är det rätt att ladda ner ett spel pga höga spelpriser, men inte att fuska i det. Det är fy fy

öh?
Vad du än går på så får du dela med dig eller sluta komma med uttalanden som ingen annan människa förstår.

För vad fuskare har att göra med piratkopior är det nog bara du som förstår

Av bl@
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Pender
Okej jag måste bara säga att jag inte fattar det här med spelmotorer och användandet av dem till andra spel. De som äger H2-motorn borde väl bara vara glada och nöjda om andra vill använda motorn till sina spel - givet att de får shysst betalt??

/ S.

Jomen så är det ju klart att dom låter andra använda deras motor om dom får betalt (det är ju i princip det troika gjort) men däri ligger problemet om det skall komma ut ett deus ex/thief elller likn med source motorn vill Valve ha betalt, troligtvis är inte Ion storm eller Looking glass intresserade av att betala då dom nog inte skulle tjäna igen det som Valve vill ha.

Men man kan ju hoppas att Looking glass eller Ion storm låter nån moddare använda sig av spelet till en source mod det är väl enda sättet det kan hända på.

Gambit_2K: det läste jag oxå när dom släppte 2an men har inte hört nått sen dess och eftersom 2an inte blev den succe dom hade hoppats på så är jag lite pessimistisk men jag hoppas jag har fel och det släpps innan jul

Av bl@

håller fullständigt med:(
han har bra ideer men lyckas inte få fram dom hela vägen tyvärr

OT ingen som hört nån viska/skvallra eller nått om realese datum eller är det ca6mån efter realesen på HL2 som gäller eller bara efter det har kommit ut? svammel

Av bl@
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Skurk55
Fisk har iofs rätt på ett sätt. Hype leder inte till dåliga spel, däremot leder det till överdrivna och uppskruvade förväntningar, och det är aldrig bra inför ngt, för man blir nästan alltid besviken.

Sant säg Fable nån

Av bl@

Eftersom dom förstör för alla andra så bör dom bli dödade eh jag menar bannade

Av bl@
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Pender
Men det låter knäppt... Säg att jag är en speltillverkare som ska göra uppföljare Thief eller Deus Ex eller ngt annat spel. Antingen kan jag utveckla en egen motor eller använda H2-motorn som jag spanat in och gillar. Dock MÅSTE den ju modifieras delvis - det handlar ju om olika spel.

Jag menar - alla ftg som vill använda H2-motorn måste väl modda den lite åtminstone - och då är ju Valves/vivendis val att låta ftg använda den inkl modda den eller inte alls "låna" ut den?

/ S.

Som jag förstår det om du har ett företag alltså ett vinstsyfte så måste du betala för att använda deras grafik motor oavsett om du ändrar i den, så moddar av andra spel tror jag inte vi kommer att se då valve kommmer att säga att även om dom inte skall sälja produkten så gör dom det för att promota nått annat spel typ.

Gambit_2K Källa? realese?

Av bl@

tror det är så generellt ja

Av bl@

Kan man inte ha sex om man är ogift?

Jag måste säga att detta spel var nog den största besvikelse på xboxen någonsin troligtvis för det var så hypat tycker det är stelare och mer linjärt än det mesta på marknaden??

Av bl@

Med tanke på all cirkus kring Valve och Half life2 så har jag inget som helst förtroende för att dom skulle göra något för sina fans eller kunder tyvärr.
Hela affären har lämnat en bitterslemmig smak i munnen som jag brukar få när jag lyssnar på politiker förlänge.

Menmen jag kan ha fel och hoppas jag också har det,
det är klart att dom vill att alla spelare skall vara lyckliga och främjar modkulturen på alla sätt dom kan och tillåter andra speltillverkare att göra mods på source motorn utan att tjäna pengar på det och sen levde vi alla lyckliga i all framtid