Inlägg

Inlägg som aegeanpilot har skrivit i forumet
Av aegeanpilot

Vista kan väl bara se 3Gb om man nu inte kör 64 bitar.

Av aegeanpilot

Samma här, född 1975. Hade själv commodore 128. Köpte den därför att jag trodde att den skulle köra spel bättre än commodore 64. Men i slut ändan så var det onödigt med C-128.

Kommer ihåg när diskett stationer var fortfarande en lyx pryl och man tvungen att använda vanliga kassetter. Mitt favorit spel var gunship. Det tog ungefär 45 minuter att ladda spelet. Varje gång man kraschade var man tvungen att starta om spelet. På en dag hann man inte med att spela så mycket

Av aegeanpilot

Jag skriver just nu detta inlägg på en Zepto och jag måste säga att jag är supernöjd. Jag har köpt den billigaste modellen och kan köra spel som fear, total war etc villket jag inte räknade med när jag köpte den. Grafik kortet är rätt så kraftfullt för denna prisklass.

Deras kundsupport är också väldigt bra. Jag skulle resa utomlands och visse inte om jag skulle hinna med att få den på posten innan jag åkte. Dom skickade den då istället med UPS utan extra kostnad. Det tog bara 3 dagar efter det att jag hade beställt den.

En nöjd zepto kund.

Av aegeanpilot

Varför inte köpa en Alienware laptop med SLI. Den är bara 3-4000 dyrare

Av aegeanpilot

jo du har nog rätt att man kan köpa både stationär och laptop. Men jag tror att det är bortkastade pengar med stationär dator för min del eftersom jag aldrig är hemma och sen vill jag ha en laptop där jag kan köra flight simulator på. Brukar alltid flyga rutten på fs9 innan en riktig flygning.

Angående om man behöver SLI. Jag tror att datorn "håller längre" då man har mer prestanda att leka med. Sen när spel som CRYSIS kommer ut så e man nog rätt så glad om man har SLI med directx10 support

Av aegeanpilot

Jag reser mycker på mitt jobb men samtidigt tycker jag om att spela.
Dom största nackdelarna enligt mig är.

!) Man kan inte pilla så mycket inne i datorn. Överklockning går inte (kanske på grafik men de e nog farligt).

2) Man kan inte uppgradera. Jag byter grafikkort typ en gång om året. Det kan man inte gör med en laptop.

3) Man kan aldrig slå en stationär dator när det gäller prestanda (med lite overcklocking).

Jag blir nog tvungen att köpa en dyr laptop och orsaken e mobilitet men jag tycker inte om det. Väntar nu bara på en laptop med SLI och directx10 support och att den inte kostar mer än 30000kr innan jag slår till.

Av aegeanpilot

Har bärbara datorer bättre skärmar än stationära. Trodde att det var tvärtom.

Av aegeanpilot

Det är nog inget stort problem. Gå in på ljudprogrammet och klicka för MIC

Av aegeanpilot

Är själv sugen på en bärbar nöjes maskin men väntar nog till directX 10 grafikort kommer på marknaden. Det kännst rätt så tungt att köpa en så pass dyr dator och missa allt det goda som DirectX10 har. Sen skulle jag nog vilja ha SLI så att man kan få lite mer drag i spelen.