Inlägg

Inlägg som FreezerGT har skrivit i forumet
Av FreezerGT

Sapphire ATI Radeon X1900 XT-X BLIZZARD Hjälp

Tjenare jo jag ska ju köpa en ny dator men jag vet ej vilken grafikkort jag ska ta antingen Leadtek GeForce 7900 GTX 512MB eller Asus ATI Radeon EAX-X1900 XT-X Men jag har för mej att X1900 XT-X ska låta ganska mycket eller är det bara jag som har fel isåfall så funderar jag på detta Sapphire ATI Radeon X1900 XT-X BLIZZARD 512MB det är vattenkylt så det verkar intresant.

Av FreezerGT

då blir det en FX62 :D.

Av FreezerGT

Asså allt ska jag köpa allt nytt.

Av FreezerGT

AMD Athlon 64 X2 Dual Core FX62 eller AMD Athlon FX57 San Diego

Tjenare funderar på att köpa nån av dom hör processorerna till min nya dator den ska för det mesta användas till spel som WOW FEAR Battlefield2 och då undrar jag om en Dualcore är nödvändigt?

Av FreezerGT

CoolerMaster Stacker RC-810 Bigtower?

Hej jag undrar om denna model av Cm stacker är bigtower jag har googlat runt och kollat men det står inget om det är det någon som vet om det är ett Bigtower eller ett stort Miditoer för att jag har för mej att cooler master ska finnas i miditower eller som sakt ett stort miditower.

Av FreezerGT

Men om jag skulle sälja det seperat skulle jag väll kunna få 2000 tusen med tanke på att det kostar 4000 Nytt på webhallen.

Av FreezerGT

Vad är min dator värd?XFX geforce 6800Ultra

Tjenare funderar på att köpa en dator inte riktigt säker men jag skulle vilja veta ungefär hur mycket den är värd!... CPU:Amd Sempron 2800+ 1,6 Ghz Minne:Corsair 2x512 Mb 400Mhz Grafikkort:XFX geforce 6800Ultra 450/1350 (Knappt en månad gammalt) Hd:Maxtor 100Gig Nätagg:Bzerk 500W Chassi:NZXT Nemesis CPU Kylare: Artic cooling Freezer 64 Pro

Av FreezerGT

Tjenare har en fråga jo jag skulle vilja lära mej att använda 2 hands vapen vart kan jag lära mej det just nu är jag i Thunder Bluff.

Av FreezerGT

Hepp =(

Av FreezerGT

Bästa WoW servern?

Tjena ska göra en ny gubbe på en server men jag vet inte vilken just därför undrar jag vilken som är det bästa med Flest svenskar och inte en massa Fjortisar som löjlar sej!

Av FreezerGT

Ja men det var ju typ bara 2 tim kvar så det hinner väll inte direkt komma up till 6000.

Av FreezerGT

Tror du det är seriöst???alltså vill han ha 7 kr för den plus att det är Free shipping med UPS eller Fedex typ.

Av FreezerGT

Men altså ofta man kan väll inte sälja en dator för 7 kr som kostar 40 tusen typ?

Av FreezerGT

Alienware

Tjena funderar på att köpa en alienware Aurora 7500 på Ebay Globalt men kan detta pris verkligen stämma???? http://www.ebay.se/viItem?ItemId=8823168837

Av FreezerGT

Ville bara seja att skärm och allt sånt har jag ´:D

Av FreezerGT

Sidodörr till cm stacker

Tja jo jag funderar på ett nytt chassi och undrar vart man kan köpa sidodörr till cm stacker ett sånt som dom har på komplett fast i silver

Av FreezerGT

Ny dator max 17 tusen!

jo då är det snart dags att köpa en ny dator jag skulle vilja veta så vad tycker ni kan något förbättras? http://www.datorbutiken.com/se/

Av FreezerGT

Slänga och köpa nytt?:D

Av FreezerGT

Som man kan skariva i consolen.

Av FreezerGT

Aha men asså jag har för mig att vi har Telia DSL 24 Mbit.men kan det inte bero på vad man har för rates?