Inlägg

Inlägg som HP_ÄGAREN har skrivit i forumet
Av HP_ÄGAREN

hmm, bästa att inte klocka mer än 15 % då¨..

Denna frågan om överklockning har nog dykigt upp ca: 15 000 gg

Av HP_ÄGAREN

Hehe, joo, Jag har en SATA(ns) hårdisk i den... På villket sett är det inte bra att överklocka då ?.... Typ, börjar den lagga eller nått ? *snyft*

Av HP_ÄGAREN

Nej det hade jag inte.. dom värkar grymma, speciellt Systool

Tack så mkt !

Av HP_ÄGAREN

HEJ ! Hur höjer man Fsb'n ?

Av HP_ÄGAREN

hehe, det va ganska så kalt om jag får säga nått.. Min(a) brukar vara mellan ca: 45 -50

Av HP_ÄGAREN

Överklocknings program ?

Tjenare !

Nu är det så att jag har skaffat en gammal sop hög till dator och den lille satans datan behöver klockas.. Överklockas. Dét är en AMD Sempron(tm) 2600+ med 192 MB RAM.. Jaaa jag vet att den inte är bra, men den va faktiskt gratis !

Moderkortet är: ASUS A7N8X
-Clock: nVidia nForce2.. <----- Enligt SpeedFan 4.31

Datorns fläktar är inte att tänka på... Jag vet att det är viktigt med bra fläktar, speciellt när man Överklockar, men dom i denna burken ska bytas.

Anledningen till att jag vill veta om det finns några överklocknings program, är för att det inte går att ändra nått i BIOS:en... Villket är för jäv***t.

Men finns det någon som kan hjälpa mig, sååååå är jag oändligt tacksam

MVH/ HP_ÄGAREN... Även om jag inte har någon hp längre

Av HP_ÄGAREN

Hehe, har du testat att leta efter dom senaste drivrutinerna till kortet?? Ibland så kan grafikkort bara ge upp untan anledning. För mej så brukar det gå bra med att bara uppdatera den.

Av HP_ÄGAREN

En hårdisk har försvunnit!!!!!

Hejsan. Ännu ett Jobbigt problem har uppstått!

Nu har min ena hårdisk slutat att visa sig i "den här datorn". Jag har försökt att komma in i den via olika genvägar till den, men misslyckats.

Jag har 3st hårdiskar. Två av dom är för minne, och en är för "system Recovery". Alla är orginal in byggda. Jag misstänker att den bara är avstängd, men vete f*n hur jag isåfall ska få i gång den igen!

Ska man gå in i "Setup" när man startar den eller nått??

För några dagar sen, så lät det som att en stor bomb exploderade inuti den. Det lät som om man skulle tappa en ganska så tung dator fårn en meter up i luften.... Bara föreställ er hur det skulle låta!:P. Unge fär så lät det. Efter det så började datorn hänga sig var annan minnut. Jag kollade så att all information hade klarat sig i båda hårdiskarna, och det hade dom. (jag har några ganska så viktiga saker liggande på bägge diskarna)

Jag kör en hp med Win XP...... (kan det bli värre??)

Tror nu att jag har skrivigt allt som man bör veta, men om ni fortfarande undrar över något, så SKRIV eller adda: andreas_palmqvist@hotmail.com, rekommenderas ej.

/Danke schön!

Av HP_ÄGAREN

OH!!!! DET FUNKADE!! JAG ÄNDARADE SKÄRPAN PÅ SKÄRMEN!.. Man skäms ju över att det va så jäkla lätt!!

TACK!!!!!!!!!!!!!

Men grafikken e fortfarande slö =/

Ska testa att försöka "Trimma" Grafikkortet på något sätt.....

Av HP_ÄGAREN

Tyvärr så kan jag inte testa med en annan skärm, men när jag kopplade skärmen till en annan dator:P, så va bilden inte suddig

Jag har några tidningar som det finns en masssa dator tips i. Så jag ska kolla där om inte era tips fungerar!

