Inlägg

Inlägg som xevyyr har skrivit i forumet
Av xevyyr

Jag gav 19900 för Telia Öppen fiber(telias version av svartfiber med ganska många operatörer att välja mellan) i Mullsjö i somras.
Den stora kostnaden är nog inte grävning, utan infrastrukturen bakom, samt telias del av kakan.

När mina föräldrar drog in fiber på landet så betalade alla hushåll 15k var för infrastruktur och grävning mellan noderna. Det va med rabatt efter bidrag och att Telia stod för en del av kostnaden mot att alla tecknade Telias fetaste paket(med en ganska stor rabatt). Grävning på egen tomt fick man stå för själv, vilket de lösta samtidigt som det grävde ner nytt avlopp.

Av xevyyr
Skrivet av Svantesson666:

Är jag ensam om att aldrig någonsin faktiskt ens besökt sidan i fråga?

Jag besökte den för första och sista gången i helgen.
Jag skulle se nån film som va halvny, medans man försökte starta och browsa sidan så öppnades fullskärmspopuper vid varje musklick...
Sen när filmen väl startade va det i sunkig kvalitet och med inbränd text på kinesiska på sina platser. Man kunde heller inte välja engelsk text, bara svenska :/

En riktig skitsida med andra ord, ingen med friska ögon kan ju vilja använda såna här sidor för streaming -.-

Jag hoppas nånstans att mitt Netflix abonnemang kan göra så att netflix håller fler licenser för filmer och serier så att utbudet kan konkurrera ut piratsidorna.
Man behöver ju liksom inte se filmerna direkt efter bion, jag har aldrig laddat ner något innan bluray release ändå...

Det behöver bli mer som med musik, där finns ju enorma bibliotek med musik från dag 1 på google musik, spotify, itunes och allt vad det heter.

Av xevyyr

http://www.inet.se/artikel/1902013/asrock-p67-extreme-4-rev-b...
Jag har ingen erfarenhet av något av korten, men enligt specifikationerna är dom typ samma, och detta matchar grafikkortet du valt bättre (utseendemässigt)

Av xevyyr

www.slösurf.nu har länktips varje dag ^^

Av xevyyr

Jag minns en serie som va med i kalle anka och co. för länge sen som handlade om att knattarna tanka musik till sin laptop, namnet så sidan dom använde va kazaa eller napster med nån utbytt bokstav har jag för mig. I serien lär sig kalle hur man gör och han lyssnar på britta spritts medans dom är på jakt efter magica de hex som också är pirat och tankar från samma sida hade jag haft orken att kolla igenom alla tidningar hade det ju vart värsta grejen att lägga upp på nätet, den kan ju bli känd ju xD

EDIT: TaHemToner hette sidan han använde

Av xevyyr

detta låter kanske dumt men det kan vara i windowed mode, körde windowed mode i WoW och då laggade det nåt fruktansvärt pga. genomskinlighets effekten, men du har testat klassisk meny vad jag förstod så det e lite skummt, men testa att tryck alt+enter efter att du har tabbat upp det igen och se vad som händer.

Av xevyyr

köpte begagnad 226BW för 2200, jättebra skick, inga fel, e topp-nöjd

Av xevyyr

Hur mycket är en begangnad(1 år) 226BW med s-panel och inga döda pixlar värd?

Av xevyyr

939 kylning på am2

finns det nån möjlighet att fästa en processor kylare (http://www.shg.biz/link.asp?goto=infobox&varenr=321148) på en socket am2 processor, ev. med lite moddning. och också: kan man montera am2-kylare på 939 socket?

Av xevyyr

men tror ni dom seriöst bryr sig om att gå ut med det ifall det är en bugg, det är ju ändå beta drivisar och då gör det inget kan man ju nästan säga... när den riktiga 169.04 kommer på blir det nog bra med det.... Men om det va fusk e det ju lite fult gjort, man får ju ta hand om sänkning av grafik själv om det laggar... och så måste jag slänga in en fråga medans vi är på ämnet... hur mkt skillnad i prestanda är det mellan don officiella drivisarna(163.75) och beta(169.04)? (orkar inte testa själv...)

Av xevyyr

jag har http://www.datorbutiken.com/se/default.aspx?Product=BFG88GTXO... och enligt vad man kan läsa hör i tråden så har den en riktigt bra klock då den inte alls blir särskilt varm, trots standard kylare, jag klockade för övrigt mitt kort till en hastighet jag inte riktigt minns igår men det va nog över 650 i coren iallafall, och jag lyckade får ner tempen till 49 idle med fläkten på 100%, och äver jag tror inte att det händer nåt sålänge man ligger under 80 C load iallafall.

Av xevyyr

okänt intrigrerat
okänt intrigrerat
geforce4 4400ti (okänt)
radeon 9800pro (sapphire)
geforce 7900GT (XFX)
geforce 8800GTX OC2 (BFG)

Av xevyyr

du kan ju alltid satsa på vatten kylt grafikkort och processor, har ingen aning om priser men jag anar att det kan bli dyrt, men det är tyst och kyler bra.

Av xevyyr

jo, men har du kört den i chassit? det kan vara det som krånglar, om jag inte minns helt fel hade en kompis till min satt ihop det utan instanserna och då startade inte datorn.

Av xevyyr

jag tvivlar på att det är smart att ha en dator utan chassi då moderkortet ska sitta på speciella instanser och moderkortsplattan för att inte kortslutas

Av xevyyr

det låter lite skumt då jag knabbast tror att det kan gå så mycket kraft i en bildkabel. strömmen till tv/monitor kommer ju från vägg uttaget, och en normal tv(inte HD) har ju inte direkt många pixlar så vilket graffe-kort som helst kan driva den.

Av xevyyr

jag har en känsla av att det e ett "vanligt" problem på razers möss, hade samma fel på min copperhead, den funka i några sekunder precis när man kopplade in den sen kom det där meddelandet upp. fick byta min också

Av xevyyr

kolla så att inte moderkortet har inbyggt grafik kort, då måste du inaktivera det i bios

Av xevyyr

låter som att nån kabeln inte sitter riktigt i, men det gör den väl om jag har förstått rätt?

btw NWZ=nowarez?

Av xevyyr

timeshift demon mytar här den säget att man ska uppdatera, jag körde 163.75(beta) drivern (som också är den dom vill att man ska ladda ner), det funkar skit bra, testa ladda ner den