Inlägg

Inlägg som seigmenn har skrivit i forumet
Av seigmenn

Orc Rogue.

Av seigmenn
Skrivet av Ratatosk:

Behåll ditt Vega, nästan lika snabbt och mer minne.

Skrivet av RVX:

Inte värt att byta, håll kvar vid ditt 56 säger jag.

Skrivet av Fikabulle:

Skulle behålla det nuvarande kortet och sikta in mig på nästa generation. Då kommer det finnas prisvärda RT-kort med minst 8GB minne och som som presterar på den nivå som krävs för en bra spelupplevelse. Historiskt är första generationen med ny teknik ingen höjdare i spel som använder den i större omfattning. Framför allt inte i de billigaste varianterna. Skulle bli mycket förvånad om RTX 2060 med bara 6 GB minne avviker från den trenden.

Men om situationen var så att jag köpte mitt Vega från Inet förra veckan då? Då börjar det bli mer aktuellt att lämna tillbaka.

Av seigmenn

Så, behålla sitt nya RD Vega 56, eller köpa detta, det är frågan.

Av seigmenn

Har sex olika de Buyer-pannor och två kastruller, och är oerhört nöjd med allihopa! Pannorna kräver samma underhåll som gjutjärn. De blir oerhört varma, även vid lägre effekt på spisen. Vid användning så räcker det med 40%-effekt, för att långsamt öka, pannorna tål inte att köras på maxtemp direkt, risk att de slår sig.

Av seigmenn
Skrivet av r0bz:

Singel's day idag. Någon som hunnit fynda?

Skickades från m.sweclockers.com

Köpt en förstärkare från Elgiganten som jag hade tänkt köpa i vilket fall som helst inom en snar framtid, så 20% rabatt var tacksamt. Sen lite diverse från Kitchentime.se

Någon annan som hittat något de behövde?

Av seigmenn

Ny förstärkare, diverse husgeråd.

Av seigmenn

Ingen här som har haft problem med ert batteri? Mitt började bli dåligt efter 5-6 veckor, jag laddar den till fullt, står 100% i windows, sen får jag kanske 5-10 minuters användande, sen dör den p.g.a. att batteriet är tomt. Ersättningsbatteri verkar det vara lite sisådär med att hitta till rimligt pris tyvärr. Har jag bara sladden i så fungerar allt utan problem.

Av seigmenn

När kan man förvänta sig ett test på denna modell? Finns det nån NDA på 2070?

Av seigmenn

Det börjar blåsa upp till storm på grafikkortsmarknaden...

Av seigmenn
Skrivet av Standardname77:

Tråkigt att de stänger. Stod där något i mailet om ex utförsäljning eller erbjudande?

Nej, ingenting. I mailet stod bara:

"Hej,

Du får detta e-postmeddelande då du tidigare har handlat i vår Väla-butik. Vi vill informera om att butiken upphör imorgon 31:a juli.

Du hittar istället oss och tusentals teknikprylar, spel, datorer, mobiltelefoner & mycket mer på Webhallen.com och våra övriga butiker!"

Av seigmenn

Webhallen stänger sin butik i Helsingborg

Fick ett medlemsmail nu under förmiddagen att Webhallens butik på Väla köpcenter i Helsingborg stänger imorgon. Någon som fått en tidigare förvarning att detta skulle ske? Känns iaf oerhört tråkigt att de stänger butiken.

Av seigmenn

Nu finns det två stycken att boka via Inet.

Av seigmenn
Skrivet av hölmiz:

För det första så vill jag att du skiljer på själva router funktionen och Wifi delen. Är det bara den trådlösa täckningen du är besviken på så köp ett par https://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=3393875 och ersätt routerns wifi med dem. Är den sen trött på själva router funktionerna så köp en https://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=1437355.

Har exakt denna lösningen i min lägenhet. Är mycket nöjd. Har monterat APn så centralt i bostaden jag kunnat, och får bra täckning i alla rum och på balkongen.

Av seigmenn
Av seigmenn
Skrivet av anon244477:

Jag tillverkade en "reverse flow smoker grill" för ett par år sedan. Ritade först i AutoCAD för att kunna hålla reda på alla mått. Mycket tidskrävande men väldigt kul projekt. Den används 1 gång om året nu när vi samlas för midsommar

Häftigt! Hade gärna sett bild på röken "in action".

Av seigmenn

Har sneglat på detta jag med, och verkar väldigt intressant. Hoppas som sagt på någon svensk återförsäljare, och ok tillgänglighet. Även Air-modellen skulle ev vara intressant.

Av seigmenn

Borde vara Prisjakt du söker.

Av seigmenn

Använder sen tre år tillbaka en sånhär. Faler Brand Fold Wallet, som jag hittade på Massdrop. Får plats med 6 kort. Till sedlar har jag en sedelklämma från Alessi

https://massdrop-s3.imgix.net/product-images/faler-brand-fold-wa...

data:image/jpeg;base64,/9j/4AAQSkZJRgABAQAAAQABAAD/2wCEAAkGBxMSE...

Av seigmenn

Imponerande, oerhört vackert arbete! Du har fått chassit att verka rymligare än vad det troligtvis är, skickligt att få in så mkt och få det att se snyggt ut.

Av seigmenn

Blev ett köp nu, från Italien med DHL, så borde inte ta allt för lång tid till Sverige. Nu ska bara lösa en ny ssd samt lite pinaler för moddarna.