Tack så mycket för hjälpen!!

Av HP_ÄGAREN

Jaja, ska skärpa mig! Men har någon hört talas om "Easy Tuner 5"? Det varkar vara ett ganska så bra program. Jag har googlat i en halvtimme men ändån inte lyckatss hitta ett som går att ladda ner. Datorns grafikkort är i normal temp

Ska testa dina tips, så fort som jag får tid!!!

Av HP_ÄGAREN

Jajaja... det är bara små deteljer..

Av HP_ÄGAREN

Oh tack! Jag har alldrig tvättat skärmen med något annat än en helt vanlig trasa. Så det är inga repor som jag kan se iallafall.

Ska testa att ladda ner everst och sen så ska jag öppna sidan på den.. Hoppas att det funkar!!!!

Av HP_ÄGAREN

Tack "lungre"!

Skärmen va redan rätt inställd, men tack för infot om fläktarna. två av 3 fungerade inte i våras... Det sket jag så klart fulständigt i:) Datan va igång i 2 dagar mad bara en fläkt

Av HP_ÄGAREN

Enligt datan så är det en Sony SDM-HS74. Den är inköpt 24 Juli 2005. Så chanserna att den redan har börjat strula är minimala.

Asså jag misstänker att det är grafikkotet som seger sig.

Hur lång tid tar det för en dator att börja strula utan fungerande fläktar?

Av HP_ÄGAREN

HAHA! nja, det kan nog inte bero på dålig syn, för att jag är inte ensam om att hänga upp sig på detta problemet. Bilden är kass!! Skärmen är en ganska så ny Sony "platt-skärm".

"Formatera" betyder väl att man installerar om datan, och det kan man värkligen inte säga att jag INTE har gjort!

Och på tanke med att jag hatar hp mer en vad jag hatar någontoing annat, så borde den inte vilja vara snäll och mysig...Men däremot så är nog min data byggd av buggar

Men nu när jag skrev detta så har jag upptäkt att datan är väldigt tyst.. Kan någonting ha pajat i den?;)

HATA HP - HATA HP - HATA HP.....................

Av HP_ÄGAREN

Kan man ta bort onödiga filer på grafikkortet?

Tjenis! Jag har upptäckt att min grafik har blivigt lite slö nu på sistonde. Det hela började under sommaren. Då var datorn igång flera dagar i sträck. Grafiken är lite suddig och efterbliven. Jag har nvidia 6600GT G-force 256MB (tror jag). Grafikkortet är uppdaterat med dom senaste drivrutinerna och har blivit testat av "3D mark". Man kunde se en exempel video som kräver ganska så mycke grafik, och den laggade och blev suddig men jämna mellanrum. Jag vill minnas att jag tästade samma program i vintras (föra åtet) och då fungerade det utmärkt! I början av Juli i sommras så lämnade jag in datan på PC City. Efter att den varigt inlämnad där i en vecka så fick jag tillbaka den och då låg musen väldigt mycket efter mina rörelser.

Så jag undrar om det går att på nått sätt ränsa kortet eller om det har blivigt dags att skrota lådan. Datan är köpt den 24 juli 2005 ... Har koll på det efter som att jag har en bild som togs samma dag med ett stort datum brevid!

Om man undarar vad jag har för data, så är det ganska så uppenbart om man kolar på mitt namn

Kan det bero på Virus??.......... Mycket möjligt, vaaa??

/stort tack om du okrade läsa allt detta och på något sätt kan hjälpa mej!

Av HP_ÄGAREN

JO! Jag undrar samma sak! Det måste ju gå att rensa RAM minnet!!!

Av HP_ÄGAREN

jo, men det borde gå att komma förbi det skyddet! Anars blir jag jävligt sup på HP!!

Av HP_ÄGAREN

HAHA! Jaja, då vet man att man inte är ensam om att hata hp