Inlägg

Inlägg som Msh! har skrivit i forumet
Av Msh!

Spännande liten dosa, men tippar på att den e skojj i 30min max

Av Msh!
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Carmis
Om jag inte minns fel så kostade dem 2400 för bara några veckor sen

Det var nog CL5 varianten ska du se

ONT: Intressant läsning, men måste läsas minst en gång till för att jag ska koppla allt

Av Msh!

Ursäkta att jag drar upp en gammal tråd, men skulle ingen kunna lägga upp någon bild på hur det ser ut efter moddning för CPU-kylare? Skulle vara mkt intressant att se.

Av Msh!

Tack pytonOrm Nu såg det mycket bättre ut

Av Msh!

Sinnesjukt snygg iallafall Lägg upp en resention om du har köppt / köper den!

Av Msh!

Jadu det ser inte ut på annat sätt än att du har rätt i det du skriver. Om det står att den är Core 2 ready så borde du iallafall slippa byta bios på nya revisioner på kortet.

Av Msh!

Jadu som sagt bra paket, extremt bra grafikkort dock lite budget klass på minnena, och säger som någon annan också gjortde att det kanske kan vara en ide att tänka på Intel Core 2 Duo på ett system i den prisklassen i dagsläget. Men jag tror inte att du blir missnöjd om du köper det paketet iallafall!

Av Msh!

ESDskydd är bra men dock lite överskattade det är en väldigt låg % komponenter som går sönder p.g.a statiskelektrisitet, så har det iallafall varit för mig, aldrig har något gått sönder och jag brukar endå få hjälp av katten när något nytt monteras

Av Msh!

Som jag fattar det så får du lite mindre "skärp" med Sapphire kortet i.o.m att det är Lite-retail. Alltså något mindre gratis programm, korten i sig är presis likadana förutom klisterlappen på kylaren.

Av Msh!

7800GT är rearspawn på marknaden därav priset, sånna som t.e.x som du som sitter med ett sådant kort och vill köra SLI på det. Därför kan tillverkarna klämma ut några extra hundralappar ur konsumenten.

Av Msh!

Annars så värkar Gigabyte DQ6 vara ett mycket fint kort, köpt dock aldrig ett sådant kort jag har i sign, j*vla pisskort!

Av Msh!

Nu är jag inte 100% på att mitt svar är korrekt men med lite tur så kan du se det i Everest Home Edition. Som sagt, inte helt 100 men det kan funka, värt ett försök iallafall

Av Msh!

pyton, vart har du tankat ditt cpuz? Jag måste ha en gammal verison =/ står att jag bara har Intel Core (alltså inte Core 2 Duo ) Hoppas du kan lägga fram en fin länk som hjälper

Av Msh!

Man skulle ju inte tacka nej till ett sådant kort iallafall *dräggel*

Av Msh!

Mycket snygga kartonger! Men jag vill se prestanda tester.

Av Msh!

Spännande, har du testat det ännu?

Av Msh!

Mitt gammla tangentbort bråkade också på samma sätt med mig, jag kunde fixa det med någon inställning i kontrollpanelen. Kolla runt lite där, tror att du kommer hitta det. Btw så är tråden fel postad!

Av Msh!

Vänta kan man göra i all evighet, det kommer alltid något nytt. Kör på det du kan köpa nu, du kommer inte bli missnöjd med prestandan iallafall.

Av Msh!

Sitter med det moderkortet själv, skulle aldrig rekomendera det faktiskt är på min lokala datorbutik att byta tillbaka det igen. Om inte så kommer jag köpa ett annat. Så jag skulle alltså _INTE_ rekomendera det kortet

Av Msh!

Kolla så att minnena sitter som de ska, en av mina gammla stickor satte inte klokt i och det ledde till en massa blåskärmar och andra "små-buggar"